Hatred دومین بازی است که به خاطر کلام و خشونت درجه AO را دریافت کرد است.

khashayar king

کاربر سایت
Hatred بازی شوتر کمپانی Destructive Creations ، برخلاف عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO (فقط بزرگسالان) را از ESRB در US دریافت کرده است.

299314215924865103_hatred_jan-600x377.jpg

در حالی که سازندگان گفته اند ترجیح داده می شد تا درجه M (بزرگسالان) را دریافت کند اما اینطور حس می شود که طرفداران ما نا امید می شدند که برای گرفتن درجه سنی پایین تر ، محتوای بازی را حذف کنیم.

سازنده بازی در فروم سایت بازی گفت : "[ما] ترجیح می دادیم تا درجه استاندارد M را دریافت کنیم، چون با درجه AO بعدا برای انتشار در کنسول مشکل پیدا خواهیم کرد، اما از سوی دیگر من فکر می کنم شما (طرفداران) نا امید می شدید. من کنجکاو هستم تا ببینم که PEGI چه درجه ای به ما می دهد."

ESRB معمولا به بازی هایی که دارای محتوای نامناسب یا قمار با پول واقعی هستند درجه AO را می دهد، در این مورد ، به سازنده بازی توسط یک نماینده از طرف ESRB گفته شد که به دلیل خشونت و کلام خشن بازی این تصمیم گرفته شد.

سازنده بازی ادامه داد :" ما متقاعد نشدیم که چرا Hatred باید با توجه به عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO را دریافت کند ، اما این مانند یک اچیومنت است که دومین بازی در تاریخ را داشته باشی که فقط به خاطر خشونت و کلام خشن این درجه را دریافت کند."

"حتی اگر این خشونت به آن بدی نباشد و از کلام خشن زیاد استفاده نشده باشد. شخصی که از طرف ESRB بود (خیلی محترم ، با ادب و همکارانه) به من گفت همه اش مربوط است به "موضوع اصلی" که مردمی که گیمپلی بازی را تست می کنند خواهند دید."

Hatred دومین بازی است که به دلیل چنین محتوایی این درجه را دریافت می کند. اولین بازی Thrill Kill است یک بازی فایتینگ که برای Playstation 1 در حال توسعه بود که هیچ وقت منتشر نشد.

بازی های دیگری که درجه AO را دریافت کردند و برای اینکه درجه M دریافت کنند محتوای خود را حذف کردند ، شامل :
Manhunt 2 ، Grand Theft Auto San Andreas و Fahrenheit در کنار باقی عناوین هستند.

Hatred در استیم Green light را دریافت کرد ولی در زمانی توسط استیم حذف شد اما دوباره به درخواستGabe Newell رئیس Valve دوباره در استیم قرار گرفت .

منبع

معنای دقیق کلمه نامناسب در منبع موجود است

آخرین ویرایش:
ترویج خشونت؟انسان عقل داره.برای کاری که تصمیم به انجامش میشه ار عقلش استفاده میکنه.کسی که بخواد کاری کنه بدون اینجور بازی ها کارشو میکنه.کلی فیلم خشونت آمیز و تجاوز هر ساله ساخته میشه(با توجه به اینکه فیلم معمولا رو عده ای زیادی از آدم ها بیشتر تاثیر میزاره.).شما یه دور تو دنیای واقعی بزن بیشتر هدف برای کشتن و تجاوز پیدا میکنی تا بازی.
دوست عزیز درسته انسان عقل داره ولی عقل انسان پر از تجربیات و تصاویری که به اون شکل میدن میشه که با دیدن هر تصویر مغذ انسان چین میخوره و این چین خوردگی برگشت پذیر نیست و نتیجه اش میشه که ذهن با این گونه تصاویر شکل بگیره
مثل اینکه کسی بگه من فیلم مبتضل میبینم اما چشم پاکه که این عین دروغ هست و تکذیبش برای انسان شایسته نیست

دوست عزیز درسته انسان عقل داره ولی عقل انسان پر از تجربیات و تصاویری که به اون شکل میدن میشه که با دیدن هر تصویر مغذ انسان چین میخوره و این چین خوردگی برگشت پذیر نیست و نتیجه اش میشه که ذهن با این گونه تصاویر شکل بگیره
مثل اینکه کسی بگه من فیلم مبتضل میبینم اما چشم پاکه که این عین دروغ هست و تکذیبش برای انسان شایسته نیست
دوست من حرف شما رو قبول دارم.من خودم تو دنیای واقعی کسی هستم که واقعا طرفدار خشونت نیستم و از همون بچگی تا الان که 25 سال دارم کلی بازی در هر سبکی رو انجام دادم و خانواده منو یه مدت به عنوان یه کسی که به صورت افراطی میدیدن ولی هیچ تاثیری از game از نظر اخلاقی و روحی نگرفتم.بازم میگم بهترین مثال سریال dexter هست که هر کدوم از علاقه مندانش پس تا الان باید نفری چندتا آدم کشته باشن.:d(البته لذت خاصی هم داره:d)بیاید قبول کنیم کسی که انگیزه برای کشتن یه انسان بی گناه داره این انگیزه رو خودش داره از دنیای واقعی نه از یه دنیای دیجیتالی.من یه پسر خاله دارم که 6 سال داره یه پسر عمو هم دارم که 5 سال داره.جفتشون هم بازی های خشن بازی میکنن.پسر خالم که از اول بچه اروم و مودبی بوده همون اخلاق رو داره.پسر عموم که از اول بخاطر ادمای اطرافش بی رحم از نظر رفتار بود (قبل از شروع به بازی کردن)همون رفتار تندش رو داره.کسی که انگیزه قتل داره مطمعن باش خیلی داغون تر از این حرفاس که با گیم به این سمت رو اورده باشه.

