Hatred دومین بازی است که به خاطر کلام و خشونت درجه AO را دریافت کرد است.

khashayar king

کاربر سایت
Hatred بازی شوتر کمپانی Destructive Creations ، برخلاف عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO (فقط بزرگسالان) را از ESRB در US دریافت کرده است.

299314215924865103_hatred_jan-600x377.jpg

در حالی که سازندگان گفته اند ترجیح داده می شد تا درجه M (بزرگسالان) را دریافت کند اما اینطور حس می شود که طرفداران ما نا امید می شدند که برای گرفتن درجه سنی پایین تر ، محتوای بازی را حذف کنیم.

سازنده بازی در فروم سایت بازی گفت : "[ما] ترجیح می دادیم تا درجه استاندارد M را دریافت کنیم، چون با درجه AO بعدا برای انتشار در کنسول مشکل پیدا خواهیم کرد، اما از سوی دیگر من فکر می کنم شما (طرفداران) نا امید می شدید. من کنجکاو هستم تا ببینم که PEGI چه درجه ای به ما می دهد."

ESRB معمولا به بازی هایی که دارای محتوای نامناسب یا قمار با پول واقعی هستند درجه AO را می دهد، در این مورد ، به سازنده بازی توسط یک نماینده از طرف ESRB گفته شد که به دلیل خشونت و کلام خشن بازی این تصمیم گرفته شد.

سازنده بازی ادامه داد :" ما متقاعد نشدیم که چرا Hatred باید با توجه به عدم وجود محتوای نامناسب درجه AO را دریافت کند ، اما این مانند یک اچیومنت است که دومین بازی در تاریخ را داشته باشی که فقط به خاطر خشونت و کلام خشن این درجه را دریافت کند."

"حتی اگر این خشونت به آن بدی نباشد و از کلام خشن زیاد استفاده نشده باشد. شخصی که از طرف ESRB بود (خیلی محترم ، با ادب و همکارانه) به من گفت همه اش مربوط است به "موضوع اصلی" که مردمی که گیمپلی بازی را تست می کنند خواهند دید."

Hatred دومین بازی است که به دلیل چنین محتوایی این درجه را دریافت می کند. اولین بازی Thrill Kill است یک بازی فایتینگ که برای Playstation 1 در حال توسعه بود که هیچ وقت منتشر نشد.

بازی های دیگری که درجه AO را دریافت کردند و برای اینکه درجه M دریافت کنند محتوای خود را حذف کردند ، شامل :
Manhunt 2 ، Grand Theft Auto San Andreas و Fahrenheit در کنار باقی عناوین هستند.

Hatred در استیم Green light را دریافت کرد ولی در زمانی توسط استیم حذف شد اما دوباره به درخواستGabe Newell رئیس Valve دوباره در استیم قرار گرفت .

منبع

معنای دقیق کلمه نامناسب در منبع موجود است

آخرین ویرایش:
کاملا مشخصه بحث سر چیه فردین جان.:d
درسته اینجور پست ها هم دادن بعضی دوستان اما بیشتر منظور من مسائلی بود که خودم میگفتم و بعضی از دوستان مثل مهدی r0ss0neri. :دی

منی که این بازی رو انجام میدم پیش چشم شما یک روانی محسوب میشم ؟
به هیچ وجه من اینچنین فکری نمیکنم. همونطور که برای کسی که دوست داره تو GTA با ماشین بیفته تو جون ملت، این چنین فکر نمیکنم :دی مسئله کمی پیچیدست و گاهی اصل قضیه از دست آدم در میره میون بحث ها. من دنبال یه دلیل قانع کننده برای کشت و کشتار این چنین هستم و اینکه واقعا منطق پشت این قضیه چیه؟ حالا دوستان بالاتر بهتر توضیح دادن.

تریلرش رو دیدم . ok بود ×_×
یاده postal 1-2-3 افتادم -- از شماره 2 و3 و با اون mod های عجیب و غریبش بدتر نیست. این فقط خیلی جدیتر به نظر میرسه به نسبته Postal ! این همه Re-action ...
این بازی هم "هنره" خودش رو داره . حکایت Elastic Hearts ...

