Harvest Moon Fan Club

بله توی بازی PS1 دختره توی دریا میوفته
BACK TO NATURE هم منظورتون نیست دیگه؟: د ی
مثلا هیچ میدونستید توی همین بازی Game Boy Advance اگه تا سال 3 ازدواج نکنی همه ی دخترا شوهر میکنن و تو دیگه باید ترشیده بشی؟
خوبه!به نسخه ps1 امیدوار شدم.چون با وضع علف دادن فکر کنم 10 سالی طول بکشه: د ی

سلام.
BACK TO NATURE هم منظورتون نیست دیگه؟: د ی
چرا دیگه عزیزم. PS1 کلا یه HarvestMoon داشت و اونم همین BACK TO NATURE هستش.
خوبه!به نسخه ps1 امیدوار شدم.چون با وضع علف دادن فکر کنم 10 سالی طول بکشه: د ی
تازه میدونی نسخه ی PS1 خوبیش چیه؟ میتونستی سنجاب و موش که میدونم اینا رو بغل کنی ولی توی GBA دیگه نمیتونی...

کسی هنوز harvest moon جدیده (wii) رو بازی نکرده؟!!
می خوام واسش wii بخرم!:cheesygri
والا منم خیلی توی کف هستم... خیلی حال میده.... ولی من که ندیدم ولی کلا با Wii جه حالی میده این بازی ... خودت باید کولنگ بزنی.... آخ ازمون یه کشاورز واقعی ساخته میشه..:cheesygri

والا منم خیلی توی کف هستم... خیلی حال میده.... ولی من که ندیدم ولی کلا با Wii جه حالی میده این بازی ... خودت باید کولنگ بزنی.... آخ ازمون یه کشاورز واقعی ساخته میشه..:cheesygri
آره واقعا:biggrin1:
اما گیم اسپات نمره ی خوبی بهش نداده:(:mad: گرافیکش که خیلی خوبه (به نظر من)
این بازی بیش از 4 ماهه که عرضه شده کسی هنورز بازیش نکرده؟!!!

بازی جالبی باید باشه!مخصوصا وسیله نقلیش: د ی
933022_20080716_screen005.jpg

آره واقعا:biggrin1:
اما گیم اسپات نمره ی خوبی بهش نداده:(:mad: گرافیکش که خیلی خوبه (به نظر من)
این بازی بیش از 4 ماهه که عرضه شده کسی هنورز بازیش نکرده؟!!!
بابا اینا آخه چی میفهمن؟؟؟ اگه به من بودش بهترین بازی سال رو بعد از Final Fantasy همین انتخاب میکردم. اصلا خیلی باحاله... آدم توش زن میگیره... بچه دار میشه..:biggrin1: توی این دوره زمونه که آدم نمیتونه واقعا زن بگیره باید با این بازیا خودش رو سر گرم کنه:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

به پسر... این چقدر شبیه Chocobo خودمون هستیش... نکنه JRPG شده باشه؟:biggrin1: راستی الان قیمت Wii چند هستش؟ بازیاش تو چه مایه هایی هستن؟

گرافیکش واقعا محشره در حد لالیگا:biggrin1:
نکنه JRPG شده باشه؟
خدا نکنه;)
راستی الان قیمت Wii چند هستش؟ بازیاش تو چه مایه هایی هستن؟
قیمت WII اگر J می خواهی تقریبا 300 تومان اما UC تقریبا 400 تومان باید باشه من که J می خوام بخرم;)
بازیهاش هم که مفتن! 1500 الی 2500 تومان:laughing: حیف که یکم کمیاب هستند! اما از طریق خرید اینترنتی بتونیم بازیهای دلخواه خودمون رو پیدا کنیم! مثل Harvestmoon:love:
انشالله تا پس فردا بگیرم:biggrin1: (اگر خدا بخواد)

گیم اسپات این طور گفته در موردش:
خوب: وجود چیزهای نهفته زیاد در مزرعه !! , بزرگ بودن شماره ها ... (این جمله رو نفهمیدن چی گفت!)
بد: استفاده نادرست و کسل کننده از Motion controls,لودینگ های طولانی و مکرر:( و در هنگام باران بازی کند میشه!!:((
این همه مشکلات:mad: ولی بازهم دوستش دارم!:p:love:

خوب: وجود چیزهای نهفته زیاد در مزرعه !! , بزرگ بودن شماره ها ... (این جمله رو نفهمیدن چی گفت!)
بد: استفاده نادرست و کسل کننده از Motion controls,لودینگ های طولانی و مکرر:( و در هنگام باران بازی کند میشه!!:((
این همه مشکلات:mad: ولی بازهم دوستش دارم!:p:love:
نگفته توش ندتا زن میشه گرفت؟ هنوز قانون تعدد زوجین توی اون روستای اینا تصویب شده یا نه؟:cheesygri

بد: استفاده نادرست و کسل کننده از Motion controls,لودینگ های طولانی و مکرر و در هنگام باران بازی کند میشه!!
این همه مشکلات ولی بازهم دوستش دارم!

The Good

* Core farming mechanics are still fun
* Massive number of things to participate in and take care of

The Bad

* Frequent loading screens slow the pace
* Motion controls are uninspired
* Slowdown comes with every rainy day

البته اینجوریه
خوب :
علم ماشین آلات کشاورزی هنوز هم جالب است
مشارکت و توجه کردن شما به چیز ها به تعداد زیاد

بد:
لودینگ های تکراری ضرب آهنگ بازی را آهسته کرده اند
کنترل های حرکتی کسالت آور هستند(منظورش راه رفتن هست)
آهستگی به همراه روزهای بارانی از راه میرسد .

پ.ن : نقدای گیم اسپات بعضی هاشون خیلی خوبن اما بعضی ها هم بر عکس . شما این نقدو بزارین به حساب اون برعکسه و در ضمن انتظار نداشته باشین هاروست مون بتونه تو این دوره امتیازای بالا بگیره .
پ.ن سوالی :دی : هاروست مون PC داریم و آخرین هاروست مون PS کدوم بود؟

آخرین ویرایش:
هاروست مون PC داریم و آخرین هاروست مون PS کدوم بود؟
واسه PC قرار هست که احتمالا امسال یکی بیادش و در مورد PS هم آخرینش فکر میکنم همون بود که روی PS2 اومد با نام Havest moon:a Wonder Life که البته نام ورژن ژاپنیش خیلی با حال تر هستش: harvest Moon: Oh! A Wonder Life:laughing:

بچه ها کسی Harvest Moon DS Cute بازی کرده؟
من میخوام برم حیوون بخرم اما هیچ جا تو شهر همچین چیزی برای فروش نداره !
من که ds اون رو بازی نکردم! اما به احتمال زیاد و طبق معمول باید بری از گاوداری بخری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or