والا نمیدونستیم کشتار ملت باید تو بازی ها به صورت هدفمند باشن و حتما دلیلی داشته باشه. :d اخه این چه حرفیه ؟ یعنی خودتون اینو میگین خندتون نمیگیره ؟
نیما البته گفته شده دلیل اصلی‌ اینکه بازی AO دریافت کرده همین هست،یعنی‌ قتل عام مردم توش یه هدف کلی‌ هست،تو بازی‌های دیگه معمولا کشتار یه ابزار برا رسیدن به هدف هست.
ظاهراً اینجور چیزا برا ESRB مهمه.:دی

راستش منم اصلا حرف شما رو قبول ندارم .
فقطم یک مثال میزنم !
از قدیم تا بحال رسم هست که توی جنگ کشتن زن و بچه ها درست نیست .
همچنین تمام بازی هایی که مثال زدی ، توی کشتن آدما تو داری یک دشمنی رو میکشی که اونم از خودش دفاع میکنه ، برای انتقام یا ...

برای همینم اون بازی که مثال زدنی درجه M میگیرن ، این بازی AO .

نیما البته گفته شده دلیل اصلی‌ اینکه بازی AO دریافت کرده همین هست،یعنی‌ قتل عام مردم توش یه هدف کلی‌ هست،تو بازی‌های دیگه معمولا کشتار یه ابزار برا رسیدن به هدف هست.
ظاهراً اینجور چیزا برا ESRB مهمه.:دی

اخه کاوه شاید خشونت بیشتری ببینی تو این بازی بخاطر این که افراد بی دفاع رو میکشی اما ادم کشی ادم کشیه حالا ادم خوبا رو بکشی یا ادم بدا رو فرقی نیمکنه بازم داری ادم میکشی :dغیر از اینه ؟

دوست من حرف شما رو قبول دارم.من خودم تو دنیای واقعی کسی هستم که واقعا طرفدار خشونت نیستم و از همون بچگی تا الان که 25 سال دارم کلی بازی در هر سبکی رو انجام دادم و خانواده منو یه مدت به عنوان یه کسی که به صورت افراطی میدیدن ولی هیچ تاثیری از game از نظر اخلاقی و روحی نگرفتم.بازم میگم بهترین مثال سریال dexter هست که هر کدوم از علاقه مندانش پس تا الان باید نفری چندتا آدم کشته باشن.:d(البته لذت خاصی هم داره:d)بیاید قبول کنیم کسی که انگیزه برای کشتن یه انسان بی گناه داره این انگیزه رو خودش داره از دنیای واقعی نه از یه دنیای دیجیتالی.من یه پسر خاله دارم که 6 سال داره یه پسر عمو هم دارم که 5 سال داره.جفتشون هم بازی های خشن بازی میکنن.پسر خالم که از اول بچه اروم و مودبی بوده همون اخلاق رو داره.پسر عموم که از اول بخاطر ادمای اطرافش بی رحم از نظر رفتار بود (قبل از شروع به بازی کردن)همون رفتار تندش رو داره.کسی که انگیزه قتل داره مطمعن باش خیلی داغون تر از این حرفاس که با گیم به این سمت رو اورده باشه.
پس شما سمت پسر عموهه نشو:d
حرف های شما هم متین هست ممنون

چرا بحث ها رو الکی ربط میدید به هم دیگه؟ دونه دونه توضیح میدم.

1
4- COD مثال زدید؟ مگر غیر این بود که مرحله مذکور با اعتراضات زیادی روبرو شد؟ مگر غیر این بود که شما رو در نقش یک تروریست به نمایش میذاشت و حق انتخاب میداد بهتون؟
انصافا وقتی این مرحله رو شروع کردم بهت زده شدم!
activisionیه حیوونه !

انصافا وقتی این مرحله رو شروع کردم بهت زده شدم!
activisionیه حیوونه !

جنگه و خاله بازی که درست نکرده اکتیویژن!!!!!!

میخوای به جای آدم کشتن بیان آبجکت بدن که با بسته مهر و دوستی منطقه دشمن را تصاحب کنید!!!!

پ . ن : من از اکتی ویژن متنفرم و اینو به خاطر دفاع از اکتی نگفتم!!!!:-&

جنگه و خاله بازی که درست نکرده اکتیویژن!!!!!!