به هیچ وجه من اینچنین فکری نمیکنم. همونطور که برای کسی که دوست داره تو GTA با ماشین بیفته تو جون ملت، این چنین فکر نمیکنم مسئله کمی پیچیدست و گاهی اصل قضیه از دست آدم در میره میون بحث ها. من دنبال یه دلیل قانع کننده برای کشت و کشتار این چنین هستم و اینکه واقعا منطق پشت این قضیه چیه؟ حالا دوستان بالاتر بهتر توضیح دادن.
Shock value - Wikipedia, the free encyclopedia

ای وای تریلر رو دیدم . واقعا دارم میگم حالم بد شد . این ذهن های مریض از کجا پیدا میشن و به اسم آزادی بیان هر چی میخوان به خورد ملت میدن ؟ خشونت عریان تا چه حد ؟ :-&

درمورد اون دوستی که گفت خشونت عریان بدتره یا پنهان ؟ مطمئننا خشونت اصلا و به هیچ وجه قابل توجیه نیست ولی به نظر من خوشنت عریان خیلی سریع تر روی مخاطب تاثیر میزاره
میخواد توی فیلم باشه یا بازی یا حتی موزیک

آخرین ویرایش:
ای وای تریلر رو دیدم . واقعا دارم میگم حالم بد شد . این ذهن های مریض از کجا پیدا میشن و به اسم آزادی بیان هر چی میخوان به خورد ملت میدن ؟ خشونت عریان تا چه حد ؟ :-&

درمورد اون دوستی که گفت خشونت عریان بدتره یا پنهان ؟ مطمئننا خشونت اصلا و به هیچ وجه قابل توجیه نیست ولی به نظر من خوشنت عریان خیلی سریع تر روی مخاطب تاثیر میزاره
میخواد توی فیلم باشه یا بازی یا حتی موزیک

ورود شما رو به دنیای بازی ها خوش آمد میگم! کم کم عادت می کنی.

دقیقا به خاطر همین از نولان خوشم میاد که نشون میده وجدان مردم (خوشبختانه هنوز) اینقدر افراطی و بی روح نشده که به دست خودشون خودشون رو بکشن . یعنی اون سکانسی که جوکر از اینکه میبینه مردم جلوش وا ندادن و کشتی رو منفجر نکردن قیافش نا امید میشه یه حال اساسی و یه حس درونی خوب پیدا کردم

- - -ویرایش - - -

ورود شما رو به دنیای بازی ها خوش آمد میگم! کم کم عادت می کنی.

اولا که چرا مسخره میکنی ؟ :d
دوما من خودم postal و بازی ها و فیلمای خشن زیادی دیدم ولی اینیکه برام آخر بازی یا فیلم هرچه قدر که میخواد خشن باشه باید خوبی پیروز بشه . این نظر منه

چه اشکالی داره ؟

راستی، چرا هیچ کدوم از شماره های Postal این درجه رو نگرفته؟ من که فکر می کنم سازنده های بازی از خداشون بود که AO بشن بتونن تا کمی بیشتر صدا در کنن: با توجه به اینکه برای انتشار روی Steam نیازی به ESRB نیست و فرستادن بازی به ESRB برای درجه بندی هم در کل اجباری نیست.

- - -ویرایش - - -

اولا که چرا مسخره میکنی ؟ :d
دوما من خودم postal و بازی ها و فیلمای خشن زیادی دیدم ولی اینیکه برام آخر بازی یا فیلم هرچه قدر که میخواد خشن باشه باید خوبی پیروز بشه . این نظر منه

چه اشکالی داره ؟

این باز میشه بحث فلسفی که آیا خشونت در کل محکومه یا بعضی جاها عیب نداره. برای اینکه خوبی پیروز بشه میشه برای مثال هزاران نفر رو شکنجه کرد؟
این هم که میگم خوش اومدی خیلی جدی میگم، بازی های خیلی زیادی هستن که توش پر از خشونت خفن هست، خیلی هم نمیشه گفت توشون خوبی پیروز میشه بماند که خوبی هم همیشه نسبی هست.

این باز میشه بحث فلسفی که آیا خشونت در کل محکومه یا بعضی جاها عیب نداره. برای اینکه خوبی پیروز بشه میشه برای مثال هزاران نفر رو شکنجه کرد؟
این هم که میگم خوش اومدی خیلی جدی میگم، بازی های خیلی زیادی هستن که توش پر از خشونت خفن هست، خیلی هم نمیشه گفت توشون خوبی پیروز میشه بماند که خوبی هم همیشه نسبی هست.

