Harvest Moon Fan Club

اصلا معدن یک چیز دیگه بود!مخصوصا زمستون که میشد 2 تا.

کار در معدن زود جک رو خسته میکنه. برای رفع خستگی یه سر به چشمه آب گرم بزنین :دی

فکر کنم بد نباشه یک بار با راهنما برم!چون خیلی از چیزایی که دوستان اشاره کردنو من اصلا غیر ممکن میدونستم : د ی
البته به نظر من اگه بخوای از همه جای این بازی سر در بیارین بهتره از چیت و رمز و این چیزا استفاده کنین

میخوام دوباره خاطره ها را زنده کنم ! دارم ماله PS1 اش را دانلود میکنم !(مال PS2 اش اسمش چیه؟؟اصلا چند تا روی 2 داره؟)
تا جایی که یادمه PS2 یه نسخه Save the homeland داشت و بعدا هم بازی a wonderful life از گیم کیوب براش پورت شد به نام oh wonderful life که ژاپنی بود و بعد نسخه Special edition همین بازی اومد که زبانش انگلیسی بود به همون نام a Wonderful life و نسبت به نسخه گیم کیوب هم یه دختر اضافه داشت. بعدا هم که نسخه Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon که برای PSP اومده بود برای PS2 پورت شد.

البته به نظر من اگه بخوای از همه جای این بازی سر در بیارین بهتره از چیت و رمز و این چیزا استفاده کنین
فعلا که تو نت سرچ کردم، فارسی چیزی پیدا نکردم : د ی
جك كيه ديگه
فکر کنم اسم شخصیتوش جک بوده : د ی
مثل مال من که اصغر بود مثلا : د ی

آره من برنده شدم. دو بار. يه بار پيتزا پختم يه بار سالاد. زدم تو پوز Ann و باباش. يك حالي داد.
چیکار کردی برنده شدی؟! :confused: من چندبار از تو یخچال (:دی) غدا بردم گفتم خوشش نیومد؛ یه بار نشستم با مواد اولیه تازه (شیر تازه ؛ میوه تازه :دی) واسش درست کردم بازم نشد! لامسب همش همین Ann خانم و باباش میبردن! :-" این Ann ـه خیلی هم جلف بود خوشم نمیومد ازش :دی
راستي كي تا حالا همه ي زنها رو گرفته؟! من گرفتم. الاف تر از من پيدا نميكنيد. فقط هم به دو دليل اين كارو كردم.
اول ميخواستم ببينم كه بچه هايي كه ازشون به دنيا مياريم فرق دارن يا نه كه در كمال تعجب هيچ فرقي با هم نداشتن. فكر كنم همشون ژنهاشون يكي بود.
دومين دليل هم اين بود كه ميخواستم تمام ديالوگهاي بازي رو ببينم. به همين خاطر 5 بار بازي رو تموم كردم. با 5 زن مختلف. البته تموم كه نه. ولي تا 3 سال رفتم. خداييش هيچكدوم Elli نشد. اصلا يه چيزه ديگه بود.
:biggrin1: عجب حوصله ( و توانی) داری تو! ایول!! اما من به همسرم وفادار موندم! :دی Pupori (؟) خانم. (مو صورتی ـه) خیلی تخم مرغ دوست داشت! :دی زمستون ها تو سوز و سرما میرفتم از بالای کوه واسش هیزم بیارم تو خونه واسش شومینه روشن کنم یه وقت سردش نشه!! :دی زندگی قشنگ و شیرینی داشتیم خلاصه...

Karen از همه سرتر بود البته. :smile:

پ.ن: عجب حرفایی... :دی

اين قضيه ي شهر هم همش خالي بندي بود. من يه كتاب رمز گرفته بودم و دقيقا مو به مو حرفاشو اجرا كردم ولي باز بعد از 3 سال بابا بزرگه مياد يه سري شعر و ور ميگه و دست از پا درازتر برميگرده.
منم نمیدونم این قضیه شهرو کی راه انداخته همه رو الاف خودش کرده.

*کلا تو هیچ Harvest Moon ـی شهر نداریم ، خیالتون راحت!*

مسابقه گوجه پرت کنی و شنا برنده بشم!!؟
آره این شنا هم غیرممکن بود توش برنده شی...

