Pythonistas
کاربر سایت

برادر ما سعی می کنیم پست مفید بدیم ولی خو...:biggrin1:آفرین، آفرین، ماشالا... بلدینا

چقدر با کار تو مزرعه جوره اونم تنهایی)
)اون مرده که تو رستوران بود و بارونی زرد تنش بود فقط گل میفروخت،گاهی هم سیب و توپ برای سگ؟!
ابپاش و بذرهای برنج و شکلات رو امکان نداشت اون بفروشه؟

نه؛اون یارو اسمش Won ـه که دانه های کلم،اناناس،فلفل،پرتقال و انواع گل ها رو میفروشه.اون مرده که تو رستوران بود و بارونی زرد تنش بود فقط گل میفروخت،گاهی هم سیب و توپ برای سگ؟!
ابپاش و بذرهای برنج و شکلات رو امکان نداشت اون بفروشه؟
خب، داداش میرفتی از اون هفت کوتوله که پشت کلیسا هستن کمک میگرفتی !خلاصه دوباره رفتم ولی یه چیزه این بازی حالمو میگیره اونم اینه که حتی وقتی اپاشو تا ته اپ میکنی بازم ابیاری مزرعه(فکر نکنم کسی تا حالا کل مزرعه شو کاشته باشه یا اگه کاشته یه روزه امرن بشه اب داد)خیلی طول میکشه.حالا رمزی واسه این نداره چون اینجوری وقت واسه گشت و گذار و دلبری
به! (Bah!) (انجمنم براش درست كرده بودن؟
اون كشتيه كه اصلا دو بعدي بود. يه عكس بود. چجوري ميخواست مارو ببره شهر؟!
با سی دی کیم شارک بازی رو هک کن
به نظر من كه همش سر كاريه بازي فوتبال رو ميشه به شهر رفت اما اينو من هرچي بازي كردم به شهر نرفت.
من حدود دوسال بازی کردم نه شهری رفتم نه جای دیگه
من تمام کتاب های مربوط رو خوندم
من که ندیدم کسی بره شهر
حتی جالبه تو اینترنت هم یدونه عگس از شهر پیدا نکردم
شهر وجود داره فقط باید Cd کامل واصلی بازی رو داشته باشی.
چرا شایعه درست میکنی ، سر این شهر رفتن خرافاتی شدید
شایعه نیست بلکه واقعیتیه که باید باش کنا بیای
Conclusion :رفتن به شهر واقعیت داره من یکی از دوستام رفته بود برای رفتن به شهر باید:
شما باید تمامی سعیتان را برای رفتن به شهر که شامل این چیز ها می شود را بکنید
برنده شدن در تمامی مسابقات.که شما می توانید در مسابقات سال اول با گیم شارک کار را شروع کنید
مثلا شما در روز مسابقه ی آشپزی میتوانید از یک غذا گیم شارکی استفاده کنید
دمو های مخفی که مهمترین آنها مریض شدن کارن
قهر کردن کارن که باعث قدرتمند شدن فرشته بدی می شود
رفتن به خانه ی چوب بر در روز اول زمستان و همنشینی با آن
پیدا کردن may
گل زمستانی
هدیه دادن به افراد بسیار مهم
گرفتن عطر از کای ودادن آن به همسرتان
دادن کیک سیب به ellenمادربزرگ بنا به درخواست شهردار
دادن سگ به stuبسیار مهم که باعث ایجاد انجمن سگها بعد از بازگشت ازدهکده ی آموزشی سربازها
با داشتن فقط 5 جوجه در مرغداری و 5 جای دیگر در سال دوم rick 5 جوجه را به امانت پیش شما میگذارد و خانوادگی به شهر میروند و بعد از چند روز برمیگردند و از شما تشکر میکند
در طی سه سال تمامی ذرت ها را که kaiاز شما میخواهد را داده باشید
راستی من تا 50 صفحه اول خوندم
پی بردم که شهری وجود نداره به دلیل اینکه
من از هر سایتی پرسیدم گفتن نیست
شاید سازنده بازی برای هدفمند شدن بازی اینکار رو کرده و اصلا شهری وجود نداره
اصلا چون من کسی رو ندیدم که بیاد بگه من بازی رو شهر و اینم عکسش یا سیوش
مگر کسانی که گفتند و عکسی نشان نداند که معلومه دروغه
و اصلا خود شما یکم فکر کنید نه عکس شهر نه سازنده گفته شهر هست نه کسی تو فروم های خارجی گفته شهر هست نه کسی اینا شهر رفته نه تو سرچ پیدا میشه عکسش
اصلا کسی نبوده بگه من شهر رفتم
پس هیچ شهری در کار نیست فقط خود روستا هست
و راه رفتن به شهر اینه که :
یک شهر تو بازی اضافه کنیم که من اینکارو بلد نیستم
شاید نسخه جدید بازی شهر داشته باشه
اصلا یه چیزی شاید منظور کسی که گفته شهر وجود داره منظورش این بوده که این روستا هست
و اون رو باید طول سه سال مثل شهر کنی که شبیه شهر میشه و بای تموم میشه
شما آهنگ هاشو داری؟آهنگ تم Popuri رو من گذاشتم یه مدتی به عنوان Ringtone گوشیم. واقعا آهنگای این بازی یکی از بهترین ها هستن.
یه لینکی چیزی لطف کن. مرسی.بفرمایید دوستانشما آهنگ هاشو داری؟یه لینکی چیزی لطف کن. مرسی.

