Hatred دومین بازی است که به خاطر کلام و خشونت درجه AO را دریافت کرد است.

khashayar king

کاربر سایت
Hatred بازی شوتر کمپانی Destructive Creations ، برخلاف عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO (فقط بزرگسالان) را از ESRB در US دریافت کرده است.

299314215924865103_hatred_jan-600x377.jpg

در حالی که سازندگان گفته اند ترجیح داده می شد تا درجه M (بزرگسالان) را دریافت کند اما اینطور حس می شود که طرفداران ما نا امید می شدند که برای گرفتن درجه سنی پایین تر ، محتوای بازی را حذف کنیم.

سازنده بازی در فروم سایت بازی گفت : "[ما] ترجیح می دادیم تا درجه استاندارد M را دریافت کنیم، چون با درجه AO بعدا برای انتشار در کنسول مشکل پیدا خواهیم کرد، اما از سوی دیگر من فکر می کنم شما (طرفداران) نا امید می شدید. من کنجکاو هستم تا ببینم که PEGI چه درجه ای به ما می دهد."

ESRB معمولا به بازی هایی که دارای محتوای نامناسب یا قمار با پول واقعی هستند درجه AO را می دهد، در این مورد ، به سازنده بازی توسط یک نماینده از طرف ESRB گفته شد که به دلیل خشونت و کلام خشن بازی این تصمیم گرفته شد.

سازنده بازی ادامه داد :" ما متقاعد نشدیم که چرا Hatred باید با توجه به عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO را دریافت کند ، اما این مانند یک اچیومنت است که دومین بازی در تاریخ را داشته باشی که فقط به خاطر خشونت و کلام خشن این درجه را دریافت کند."

"حتی اگر این خشونت به آن بدی نباشد و از کلام خشن زیاد استفاده نشده باشد. شخصی که از طرف ESRB بود (خیلی محترم ، با ادب و همکارانه) به من گفت همه اش مربوط است به "موضوع اصلی" که مردمی که گیمپلی بازی را تست می کنند خواهند دید."

Hatred دومین بازی است که به دلیل چنین محتوایی این درجه را دریافت می کند. اولین بازی Thrill Kill است یک بازی فایتینگ که برای Playstation 1 در حال توسعه بود که هیچ وقت منتشر نشد.

بازی های دیگری که درجه AO را دریافت کردند و برای اینکه درجه M دریافت کنند محتوای خود را حذف کردند ، شامل :
Manhunt 2 ، Grand Theft Auto San Andreas و Fahrenheit در کنار باقی عناوین هستند.

Hatred در استیم Green light را دریافت کرد ولی در زمانی توسط استیم حذف شد اما دوباره به درخواستGabe Newell رئیس Valve دوباره در استیم قرار گرفت .

منبع

معنای دقیق کلمه نامناسب در منبع موجود است

آخرین ویرایش:
به نظر من اصلا درست یا نادرست بودن منتشر شدن این بازی و ریتینگ بازی و اخلاقی بودنش و ... مهم نیست .
گرچه که همه ی این ها توسط سازنده های خود بازی برای سروصداکردن ایجاد شدن. ولی مسئله ی اصلی اینکه این بازی شدیدا باید نقد بشه بخاطر داستان شدیدا stereotypical و چرت و پرت و اصولا خریدن اینچنین بازی ای کار غلطیه مگر این که دنبال یک بازی ضعیف می گردید.

نمیدونم چرا بعضیا اینقدر اینطور بازیا رو میکوبن ؟ :-/
آخه اگه به کسی که اینو میسازه یا بازی میکنه بگی مریض یا روانی , خب اونیم که بیخود خودشو با یه بازی ترسناک میترسونه مریضه یا با یه بازی سخت گند میزنه به اعصابش , اونم مریضه !!!

اینجور بازیا تنوع حساب میشن و حالو حوای طرفو عوض میکنن ... و اینطوری هم نیس که بگی این اولیه , قبلا هم اینطور عناوینی موفق بودن . نمونشم : Manhunt 1 & 2
در کل خوب نیس که آدم فقط رو یه سبک بازی میخکوب شده باشه !

این دسته از بازیا اول کاری که روشون صورت میگیره رنک سنی گرفتنه ! یعنی واسه ی هر کسی نیس .
مثه ین میمونه که شاهکاری مثه اسکایریمو بیای بدی دسته یه بچه 5 ساله ! چار تا دیالوگه انگلیسی ببینه , خب قشنگ هنگ کرده ... :d

آخرین ویرایش:
والا من به شخصه بعد از دیدن تریلر یه جورایی با خودم گفتم چی باید به سر ملت بیاد که دوست داشته باشن تو همچین جو تاریکی شروع کنن به کشتن بی هدف و خشونت وحشتناک !
واقعا دوستانی که میخوان این عنوان رو تجربه کنن از چیش لذت می برن ؟!

