Harvest Moon Fan Club

دوستان چه طور میشه توی اون مینی دریاچه:laughing:که توی مزرعه هست ماهی پرورش داد؟
و این که هیچ راهی نیست که به نجار بگیم اول کجارو بزرگ کنه؟(مردم بسکی اول مرغ داری بعد خونه بعد......رو هی بزرگ کردم:(()

دوستان چه طور میشه توی اون مینی دریاچه:laughing:که توی مزرعه هست ماهی پرورش داد؟
و این که هیچ راهی نیست که به نجار بگیم اول کجارو بزرگ کنه؟(مردم بسکی اول مرغ داری بعد خونه بعد......رو هی بزرگ کردم:(()
1- هیچی :دی . ماهی میگیری میندازی تو اون مینی دریاچه. غذا بهشون میدی و بزرگ میشن.
2- اگه اشتباه نکنم خیر.

اوا نمیدونستم این همه نظر راجع به این گیم بوی نسخش چی گفتم .داده میشه.
اره دکی
عالیه حتما شبیه ساز نصب کن بازی کن خیلی حال میده .
پس حتما امتحان میکنم. مرسی مهدی جان :x

خب چه طوری ماهی بگیرم؟(اگه با قلابه از کجا وکی قلاب گیر بیارم؟)
و اینکه از کجا ماهی بگیرم؟
از ساعت 7-10 شب (يا صبح:biggrin1:) به جز روزهاي يك شنبه و غير از فصل زمستون و روزهاي باروني و طوفاني و ...:biggrin1: ميري دم اسكله يه يارو سياهپوسته داره ماهي ميگيره. ميري باهاش حرف ميزني و ميگي من به ماهيگيري علاقه دارم و خالي بندي و اينا:biggrin1: بعد بهت يه قلاب جايزه ميده. :biggrin1:
قلابو كه به سلامتي گرفتي بعد مياي اينجا اعلام ميكني ما بهت ماهيگيري رو هم ياد ميديم.:biggrin1:

الان که رفتم دیدم برادرم قبلا با سیو من رفته و الانم قلاب رو دارم:biggrin1:
حالا دیگه بگید چه جوری:((
به راحتي.:biggrin1:
اول قلابتو Equip ميكني. بعد ميري لب دريا يا رودخونه دكمه ي پرتاب (تو ps1 مربع بود تو PC نميدونم:biggrin1:) رو ميزني. بعد انقدر صبر ميكني و چشمهاتو به صفحه ميدوزي تا يه دفعه تكون بخوره بعد سريع دكمه رو ميزني (يا ول ميكني:biggrin1: دقيق يادم نيست) ماهي مياد دستت.

persian hero عزیز شما برای بزرگ کردن دریاچه تون باید 50 عدد ماهی در حوضچه داشته باشید و به ماهیگیر هم 3عدد ماهی بزرگ بدید و همه ی قلابهای ماهیگیری رو هم گرفته باشید (اگه اشتباه نکنم) تا بیاد دریاچه تون رو بزرگ کنه...(نمی دونم درست گفتم یا نه چون دیگه کتاب رمزش رو ندارم و فقط می خواستم بگم که دریاچه رو می شه بزرگ کرد پس اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاحش کنند)

ماهیگیری ـش اتفاقا صنعت پولسازی بود، فقط من همیشه یادم میرفت هرروز واسه زبون بسته ها غذا بریزم تعدادشون زیاد نمیشد (ثابت میموند!) :دی
(نمی دونم درست گفتم یا نه چون دیگه کتاب رمزش رو ندارم و فقط می خواستم بگم که دریاچه رو می شه بزرگ کرد پس اگه اشتباه گفتم دوستان اصلاحش کنند)
راستش منم فکر نکنم که بشه اون حوض (دریاچه؟) رو بزرگ کرد. (اصلا جا نداشت که بزرگ شه؛ از چپ و راست احاطه شده بود!) ;)

بابا شماها هم خيلي اين Harvest Moon رو جدي گرفتيد.:biggrin1:
اگه تمام اين كارها رو ميشد انجام داد با اون تكنولوژيه بازيهاي اون زمان خيلي بازي بزرگي ميشد. (نسبت به بازيهاي ديگه PS1)

اگه تمام اين كارها رو ميشد انجام داد با اون تكنولوژيه بازيهاي اون زمان خيلي بازي بزرگي ميشد. (نسبت به بازيهاي ديگه PS1)
نه دیگه قربان؛ نسبت به زمان خودش واقعا بازی ـه بزرگ و عمیقی بود؛ البته هنوزم هست! کمتر از نصف یه CD حجم داشت (فکر کنم!) و این همه جزئیات. شاهکار بود!

نه دیگه قربان؛ نسبت به زمان خودش واقعا بازی ـه بزرگ و عمیقی بود؛ البته هنوزم هست! کمتر از نصف یه CD حجم داشت (فکر کنم!) و این همه جزئیات. شاهکار بود!
:biggrin1:
منم كه هميشه ميگم اين بازي خيلي بزرگ و پرجزئيات بود ولي نه در حدي كه بره شهر و درياچه بزرگ كنه و وسايلي مثل كمباين داشته باشه و از همه مهمتر يه زمين ديگه بخره.:eek:
وگرنه با همين جزئياتي كه ما تجربه كرديم هم بازم خيليه!

اگه 50 تا ماهی تو حوضچتون باشه ماهیگیر میاد یه قلاب بهتون میده که بزرگتر از قبلی هست و درصد اینکه ماهی به قلابتون بخوره بالاتره ...

بابا اون لوحخانه تا تونست مزخرف نوشت تو اون کتاب ....

میدون شهر = میری میرقصی
مهمانخانه = انقده بهت شراب میدن که بنگ میشی میوفتی صاحب رستوران میگه بابا یکی اینو جمع کنه :دی
بعدیش هم فکر کنم تو ساحل بود ...

منم كه هميشه ميگم اين بازي خيلي بزرگ و پرجزئيات بود ولي نه در حدي كه بره شهر و درياچه بزرگ كنه و وسايلي مثل كمباين داشته باشه و از همه مهمتر يه زمين ديگه بخره.
وگرنه با همين جزئياتي كه ما تجربه كرديم هم بازم خيليه!
خب راجع به اینا که بحث کردیم خب، این شایعات دست پرورده و دسیسه ی صـ.هـ.یـ.و.نـ.یــــــ.ســـــ.ت ها (:دی) بود که ما رو الاف کنن که خوشبختانه پوزشون به خاک مالیده شد ، اینا هم چیزی از ارزش های این سری کم نخواهد کرد! :smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or