باید بروید آبپاشت رو level شو ببری بالا دوباره ببریش پیش آهنگر (فک کنم با چندتا الماس ) با مقدار زیادی پول برات خفنش می کنه:biggrin1: می تونی با یه ضربه 9تا را آب بدیخلاصه دوباره رفتم ولی یه چیزه این بازی حالمو میگیره اونم اینه که حتی وقتی اپاشو تا ته اپ میکنی بازم ابیاری مزرعه(فکر نکنم کسی تا حالا کل مزرعه شو کاشته باشه یا اگه کاشته یه روزه امرن بشه اب داد)خیلی طول میکشه

باور كن من تمام اين كارا رو انجام دادم. (البته اوني كه مشكي كردم نتيجش وجود خارجي نداره) تازه چند تا كاره ديگه هم گفته بودن به غير از اينا.رفتن به شهر واقعیت داره من یکی از دوستام رفته بود برای رفتن به شهر باید:
شما باید تمامی سعیتان را برای رفتن به شهر که شامل این چیز ها می شود را بکنید
برنده شدن در تمامی مسابقات.که شما می توانید در مسابقات سال اول با گیم شارک کار را شروع کنید
مثلا شما در روز مسابقه ی آشپزی میتوانید از یک غذا گیم شارکی استفاده کنید
دمو های مخفی که مهمترین آنها مریض شدن کارن
قهر کردن کارن که باعث قدرتمند شدن فرشته بدی می شود
رفتن به خانه ی چوب بر در روز اول زمستان و همنشینی با آن
پیدا کردن may
گل زمستانی
هدیه دادن به افراد بسیار مهم
گرفتن عطر از کای ودادن آن به همسرتان
دادن کیک سیب به ellenمادربزرگ بنا به درخواست شهردار
دادن سگ به stuبسیار مهم که باعث ایجاد انجمن سگها بعد از بازگشت ازدهکده ی آموزشی سربازها
با داشتن فقط 5 جوجه در مرغداری و 5 جای دیگر در سال دوم rick 5 جوجه را به امانت پیش شما میگذارد و خانوادگی به شهر میروند و بعد از چند روز برمیگردند و از شما تشکر میکند
در طی سه سال تمامی ذرت ها را که kaiاز شما میخواهد را داده باشید
راستی من تا 50 صفحه اول خوندم
پی بردم که شهری وجود نداره به دلیل اینکه
من از هر سایتی پرسیدم گفتن نیست
شاید سازنده بازی برای هدفمند شدن بازی اینکار رو کرده و اصلا شهری وجود نداره
اصلا چون من کسی رو ندیدم که بیاد بگه من بازی رو شهر و اینم عکسش یا سیوش
مگر کسانی که گفتند و عکسی نشان نداند که معلومه دروغه
و اصلا خود شما یکم فکر کنید نه عکس شهر نه سازنده گفته شهر هست نه کسی تو فروم های خارجی گفته شهر هست نه کسی اینا شهر رفته نه تو سرچ پیدا میشه عکسش
اصلا کسی نبوده بگه من شهر رفتم
پس هیچ شهری در کار نیست فقط خود روستا هست
و راه رفتن به شهر اینه که :
یک شهر تو بازی اضافه کنیم که من اینکارو بلد نیستم
شاید نسخه جدید بازی شهر داشته باشه
اصلا یه چیزی شاید منظور کسی که گفته شهر وجود داره منظورش این بوده که این روستا هست
و اون رو باید طول سه سال مثل شهر کنی که شبیه شهر میشه و بای تموم میشه
به علاوه این کارها تمام object ها را (توت فرنگی ها ؛ ماهی ها؛فرشته ها و........) گرفتمباور كن من تمام اين كارا رو انجام دادم. تازه چند تا كاره ديگه هم گفته بودن به غير از اينا.
مثلا اون يارو نجاره رو بايد يه روزه خاصي تو زمستون بري پيشش بعد برات درباره ي اين كه چطوري خانوادش تو طوفان مردن تعريف ميكنه يا اون فروشنده دوره گرده رو دستشو رو كني آخر دستگير شه و چند تا چيزه ديگه ولي بازم نميرفت شهر.
اون عكساشم من ديدم كه تو شهره ولي به احتمال زياد اون عكسا Fake هه. مگه عكسه Fake كم داريم. الانشم هست.

:laughing:من تا اونجا که یادمه وقتی از مزرعه برمی گشتم خونه مرده ی خواب بودم!!...:biggrin1:دیگه نصف شبها ....!!!!
این رو دیگه باید سانسور می کردند!
منم منظورم از اپ کردن همین بود ولی 9 تا خونه!!!!زمین به اون بزرگی تازه کلی گاو و مرغباید بروید آبپاشت رو level شو ببری بالا دوباره ببریش پیش آهنگر (فک کنم با چندتا الماس ) با مقدار زیادی پول برات خفنش می کنه:biggrin1: می تونی با یه ضربه 9تا را آب بدی
علاوه بر اون می تونی داس و تبر و پتک رو اینجور کنی
موفق باشی good luck
ادم پدرش در میاد.بگذریم ولی خیلی با بازی حال میکنم مخصوصا وقتی رو psp هست هرجا و هر وقت حتی(گلاب به روتون روم به دییییفال:blushing