والا من به شخصه بعد از دیدن تریلر یه جورایی با خودم گفتم چی باید به سر ملت بیاد که دوست داشته باشن تو همچین جو تاریکی شروع کنن به کشتن بی هدف و خشونت وحشتناک !

این فقط بازیه .... تو دنیای واقعی که نیست

این فقط بازیه .... تو دنیای واقعی که نیست
من هدفم از بازی لذت بردنه , این بازی با جو مریضش فقط اعصاب من رو به هم میریزه , حالا میخواد فیلم باشه یا اینتراکتیو موی باشه , یا کارتون باشه

فرق یه همچین بازی با مثلا COD یا GTA هم همین جو سادیستیک بازیه که واسه من اصلا قابل قبول نیس!

من هدفم از بازی لذت بردنه , این بازی با جو مریضش فقط اعصاب من رو به هم میریزه , حالا میخواد فیلم باشه یا اینتراکتیو موی باشه , یا کارتون باشه

فرق یه همچین بازی با مثلا COD یا GTA هم همین جو سادیستیک بازیه که واسه من اصلا قابل قبول نیس!

تو cod mw2 اگر اون مرحله ی فرودگاه رو یادت باشه میزنی همه مردم رو به رگبار میبندی ...

الان این بازی هیچ چیز حاصی نداره، راه میری ادم میکشی تو ادم کشی هم نوآوری خاصی نداری این نحوه کشته شدن رو هزاران بار تو بازی های مختلف دیدیم. الان شما بیا یه backstory بساز واسه این بازی که طرف یه تو یه جامعه فاسد زندگی میکنه که همه فساد اخلاقی دارن، دیگه بازی یه shooter خیلی ساده میشه. این مسئله در مورد فیلم هایی که نام بردی هم صادقه، ذره ای هنر توشون نیست.
حالا در کنار اینا یه بازی هست مثل Hot Line Miami و Spec Ops: The Line که با وجود خشونت بالا، یه چیزی برای گفتن داره، من الان حسرتم از اینه یه بازی به ارزشی مثل Hatred اینهمه صدا می کنه و همه مشتاقن امتحانش کنن، اینهمه سرش بحث میشه ولی بازی هایی مثل اونایی که اسم بردم خیلی بهشون توجه نمیشه. کاشکی بچه هایی که واسه این بازی اشتیاق دارن یه وقتی بذارن HLM رو امتحان کنن و کمی در موردش بحث کنن، خیلی پربار تر خواهد بود.

دوستان طوری صحبت میکنید انگار 36 بار بازی رو 100% کردید و الان با آگاهی کامل دارید نقدش میکنید
با یه تریلر چند ثانیه ای از کجا فهمیدید بازی هیچ هدفی نداره؟

از کشتن آدم‌های بیگناه توو دنیای مجازی. خیلی لذت‌بخشه، یه بار امتحان کن مشتری میشی:>b-)
برادره من، نمیتونی توقع داشته باشی از چیزی که شما لذت می‌بری بقیه هم لذت ببرن و برعکس:|
اون جو مریض بازی که اعصاب شما رو بهم میریزه، عامل اصلی لذت واسه منه:d و این به این معنی نیست که کسی که از این خوشش بیاد جامعه گریزه، یا روانیه)x

ویرایش:
ار اونجا که کل بازی همینه، مطمئن باش اگر چیز بیشتری داشت سازنده ها ساکت نمی موندن و از بازیشون دفاع می کردن. حداقل چیزای دیگه از بازی نشون می دادن.
این بازی از اون بازیا نیست که همه بشینن بازی کنن، مطمئناْ به نسبت بازی‌های پرفروش، فروش کم‌تری خواهد داشت. نمره‌ی همچین بالایی هم واسش پیش‌بینی نمی‌کنم ولی از اون سبک بازیاست که طرفدارهای خاص خودش رو داره.

آخرین ویرایش:
دوستان طوری صحبت میکنید انگار 36 بار بازی رو 100% کردید و الان با آگاهی کامل دارید نقدش میکنید
با یه تریلر چند ثانیه ای از کجا فهمیدید بازی هیچ هدفی نداره؟
ار اونجا که کل بازی همینه، مطمئن باش اگر چیز بیشتری داشت سازنده ها ساکت نمی موندن و از بازیشون دفاع می کردن. حداقل چیزای دیگه از بازی نشون می دادن.