چیکار کردی برنده شدی؟! :confused: من چندبار از تو یخچال (:biggrin1:) غدا بردم گفتم خوشش نیومد؛ یه بار نشستم با مواد اولیه تازه (شیر تازه ؛ میوه تازه :biggrin1:) واسش درست کردم بازم نشد! لامسب همش همین Ann خانم و باباش میبردن! :-" این Ann ـه خیلی هم جلف بود خوشم نمیومد ازش :biggrin1:
تو همون كتاب رمزه كه گفتم ليست تمام غذاها رو گذاشته بود.:biggrin1: حاضر و آماده. من فقط موادشو تهيه ميكردم.:biggrin1: يه پا كتاب آشپزي بود.:biggrin1::biggrin1:
آره اين Ann خيلي جلف بود. ولي من بعد از Elli از Ann خوشم ميومد.:biggrin1: دله ديگه.:biggrin1:
عجب حوصله ( و توانی) داری تو! ایول!! اما من به همسرم وفادار موندم! :biggrin1: Pupori (؟) خانم. (مو صورتی ـه) خیلی تخم مرغ دوست داشت! :biggrin1: زمستون ها تو سوز و سرما میرفتم از بالای کوه واسش هیزم بیارم تو خونه واسش شومینه روشن کنم یه وقت سردش نشه!! :biggrin1: زندگی قشنگ و شیرینی داشتیم خلاصه...

انقدر از اون دختره ي لوسه ننر بدم ميومد.:biggrin1: زرت و زرت گريه ميكرد.:biggrin1:
Karen فقط خوشگل بود. ولي اخلاق نداشت. زن زندگي نبود.:biggrin1: خيلي هم مغرور بود. انگار آسمون سوراخ شده اين از آسمون تلپي افتاده پايين.:biggrin1:
تعريف از خود نباشه. ولي من يه بارم اينو برنده شدم.:biggrin1: كلا همه ي مسابقات رو حداقل يه بار برنده شدم.:biggrin1: البته اين شنا از همش سخت تر بود. روز قبلشو سيو كرده بودم. هي ميباختم دوباره ميرفتم. بعد از 9 بار تونستم اول بشم.:biggrin1:

جك كيه ديگه؟:biggrin1:
منظورت جك و لوبياي سحرآميزه؟:biggrin1:

فکر کنم اسم شخصیتوش جک بوده : د ی

اسمش جکه دیگه :biggrin1: حالا درسته که شما میتونین اول بازی برا همه چی اسم بذارین، اما اسم اصلی این بیچاره همون جکه :biggrin1:

فعلا که تو نت سرچ کردم، فارسی چیزی پیدا نکردم : د ی
این چند تا رو داشته باشین:
http://phantome.blogfa.com/cat-59.aspx
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=45694

مثل مال من که اصغر بود مثلا : د ی
خوبه باز لطفعلی نذاشتین :biggrin1:

100% :biggrin1:

منم نمیدونم این قضیه شهرو کی راه انداخته همه رو الاف خودش کرده.

*کلا تو هیچ Harvest Moon ـی شهر نداریم ، خیالتون راحت!*
فکر کنم کار، کاره همون لوحه خانه بوده. انصافا از قوه تخیل خیلی خوبی برخوردار بودن :biggrin1:
من جای Natsume بودم بازی رو از Victor interactive میگرفتم میدادم به این لوحه خانه :)

من کد گیم‌شارک مسابقه شنا رو دارم. اگه کسی خواست بگه. چون فکر نمیکنم جای دیگه پیداشه؛ این کد رو خودم ساختم(البته خدا کنه بتونم پیداش کنم)

Karen فقط خوشگل بود. ولي اخلاق نداشت. زن زندگي نبود.:biggrin1: خيلي هم مغرور بود. انگار آسمون سوراخ شده اين از آسمون تلپي افتاده پايين.:biggrin1:
نه دیگه. اتفاقا کارن همه چیش از همه بهتر بود. اگه بلد باشی با این دخترا چطور برخورد کنی همچین زن زندگی میشن که خودت کیف کنی :biggrin1:

اسمش جکه دیگه :biggrin1: حالا درسته که شما میتونین اول بازی برا همه چی اسم بذارین، اما اسم اصلی این بیچاره همون جکه :biggrin1:
اسم شخصیت من هم عبود بود:biggrin1:
فکر کنم کار، کاره همون لوحه خانه بوده. انصافا از قوه تخیل خیلی خوبی برخوردار بودن :biggrin1:[/
هنور کتاب عرضه می کنه؟quote]
نه دیگه. اتفاقا کارن همه چیش از همه بهتر بود. اگه بلد باشی با این دخترا چطور برخورد کنی همچین زن زندگی میشن که خودت کیف کنی :biggrin1:
رندگی ما شبیه لیلی مجنون یا شیرین فرهاد بود که تو روستا زبان زد خاص و عام بود:biggrin1:
معروفه فکر کنم همه بشناسن:داستان karen و عبود :laughing:

بچه ها این شهر ماجراش واقعیه!
باورتون نمی شه یه سرچ تو گوگل برای سیو شهر مزرعه دار بزنید نگاه کنید!
خود من که تو هیچ مسابقه ای نتونستم برنده شم!قلب همه دخترا رو هم نتونستم قرمز کنم!
اما مرد خونواده دوستی بودم:cheesygriاز اول گفتم باید با پوپوری ازدواج کنم...صبح بلند می شدم یه تخم مرغ از مرغ داری برمی داشتم می رفتم دم ابشار منتظر می شدم خانوم تشریف بیارن بهشون بدم!و به این ترتیب از کار و زندگی می افتادم!نتیجه این شد که ما تو سال دومم علی رغم مخالفت برادر شوهرم با هم ازدواج کردیم ولی هیچ وقت بچه دار نشدیم!(تا سال چهارم بازی رو ادامه دادم!)

اینقدر نگید جک.اسم این یارو Pete ـه.مدرک:
ss6.jpg

من این بازیو روی PSOne خیلی بازی کردم و الان هم دارم با شبیه ساز رو PC بازی میکنم.
خیلی حال میده.:cheesygri
-------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما نسخه های ریلیز شده از این سری بازی : (از قدیم به جدید : :biggrin1: )
البته اونایی که مولتی بودن رو فقط تو یکی نوشتم.مثلا اونی که تو PSP بود تو PS2 ننوشتم و بالعکس.:biggrin1:
اگر روی عکس ها کلیک کنید میتونید توضیحاتش رو تو خود سایت Natsume ببینید.:)
Nintendo Wii

Nintendo DS

GAME CUBE

Nintendo Game Boy Advance

Sony PSP

PS 2

PSone

اینقدر نگید جک.اسم این یارو Pete ـه.مدرک:
ss6.jpg

1-شما ویکیپدیا رو قبول داری؟ :blink:
این عکس مربوط به بازی Puzzle de harvest moon هست که خودتم عکسشو بالا گذاشتی.

2- این لیست همه بازی ها نیست؛ "داستان مزرعه" قبل از پلی استیشن برای کنسول های دیگه مثل Nintendo 64 هم اومده بود.

3- عکسات گرچه کوچک هستن اما صفحه رو سنگین کرده و یکم هم طولانیش کرده عزیز(میذاشتی تو Spoiler بهتر بود)

خب باشه حق با شما.:( ولی اگر شما هم مثل من ویکیپدیا رو قبول داری :
HM3intro.png

-من نسخه های قدیمی مثل نسخه 64 که برای N64 اومده بود رو نذاشتم و فقط نسخه های جدیدترش رو گذاشتم.;)،نسخه های قدیمی رو بیخیال.
در ضمن اسپویلر کردن عکس ها فقط به سایز صفحه کمک میکنه،نه سنگینیش ! :cheesygri

آخرین ویرایش:
تو همون كتاب رمزه كه گفتم ليست تمام غذاها رو گذاشته بود. حاضر و آماده. من فقط موادشو تهيه ميكردم. يه پا كتاب آشپزي بود.
خب منم از رو همونا درست میکردم ولی نمیشد! :دی
انقدر از اون دختره ي لوسه ننر بدم ميومد. زرت و زرت گريه ميكرد.
Popuri بچه یتیم بود، پدرش رو تو دوران کودکی از دست داده بود :دی مادرش براش هم پدر بود هم مادر، داداشش هم هی اذیتش میکرد (من خودم شاهد بودم!) هی بهش زور میگفت، میخواستی گریه نکنه طفلک...!

Karen فقط خوشگل بود. ولي اخلاق نداشت. زن زندگي نبود. خيلي هم مغرور بود. انگار آسمون سوراخ شده اين از آسمون تلپي افتاده پايين.
Karen چون بچه مایه دار بود آره یه کم سخت بود ازت خوشش بیاد! (باباش سوپرمارکت داشت دیگه!) تا آخر بازی فکر کنم یه قلب تپنده ی آبی هم نداد بهم نامرد!
تعريف از خود نباشه. ولي من يه بارم اينو برنده شدم. كلا همه ي مسابقات رو حداقل يه بار برنده شدم. البته اين شنا از همش سخت تر بود. روز قبلشو سيو كرده بودم. هي ميباختم دوباره ميرفتم. بعد از 9 بار تونستم اول بشم.
این پشتکار واقعا جای تحسین داره! :دی
من چون قبل از جشن ها و مراسم (ها) همیشه سعی میکردم کارای مزرعه رو تموم کنم قبل ساعت 9 (میدونی که کلی هم طول میکشید) بعد اگه هم میباختم دیگه حوصله ام نمیومد بشینم دوباره همون کارا رو از اول بکنم برای همین صبر میکردم تا سال بعد...!