میخوای به جای آدم کشتن بیان آبجکت بدن که با بسته مهر و دوستی منطقه دشمن را تصاحب کنید!!!!

پ . ن : من از اکتی ویژن متنفرم و اینو به خاطر دفاع از اکتی نگفتم!!!!:-&

این همه صحبت شده هنوز نفهمیدی دارند راجع به افراط و تفریط صحبت میکنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا تو خوبی!

چرا بحث ها رو الکی ربط میدید به هم دیگه؟ دونه دونه توضیح میدم.
1- کسی اینجا نگفته که بازی های رایانه و ... خشونت رو ترویج میده!!! الکی واسه چی حرف میذارید تو ذهن مخالف های این بازی و همینجوری هم توی هر پستتون ادامه میدید و آمار میذارید؟! اصلا بحث این نیست که!
:arrowd::d
هدف بازی اینه بری آدم های عادی رو بکشی ؟!
ترویج خشونت بیش از حده

پس این بازی ترویج خشونت نداره ؟ .
موضوع اینه بازی اصلا هدف خاصی رو نداره و شخصیت اصلی از مردم بدش میاد میره میزن میکوشتشون 100% اثر منفی داره

هرچقدر هم بگیم بی تاثیر بالاخره روی یه قشری در لایه های پنهان ذهنشون تاثیر میذاره و بدتر از همه کم کم قبح این مسایلو از بین میره
مثلا امروز کشتن مردم عادی میشه یه چیز طبیعی فردا یه بازی میسازن که تجاوز و کشتن اعضای خانواده توش مطرح میشه
کاملا مشخصه بحث سر چیه فردین جان.:d

- - - -
این خشونت با دلیل! و بی دلیل! هم به نظر من یکم زیادی خنده داره
(یاد اون بحث افتادم که چند وقت پیش یکی میگفت پایرت هدفمند و پایرت بی هدف!!! :)) )

کلا دو حالت بیشتر نداریم.
یا بازی روی ذهن آدم تاثیر میذاره و رفتار بعدی فرد رو شکل میده
که در اینصورت با GTA یه عده باید خلافکار بشن. FC3 و FC4 شما رو مجبور میکنه حیوون بکشید و خشونت علیه حیوانات رو ترویج میکنه.(که از نظر من این مورد از همه بدتره :d ) و ...
پس همه بازی ها رو باید جمع کنن و همه برن Sims بازی کنن. که البته اونم ممکنه ترویج یه سری چیزهای بد باشه و نباید سمتش رفت

حالت دوم هم اینه که همه جور بازی با همه جور موضوع باید وجود داشته باشه با درجه بندی سنی مشخص و اطلاع رسانی نسبت به محتوای بازی
هر کی خوشش بیاد و بخواد اون بازی رو تجربه کنه، بازی میکنه. هر کی هم نخواست کسی مجبورش نکرده

کشتن یه آدم عادی که همینطوری توی خیابون میبینی =/= کشتن اونی که شات گان دستش گرفته و اگه نزنیش لت و پارت کرده.

شاید مسخره به نظر بیان و هیچکس بهشون توجه نکنه ولی حداقل بازی های دیگه تا حدودی سعی میکنند خشونتشون رو توجیه کنند و یه دلیلی برای این خون و خونریزی بیارن، نه اینکه "از دنیا خسته شدم، میخوام همه رو بترکونم."

البته ممکنه یه عده از بازی خوششون بیاد و بخوان تجربه اش کنند که خب برمیگرده به سلیقه و نظر خودشون و هیچ ایرادی هم نداره، ولی این موضوع بهشون این حق رو نمیده که بخوان بقیه رو کوچیکتر از خودشون بدونند.

آخرین ویرایش:
اخه کاوه شاید خشونت بیشتری ببینی تو این بازی بخاطر این که افراد بی دفاع رو میکشی اما ادم کشی ادم کشیه حالا ادم خوبا رو بکشی یا ادم بدا رو فرقی نیمکنه بازم داری ادم میکشی :dغیر از اینه ؟

خوب پلیسم آدم میکشه ، دزد هم آدم میکشه ! اگه واقعا این دوتا رو یکی بدونی که دیگه هیچی ! بش میگن منطق صفر و یک ! :دی
شاید اصل موضوع آدم کشی تغییر نکنه ، اما میبینی که دیدی که به موضوع هست کاملا متفاوته ! حالا دوست داری اینو در نظر بگیر ، دوست نداری در نظر نگیر :دی این دیگه نوع دید خودته : )

من پستای بچه ها رو دنبال کردم . همه یه جور فقط خواستن توجیه کنن مسئله رو . من فقط از اونایی که مخالف 100% این نوع بازیها از جمله فردین :d بودن یه سوال دارم ، منی که این بازی رو انجام میدم پیش چشم شما یک روانی محسوب میشم ؟ ;;) لپ مطلب پستاتون همینو میگه دیگه :d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or