یه پست خیلی طولانی بدم کسی دوست داشت بخونه شاید هم نظر بود، چیزیه که به خودم بعد این سالها اثبات شده

من فاتحه اون صنعت گیمی رو خوندم که همچین بازی مساوی با هنر بشه توش، بدون تعارف میگم

خشونت هم یه حس مثل بقیه حس های آدمیزاد ـه داشتنش هم ضروروی ـه و آدمی که کلاً هیچ ردّی از غضب و خشونت نداشته باشه آدم غیرنرمال ـه و هیچ حرفی درش نیست منتها بحث درباره دلیل و پشتوانه اون خشونت ـه، اگه دو نفر وسط خیابون جلوی شما رو بگیرن برای خفت گیری و شما تو این حالت وقتی چاره ای نمیبینی یه سنگ هم کنارت باشه برداری بزنی فرق سر یکیشون، تا فرصت پیش بیاد و بتونی فرار کنی، بعد از اون هر جایی این قصه رو تعریف کنی کسی نمیگه چقدر آدم خشنی هستی تو باو! چطوری دلت اومد فرق سر یه انسان رو بشکافی، اونم با سنگ!؟ و... همه میگن چه جرأتی، چه شجاعتی چون خشونتت عقلانی بوده، ولی کسی که همینطوری بی خود و بی دلیل حتی یه سیلی ساده بزنه به یه آدم دیگه یا حتی یه حیوون رو لگدمال کنه مشکل داره حالا اگه از اینکار لذت هم ببره که به مراتب مشکل روانی ـش بیشتره و این آدم در مجموع آنرمال ـه، هر آدم عاقلی هم حکم به افراطش تو خشونت میده.

حالا تو یه بازی/فیلم/کتاب ... هم همین مسائل میتونه صادق باشه، فیلمی مثل Saw رو هر کسی نمی تونه ببینه، اگرم ببینه هر کسی نمی تونه ازش لذت ببره، اگرم صرفاً از دیدن همچین چیزایی تو قالب تصویر لذت ببره چون تازگی داره یا چون چیزایی که نمیتونه تو دنیای واقعی لمس کنه رو داره از نزدیک ببینه ازش لذت ببره، بازم نمی تونه با شخصیت اول داستان و به اصطلاح دلایلش همزاد پنداری کنه، کسی که هر سه تا این مرحله رو می گذرونه باید قبول کنه با بقیه فرق داره، این تعریف یه آدم نرمال و بالانس نیست. حالا تأثیر خشونت تو کتاب کمتره چون پای تصویر درمیون نیست، بعد از اون تو قالب یه فیلم به مراتب بیشتر ـه، و تو یه بازی به خاطر تعاملی که بین بازیکن و شخصیت داستان شکل میگیره از اون هم بیشتر. دلیل اینکه بیشترین بحثها با موضوع " ترویج خشونت" و امثالهم هم اکثر مواقع روانشناسهایی که باهاشون مصاحبه میشه سر اتهام رو طرف "بازیهای ویدئویی" میگیرن از نظر من همینه چون جای بیشتری واسه تأثیرگذاری داره و همینطور مخاطباش هم آدمای کم سن و سال تری هستن اکثراً.

الان خود من فقط واسه دیدن تریلر Hatred رفتم یوتیوب دیدم نزدیک 1 میلیون تریلرش رو دیدن که آمار انصافاً بالایی ـه و میشه همون بحثی که "احسان" چند صفحه پیش گفت که هر چی بود تونستن به اون سطح از شهرت لازم واسه فروش و تو چشم اومدن بازیشون برسن که تو نگاه یکی مثل من بی هنرمندانه ترین نوع تو چشم اومدن و سر زبون انداختن یه اثر ـه حالا چطوری اثر همچین سازنده هایی میخواد بشه "هنر" خدا میدونه!:d همین که تیتر یه سایت خبری میشه Most Violent Game EVER نشون میده بلاخره اونا هم یه فرقی بین خشونت داخل این بازی با خشونت TLOU دیدن حتی با 2 دقیقه از بازی!