فکر کنم کار، کاره همون لوحه خانه بوده. انصافا از قوه تخیل خیلی خوبی برخوردار بودن
من جای Natsume بودم بازی رو از Victor interactive میگرفتم میدادم به این لوحه خانه
یه انجمن فارسی بود (یادم نیست چی بود) تاپیکش این بود :رفتن به شهر در Harvest Moon. :eek: حالا من هر چی میخونم ، نفهمیدم کدوم Harvest Moon رو میگه اصلا :دی ربط داده بودش به یه کشتی حالا نگفته بود چجوری باید بریم تو کشتی!! تو همین Back to Nature یه کشتی بود البته تو ساحل (گفته بود تابستونا میشه رفت فقط! :دی) بعد فکر کنم اصلا دوربین مخفی بود کلا مردمو سرکار گذاشته بودن! :lol: میبینید چطوری از احساسات پاک مردم سوء استفاده میکنن ؟! :دی خیر ندیده ها ! :دی
بچه ها این شهر ماجراش واقعیه!
نه آقا بیخیال! :smile:

Popuri بچه یتیم بود، پدرش رو تو دوران کودکی از دست داده بود :biggrin1: مادرش براش هم پدر بود هم مادر، داداشش هم هی اذیتش میکرد (من خودم شاهد بودم!) هی بهش زور میگفت، میخواستی گریه نکنه طفلک...!
آره بيچاره.:( (:biggrin1:)
يادمه همون اول بازي (روز دوم) به خاطر اين كه يه اشتباهي يه مرغ رو به كشتن داده بود حسابي با Popuri دعوا كرد.:biggrin1: بعد من رفتم از دلش درآوردم.:biggrin1:
Karen چون بچه مایه دار بود آره یه کم سخت بود ازت خوشش بیاد! (باباش سوپرمارکت داشت دیگه!) تا آخر بازی فکر کنم یه قلب تپنده ی آبی هم نداد بهم نامرد!
اگه به بچه مايه داري باشه كه Ann از همه مايه دارتره. رستوران باباش 5 برابر سوپر ماركت باباي كارن مي ارزيد.:biggrin1:
نميدونم كارن به كي رفته.:confused::biggrin1: باباش كه يه آدم بي عرضه ي بي بخار بود. (روز اول يادته به خاطر نسيه دادن زياد كارن باهاش دعوا كرد؟!:biggrin1:)
مادرش هم كه خيلي زن خوبي بود.:biggrin1: البته از نظر ظاهري كه كپ مامانش بود ولي اخلاقا نه.:biggrin1:
یه انجمن فارسی بود (یادم نیست چی بود) تاپیکش این بود :رفتن به شهر در Harvest Moon. :eek: حالا من هر چی میخونم ، نفهمیدم کدوم Harvest Moon رو میگه اصلا :biggrin1: ربط داده بودش به یه کشتی حالا نگفته بود چجوری باید بریم تو کشتی!! تو همین Back to Nature یه کشتی بود البته تو ساحل (گفته بود تابستونا میشه رفت فقط! :biggrin1:) بعد فکر کنم اصلا دوربین مخفی بود کلا مردمو سرکار گذاشته بودن! :lol: میبینید چطوری از احساسات پاک مردم سوء استفاده میکنن ؟! :biggrin1: خیر ندیده ها ! :biggrin1:
:eek:
انجمنم براش درست كرده بودن؟:lol:
اون كشتيه كه اصلا دو بعدي بود. يه عكس بود. چجوري ميخواست مارو ببره شهر؟!:biggrin1:
اصلا يكي از دلايل اصلي محبوبيت Harvest Moon تو ايران همين خالي بندي بود. وگرنه Harvest Moon تو ژاپن كه خوراكشون اينجور بازيهاست هم به اندازه ي ايران محبوبيت نداره.
همه به اميد همين شهر رفتن بازي ميكردن.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or