Harvest Moon Fan Club

من بازی کردم بسیار بسیار هم لذت بردم. گفتم چون دیگران میدونستن.
آره واقعا بازی عالی هستش. من با Emulator واسه PSP تبدیلش کردم ولی یه مشکلی دارم... نمیتونم واسش کد گیم شارک بزنم و در ضمن نمیدونم چرا با الهه ی زندگی که حرف میزنم هی چرت و پرت میگه. کسی میتونه بگه چه کاری واسه این 2 مشکل میتونم بکنم؟

آره واقعا بازی عالی هستش. من با Emulator واسه PSP تبدیلش کردم ولی یه مشکلی دارم... نمیتونم واسش کد گیم شارک بزنم و در ضمن نمیدونم چرا با الهه ی زندگی که حرف میزنم هی چرت و پرت میگه. کسی میتونه بگه چه کاری واسه این 2 مشکل میتونم بکنم؟
قبلا که باهم صحبت کرده بودیم چرتو پرت نمیگفت:دی
دکی بیاد میگه .البته فکر نمیکنم اونم گیم شارک گیم بوی زده باشه . حالا باید دید.
دکی برس به فریاد.

آخرین ویرایش:
قبلا که باهم صحبت کرده بودیم چرتو پرت نمیگفت:دی
دکی بیاد میگه .البته فکر نمیکنم اونم گیم شارک گیم بوی زده باشه . حالا باید دید.
دکی برس به فریاد.

اگه PC بود من در خدمت بودم :biggrin1: اما امولاتور PSP ...
کلا امولاتور ها یه قسمتی برای وارد کردن کد ها دارن، اونهایی هم که ندارن (مثل ePSXe ) با پلاگین میشه از کد ها استفاده کرد. برای امولاتور هایی که واقعا هیچ راهی ندارن هم میشه ترینر نوشت. اما برای PSP طبیعتا نمیشه این کارو کرد و باید خود امولاتور ساپورت کنه.

اگه PC بود من در خدمت بودم :biggrin1: اما امولاتور PSP ...
کلا امولاتور ها یه قسمتی برای وارد کردن کد ها دارن، اونهایی هم که ندارن (مثل ePSXe ) با پلاگین میشه از کد ها استفاده کرد. برای امولاتور هایی که واقعا هیچ راهی ندارن هم میشه ترینر نوشت. اما برای PSP طبیعتا نمیشه این کارو کرد و باید خود امولاتور ساپورت کنه.
سلام.
ممنونم ولی توی Emulator به جای اینکه بتونیم کد رو وارد کنیم یه سری فایل با پسوند CHT نیاز داره که من نمیدونم این فایلها رو از کجا میتونم گیر بیارم. در ضمن من نمیدونم که این الهه ی زندگی چی میگه. اعضابم رو عجیب میریزه بهم. آخر باهاش ازدواج میکنم.... قول میدم:love::biggrin1:

این "الهه ی زندگی" کدومشون بود؟! تو شهر بودش؟!
من که تا حالا الهه ای توی شهر ندیده بودم...:confused: الهه ی زندگی هم همون هستش که توی آبشار هستش و الهه ی عشق هم که Kappa هستش همون که توی دریاچه هست.

من که تا حالا الهه ای توی شهر ندیده بودم...:confused: الهه ی زندگی هم همون هستش که توی آبشار هستش و الهه ی عشق هم که Kappa هستش همون که توی دریاچه هست.

پشت آبشار هم یکی هست ....

پشت آبشار هم یکی هست ....
داداش احتمالا این بازی که شما میگیئ God Of War هستش که 99999999 تا الهه و خدا داره توش:cheesygri عزیزم ما توی این Harvest moon فقط 2 تا الهه کلا نداریم. یکی همون که توی آبشار هست و یه خانم باحجات و محجبه ای هستن که وقتی چیزی میندازی توی آبشار میادش بیرون. خواهرمون موهای سبز داره. یکی هم که یه برادری هستش که توی دریاچه ی که زمستونا یخ میزنه زندگی میکنه که برادرمون شبیه قورباغه هستش. یه 7 تا دونه هم کوتوله داریم که بهشون میگن الهه های کشاورزی که HG هم میگن. دیگه این وس من الهه ی شهر و الهه ی پشت آبشار رو ندیده بودم.:confused:

الهه پشت آبشار تو غاره بود یعنی؟: د ی
بعد اینارو میدیدم به زندگیمون رنگ امید میبخشیدن مثلا؟ : د ی
من هر چی بیشتر این تاپیک میره جلو میفهمم جز کار بیهوده و علف دادن کاری نکردم!
خیلییییییییی بازی پرباری بوده!: د ی

الهه پشت آبشار تو غاره بود یعنی؟: د ی
بعد اینارو میدیدم به زندگیمون رنگ امید میبخشیدن مثلا؟ : د ی
من هر چی بیشتر این تاپیک میره جلو میفهمم جز کار بیهوده و علف دادن کاری نکردم!
خیلییییییییی بازی پرباری بوده!: د ی
عجـــــــــــــــــــــــــــــــب... والا این الهه بیشتر به زندگی من رنگ نکبت میبخشه تا امید:cheesygri ... بابا جون این بازی واقعا خیلی خیلی خیلی گنده و گسترده هستش. مثلا کسی نمیدونم تا حالا تست کرده یا نه. واسه همین بازی GBA وقتی دقیقا سر ساعت 12 نصفه شب میری توی خونه و توی آیینه چند بار نگاه میکنی یه دفعه روح میبینی. حتما باید سر ساعت 12 بریا... واسه اینکه مطمئن بشین ساعت 12 دقیق هستش باید ساعت رو خریده باشین. این روح همون صاحب قبلی مزرعه هستش. پسر من دیدم تازه فهمیدم هیچی ازین بازی نمیدون. تازه نسخه ی GBA از PS1 خیلی خیلی خیلی پر محتوا تر و سخت تر هستش. خدا به داد برسه. در ضمن در مورد الهه ی پشت آبشار هم فکر کنم منظور ایشون همون الهه ی آبشار یعنی الهه ی زندگی بوده.;)

منظورم همون بود ...
آره بابا اونکه الهه ی زندگیه و خب... همین دیگه. من توی بازی PS1 شایعاتی در مورد الهه های دیگه هم شنیده بودم مثله الهه ی ویرانی ولی... فکر کنم شایعه بود فقط.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or