حداقلش اینه بازیکن تو بازی مثل TLOU موقع کوبیدن سر طرف روی لبه میز توجیهه چرا باید این بلا رو سرش بیاره:d داستان و شرایط دنیای خشن بازی - دقت کنین دنیای خشن نه دنیایی که مردم بدبخت دارن زندگی عادیشون رو می کنن - واسش تشریح شده، از قبل اینکه بخواد اون طرف رو هم له کنه با اسلحه می بینتش که میخواد قصد جونشو کنه و در کل یه بک گراند منطقی از دلایل کاراش داره و می دونه اگه دشمنش رو نکشه خودش کشته میشه ولی اینجا یه روانی از خونه می زنه بیرون ملت رو به تیر میبنده! اگه نکشتشون هیچی نمیشه اگرم بکشه هیچ نیتجه ای قرار نیست ازش حاصل بشه ولی باید کشت دیگه بیکاری ـه!

غیر از این، خشونت این بازی حتی با Mortal Kombat هم فرق داره، اصلاً اون بازی همش درباره Fight ـه، ژانر بازی اسمش روشه Fighting شما دو تا کرکتر رو انتخاب می کنی و می دونی که دشمن هم هستین شما دو نفر و قراره مبارزه کنین کلاً، مگرنه اصن وارد میدون نمیشدن این دو تا کرکتر که! یعنی فکر نکنم نیاز به توضیح باشه که حداقل بستر واضح تر و عقلانی تر پشت خشونت بین دو تا فایتر تعریف میشه تو ذهن آدم، ولی خشونتهایی از جنس Hatred واقعاً یه چیز کاملاً جداست!

هر چند بنظر خود من که خشونت با دلیل/بی دلیل بلاخره تأثیری که باید بزاره رو میذاره حالا بسته به آدمش و شرایطی که توش بزرگ شده کم و زیاد داره و اینکه دلیل و توجیهی پشت اون خشونت باشه هم میتونه شدتش رو کمتر هم بکنه ولی در کل بازم اون نیمچه تأثیرش رو حتی رو ماهایی که بزرگسال بحساب میایم میذاره. غیر از این الان اینجا اکثراً فکر می کنم واجد الشرایط رده سنی این بازی باشیم ولی یخورده به کسایی که سن کمتری دارن هم فکر بشه، یه بار از دید اونا هم یه همچین بازی رو آنالیز بکنیم فکر کنم قابل درک تر بشه نگرانی هایی که درباره امثال Hatred هست.

اینکه هر کسی عقل داره و حق انتخاب پس صورت مسئله پاک شد و دیگه جایی واسه نگرانی نیست هم تو کت من نمیره چون اولاً اگه همچین چیزی وجود خارجی نداشته باشه طبیعتاً تقاضایی هم واسش نیست - حالا نمیگم 100% با این دلیل موافقم چون بنظرم هر کسی خودش باید محدوده هاش رو تعیین کنه ولی بلاخره چیزیه که هست و دلیل اینکه بجای برخورد با خریدارای ـه اینطور بازیا هم به سازنده ها توپیده میشه همینه - دوماً همون بحث آدمای کم سن و سال تر یا کسایی که فقط دنبال تجربه چیزای جدیدن رو هم باید تو این مسائل در نظر گرفت، من خودم وقتی از چیزی منع میشدم بهش علاقه مندیم بیشتر می شد تا اینکه کمتر بخواد بشه و همه اونکارا رو هم نهایتاً انجام دادم:d پس بحث کشش هم سرجاشه، غیر از اینها حالا چون رده سنی ـش شد AO دلیل نمیشه دیگه هیچ رقمه کسی زیر بر فرض 18 سال نتونه بهش دسترسی داشته باشه که، گاهی کشورها واقعاً سخت گیری دارن و قوانینشون هم انصافاً اجرا میشه سر اینطور تخلفها تو خرید/فروش ولی همه جای دنیا بخواد همین وضع باشه، نه، Manhunt تو یکی دو تا کشور حتی فکر کنم ممنوع هم شد ولی این به اون معنی ـه که کلاً از تو اون کشورها هیچکی نتونست Manhunt رو بازی کنه؟بحث پایرت هم که در راس اینها تو خیلی کشورها برقراره و در نتیجه هر کسی ممکنه بتونه به امثال Hatred دسترسی داشته باشه.