این حرفتو به شدت باهاش موافقم . آره به نظر من هدف وسیله رو توجیه میکنه (میخواد هر چه قدر خشن باشه مثل فیلم PRISONERS) ولی در شرایط عادی زندگی نه اینکه یارو معلوم نیست عقل دوروست حسابی داره ور میداره هر چی از ذهن مریضش تراووش میکنه میسازه (مثل همین بازی یا فیلم abc of death که عمرا سمتش نمیرم یا فیلم احمقانه cannibal holocaust که عکسش حال آدمو به میزنه )

این حرفتو به شدت باهاش موافقم . آره به نظر من هدف وسیله رو توجیه میکنه (میخواد هر چه قدر خشن باشه مثل فیلم PRISONERS) ولی در شرایط عادی زندگی نه اینکه یارو معلوم نیست عقل دوروست حسابی داره ور میداره هر چی از ذهن مریضش تراووش میکنه میسازه (مثل همین بازی یا فیلم abc of death که عمرا سمتش نمیرم یا فیلم احمقانه cannibal holocaust که عکسش حال آدمو به میزنه )

ببین شاید بالاتر از 90% قیلم ها و بازی هایی که اینجوری ساخته میشن چیز خاصی پشتشون نیست به جز استفاده از Shock Value که یکی از دوستان تعریفش رو گذاشت قبلا. تو این دور و زمونه برای اینکه بتونید مخاطب پیدا کنید باید خیلی کارتون درست باشه و هنر داشته باشید و یا، مثل این بازی یه کاری کنید بودن زحمت خاصی معروف بشید. الان این بازی هیچ چیز حاصی نداره، راه میری ادم میکشی تو ادم کشی هم نوآوری خاصی نداری این نحوه کشته شدن رو هزاران بار تو بازی های مختلف دیدیم. الان شما بیا یه backstory بساز واسه این بازی که طرف یه تو یه جامعه فاسد زندگی میکنه که همه فساد اخلاقی دارن، دیگه بازی یه shooter خیلی ساده میشه. این مسئله در مورد فیلم هایی که نام بردی هم صادقه، ذره ای هنر توشون نیست.
حالا در کنار اینا یه بازی هست مثل Hot Line Miami و Spec Ops: The Line که با وجود خشونت بالا، یه چیزی برای گفتن داره، من الان حسرتم از اینه یه بازی به ارزشی مثل Hatred اینهمه صدا می کنه و همه مشتاقن امتحانش کنن، اینهمه سرش بحث میشه ولی بازی هایی مثل اونایی که اسم بردم خیلی بهشون توجه نمیشه. کاشکی بچه هایی که واسه این بازی اشتیاق دارن یه وقتی بذارن HLM رو امتحان کنن و کمی در موردش بحث کنن، خیلی پربار تر خواهد بود.

ببین شاید بالاتر از 90% قیلم ها و بازی هایی که اینجوری ساخته میشن چیز خاصی پشتشون نیست به جز استفاده از Shock Value که یکی از دوستان تعریفش رو گذاشت قبلا. تو این دور و زمونه برای اینکه بتونید مخاطب پیدا کنید باید خیلی کارتون درست باشه و هنر داشته باشید و یا، مثل این بازی یه کاری کنید بودن زحمت خاصی معروف بشید. الان این بازی هیچ چیز حاصی نداره، راه میری ادم میکشی تو ادم کشی هم نوآوری خاصی نداری این نحوه کشته شدن رو هزاران بار تو بازی های مختلف دیدیم. الان شما بیا یه backstory بساز واسه این بازی که طرف یه تو یه جامعه فاسد زندگی میکنه که همه فساد اخلاقی دارن، دیگه بازی یه shooter خیلی ساده میشه. این مسئله در مورد فیلم هایی که نام بردی هم صادقه، ذره ای هنر توشون نیست.
حالا در کنار اینا یه بازی هست مثل Hot Line Miami و Spec Ops: The Line که با وجود خشونت بالا، یه چیزی برای گفتن داره، من الان حسرتم از اینه یه بازی به ارزشی مثل Hatred اینهمه صدا می کنه و همه مشتاقن امتحانش کنن، اینهمه سرش بحث میشه ولی بازی هایی مثل اونایی که اسم بردم خیلی بهشون توجه نمیشه. کاشکی بچه هایی که واسه این بازی اشتیاق دارن یه وقتی بذارن HLM رو امتحان کنن و کمی در موردش بحث کنن، خیلی پربار تر خواهد بود.
اصلا کل حرف من هم همینه دیگه . یعنی بهترین مثالو آوردی (spec ops ) . :bighug:

آخرین ویرایش:
فیلمایی مثل abc of death یا cannibal holocaust از نظر من جزئی از مذخرف ترین فیلمای موجود توی دسته فیلمای خشن هستن شما Salò (که حتی چندین سال پخشش توی بعضی کشور ها ممنوع بوده!) رو نگاه کن تا واقعا متوجه بشی خشونت و سادیسم یعنی چی !

یا فیلمایی مثل Natural Born Killers و old boy که واقعا از فیلمای محبوب من هستن و میشه گفت روی دستشون توی این سبک نیست.