بماند که هنوز که هنوزه تو همین فروم هم یه عده فکر می کنن تأثیرگذاری بازی رو خشونت یعنی اینکه، طرف بلند بشه عین به عین مثلاً بعد Manhunt بره با تبر رفیقش رو تیکه تیکه کنه، این نقل قول مستقیم یکی از مصاحبه های یه دکتر روانشناس درباره تأثیر خشونت:

This doesn't mean that your child will go out into the world and shoot someone! But they do use more aggressive language, they do use more aggressive images, they have less ability to control their anger and they externalize things in these violent ways

که من یکی باهاش موافقم، اون تأثیری هم که میگم بلاخره میذاره تو همین جنبه هاست چون درباره خودم و خیلی های دیگم حالا تو سالهای قبل تر منظورمه به صورت تجربی اثبات شده. حالا کسی میگه نه کلاً تأثیر نداره فقط فانه و بزاره تیکه تیکه کنیم دیگه خودش می دونه ولی منکر چیزی شدن که اینهمه حرف و دلیل منطقی پشتش خوابیده شدن یه بحث دیگه ـست نمی دونم چطوری از پسش برمیاین شما!:d یه روانشناسی میاد 2 سال پروسه تحقیقاتی میچینهنتیجش رو مفت تو 2 تا پاراگراف خلاصه می کنه و به ما میگه آخر دستم هم بهش میگیم ما خودمون بهتر میفهمیم:d این قضیه ـم مثل همونه.

آخرین ویرایش:
یه پست خیلی طولانی بدم کسی دوست داشت بخونه شاید هم نظر بود، چیزیه که به خودم بعد این سالها اثبات شده

من فاتحه اون صنعت گیمی رو خوندم کههمچین بازی مساوی با هنر بشه توش، بدون تعارف میگم
.

کامل خوندمو شدیدا موافقم با حرفات :d

البته به نظرم یه سریا چون میبینن تو یه چیزی خشونت و خون و این چیزا زیاده به صورت پیش فرض فک میکنن چیز خفنیه و اوف اوف راه میندازن :d چه تو بازی چه فیلم و انیمه و بقیه چیزا نمیدونم شاید یه حس Cool بودن مخفیه که بهشون دست میده :d

کامنت وحید Dreamy خوب بود. درکنار نظر وحید که بیشتر درمورد ایجاد خشونت و کنترل این حس، اینکه یه دلیل منطقی برای ایجاد حس خشم وجود داشته باشه میشه تأثیر کمتری داشته باشه روی مخاطب و ... به نظر من این قضیه یه بعد دیگه هم داره و اون درمورد اون دسته از افرادی ـه که کلاً خشن هستن! به نظر من اگه همچین بازیهایی بتونن این حس رو درون این افراد ارضاء کنن که دیگه تو دنیای واقعی نرن دنبالش میتونه جنبه ی مثبت این دسته از بازیها باشه.

من ویدئو تبلیغاتی رو دیدم.
از نظر گرافیک که یک نسل عقب بود
از نظر خشونت مثلا همونجا که تفنگو میذاره دهنه دختره شلیک میکنه خیلی طبیعی نیست
از نظر خشونت واقعا The Last Of Us مو به تن آدم سیخ میکنه.چرا اونو AO ندادن؟
خشونت ، س.کس و مصرف مواد مخدر به همراه الفاظ رکیک تو Wolf new order هم زیاد بود اون چرا AO نشد؟
یا این دوتا پول دادن که AO نشن یا این بازی پول داده AO بشه که معروف بشه.

من یه چیزُ نمیفهمم یکی بیاد روشنم کنه ! :دی

بزارید با یه مثال شروع کنم! یه سری از بازی های نسل پیش مثل Mafia II و Max Payne 3 و GTA-V و... حالا جدا از خشونت و خونریزی و تصاویر جن*سی و ... واقعا دیالوگ های خیلی تندی داشتند. خصوصا تو بازی های راک استار... ولی هیچ کدوم از این ها درجه سنی AO رو کسب نکردند! رو چه حسابی Hatred رو AO بهش دادند ؟ من ویدیو رو ندیدم ولی مطمئن هستم که از نظر دیالوگ دیگه نمیتونه از بازی های راک استار که از دوتا جمش یکیش فقط فحش هست (یاده مکس فا*ـینگ پین افتادم :دی ) بدتر باشه! از اون ور هم بعید میدونم کل بازی پر از ویدیو های پور_نو باشه. از نظر خشونت و خونریزی هم که اون طور که فهمیدم اون قدر وضعیتش خراب نیس ... واقعا رو چه حسابی جای M بهش AO رو دادند؟ :دی

بازیش عالی به نظر میرسه!
صد درصد اورج میگیرمش!
تو این چند وقته خیلی سعی کردم چیزی نگم ولی خوب یه چیزی هست به اسم "بازی که دوست ندارید رو بازی نکنید!"کسی مجبورتون که نکرده!
به نظر fun میاد!
کسی میدونه چند دلاره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or