در کل همونطور که گفتم خشونت یک نیاز ذهنی هست که بلاخره باید یه جوری تخلیه بشه. نمی خوام بگم Hatred بهترین بازی دنیاست ولی مطمئن باشید سازنده ش آدم دیوونه یا روانی نیست.

توی Dark knight هم در آخر فیلم دقیقا چیزی اتفاق افتاد که جوکر گفت و به نظر من این نقطه از فیلم نشون میده که نولان چقدر حرفه ای این فیلم رو ساخته نه بخشی که یک مشت آدم احمق توی دوتا کشتی هم دیگرو نمی ترکونن !

کی اصلا به اونا اهمیت میده ؟ همه میخواستن بدونن عاقبت جوکر چی میشه ؟ حتی بتمن هم توی فیلم خودش جلوی شخصیت جوکر به چشم نمی اومد. به نظر شما دلیلش چی بوده؟

توی Dark knight هم در آخر فیلم دقیقا چیزی اتفاق افتاد که جوکر گفت و به نظر من این نقطه از فیلم نشون میده که نولان چقدر حرفه ای این فیلم رو ساخته نه بخشی که یک مشت آدم احمق توی دوتا کشتی هم دیگرو نمی ترکونن !
کی اصلا به اونا اهمیت میده ؟ همه میخواستن بدونن عاقبت جوکر چی میشه ؟ حتی بتمن هم توی فیلم خودش جلوی شخصیت جوکر به چشم نمی اومد. به نظر شما دلیلش چی بوده؟

آره مخصوصا اون جمله ی طلایی که وقتی سر وته هستش میگه میخواستم فقط به این مردم نشون بدم که شریف ترین آدما هم ممکنه تا درجه ی من خار و دون بشن و کلا فلسفه ی بتمن رو زیر سوال میبره . ولی به نظر من نولان به بهترین شکل ذات انسان رو نشون میده . کی میدونست اگه جای جوکر و بروس وین رو عوض میکردیم حتما بروس وین به جوکر تبدیل میشد یا برعکس حتی وقتی هاروی دنت رو میکشه پایین ذاتشو عوض نکرده فقط از موقعیت مرگ ریچل استفاده کرده . بازهم یک سکانس طلایی دیگه که بروس از آلفرد میپرسه چرا جوکر اینکارو میکنه و آلفرد در جواب اون داستانی رو که تو پرو بود رو تعریف میکنه و میگه بعضی انسان ها ذاتشون اینطوریه و نباید دنبال جواب دربازه ی رفتارشون بود .

به نظر من که کسایی که اینطورین ژنتیکی هست . وقتی میاد با خودش میگه بیا یه بازی یا فیلم بسازم حالا به هر دلیلی میخواد منتشرش کنه ولی میخواد اون حسشو ارضا کنه (خوب و بد هم فرقی نداره) فیلم Godsend نمونه بارز این نمونست

آخرین ویرایش:
من تریلر بازی را تازه دیدم اول خندم گرفت فک کنم یارو جزء گروه دا*شی جایی باشه :))
اما در مورد خشونت بازی این گیری که بهش دادند به نظرم به خاطر اینه که این خشونت جلوی مردم عادی به کار میره وگرنه بازی های خشن تر از این هم هست ولی خوب هدف خاصی را دنبال میکنه کلا چیزی که من متوجه شدم یه بازی بی هدف هست که فقط جنبه خالی کردن هیجانات و فانتزی های یک فرد را داره اما در مورد تاثیر پذیریش اینکه بگیم 100 درصد تاثیر گزار هست یا اصلا تاثیر گزار نیست کاملا به ذهنیت طرف بستگی داره این که تو سن مناسب سراغ بازی های خشن بره یا طرف حتی اگه بزرگ ساله دارای تعادل روحی یا فکری هست ؟ اگه به یکی یه کارت میوه خوری بدی و بهش بگی خودت را باهش سرگرم کن بسته به ذهنیتش میتونه دهها کار مثبت و منفی باهش انجام بده !

من فکر نکنم بازی بی هدف باشه'چون اون طوری که خریدار نداره'من فکر می کنم مثلا بازی در رابطه با مردی است که به هر نحوی کودکی بدی داشته'و الان عقده ای شده یا مثلا داره ادما رو می کشه تا نظر کسی رو به طرفش جلب کنه 'تا سر و کلش پیدا بشه و ازش انتقام بگیره'
کلا مسلما داستان و هدفی داره 'چون این جور سبکا پتانسیل بیستری برای اجرای انواع داستان روشون دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or