Harvest Moon Fan Club

ولی اگر این امید به شهر نبود فکر نمی کنم این قدر طرفدار می داشت! همه بازی می کردن عشق شهر بودن! یادش بخیز این کتابچه چاپ می شد اسمش یادم نیست همش در مورد harvest moon هم می نوشت! چه چیز هایی هم داشت! سگ شکاری,برنج! دستگاه آب پاشی محصول, مزرعه اختصاصی زن دوم....
از بس من به این اون کادو دادم! از بس من به این کوتوله های عوضی غذا اختصاصی مخصوص دادم, از بس این حیوون ها رو غشو کردم. از بس با اون شهردار لاس زدم, اون بچه داشت قهر می کرد بره شهر اسمش cliff بود؟ یادم نیست که دختر کافه دار می خواستش عکس بهش دادم نره کار واسش پیدا کردم
آخرش چی شد!؟!!؟!؟!؟!؟!؟!

من که اصلا نمیدونستم شهری هست: د ی
2 سال خیلی با تلاش بسیار پول در اوردم(اون همه پول شد 1 گوشفند و یک گاو مثلا : د ی)بعدشم خواستم با اون دختر مو صورتیه ازدواج کنم،بلد نبودم خونرو بزرگ کنم بیخیال کل بازی شدم: د ی
اون کوتوله هارو 100 سال یک بار علف براشون میبردم: د ی
کلا از این بازی چیزی جز کار بسیار و ترس از تابستان که اون پسر کلی میومد نفهمیدم: د ی

من خدای پول شدم تو سال دوم.انقدر پول داشتم که دیگه نمیدونستم چیکار کنم
من که صبح تا شب بازی میکردم دم معرفش گرم
واسه ارتقا خونه هم باید بری پیش نجار(میرفتی البته:دی)

واسه ارتقا خونه هم باید بری پیش نجار(میرفتی البته)
دیر نشده هنوز : د ی
میرفتم ولی گزینه برای این کار وجود نداشت!اشکال نداره البته!قسمت ما نبود سر و سامان بگیریم.
کلا من تو اون بازی هیچی نداشتم!همه اسب داشتن من اسب هم نداشتم: د ی
----
سال اول،پاییز که شروع میشد فکر کنم!اگه با سگتون میخوابیدین صبح 2 تا میشدن!یعنی یک سگ بزرگ داشتین یک کوچیک: د ی...البته اگر کوچیکرو میزاشتین زمین باز میشد همون بزرگه

کسی نسخه gba سش رو بازی کرده ؟
من نسخه پی اس وانش رو یه 3 4 باری ناتمام رها کردم . آخرین بار هم یادمه از روی راهنما بازی میکردم
حسرت به دل موندم یه بار مثه آدم مزرعش سر و سامون بگیره : ((

دیر نشده هنوز : د ی
میرفتم ولی گزینه برای این کار وجود نداشت!اشکال نداره البته!قسمت ما نبود سر و سامان بگیریم.
----
سال اول،پاییز که شروع میشد فکر کنم!اگه با سگتون میخوابیدین صبح 2 تا میشدن!یعنی یک سگ بزرگ داشتین یک کوچیک: د ی...البته اگر کوچیکرو میزاشتین زمین باز میشد همون بزرگه

فکر کنم موقعی که شما میرفتی یا روز تعطیلش بوده یا خارج از ساعت کاری :biggrin1:
دیگه یه نجار هم ناز میکنه :biggrin1:
البته این بیچاره خانوادشو تو طوفان روی کوهستان از دست داده واسه همین همیشه ناراحت و خشن به نظر میاد...

در مورد اسب و سگ و جشنواره ها و ... هم میشه همه رو با روشهایی به دست آورد. پیشنهاد میشه بعد از اینکه یه بار بازی رو خودتون تموم کردین دفعه بعد با استفاده از راهنما بازی کنین که اکثر (نه همه) Event های این بازی عظیم رو ببینین

کسی نسخه gba سش رو بازی کرده ؟
من نسخه پی اس وانش رو یه 3 4 باری ناتمام رها کردم . آخرین بار هم یادمه از روی راهنما بازی میکردم
حسرت به دل موندم یه بار مثه آدم مزرعش سر و سامون بگیره : ((

دقیقا مثل من، مِتی
منم از همون سال 2001 که بازی اومد گرفتم الان که سال 2009 ایم! من هنوز یه بار این بازی رو تموم نکردم :biggrin1:

قبلا برای بازی ها دفترچه های لوحه خانه رو میگرفتم چون اونموقع اینترنت نبود که هر چی بخوایم بلافاصله بدست بیاریم. این دفترچه ها بصورت کالکشن بود برای گیمر ها. اون موقع راهنمای این بازی رو تو این دفترچه خوندم و ازش خوشم اومد و با کلی سختی(گیر نمیومد) پیداش کردم.
اما ارزش داشت واقعا. کاش این Natsume بیاد و استراتژی های الکیشو تغییر بده و برای PC و Xbox هم بازی ها شو ریلیز کنه. حداقل مثل اینهمه که نسخه قبلی بازیشون رو RE-make میکنن برای نسل جدید! یکی این BTN رو هم Re-make میکردن با گرافیک و صدای جدید و ...
الان یادم نیست دفترچه دست خودمه یا دادمش به کسی. خیلی بازی وقت گیریه وگرنه میشد یک بار برای همیشه تمومش کرد :دی

سلام به همه ی عزیزان . اگر Wii دارید حتما بهتون توصیه می کنم که Harvest moon tree of tranquility رو بازی کنید واقعا بازی زیبائی هستش . همینقدر بهتون بگم که در این بازی می تونید شتر مرغ به قیمت 13600 جی بخرید ؟!!!؟:eek:
خیلی گرونه من گریم گرفت تا یه دونه جوجش رو خریدم . گاو قیمتش 4500 جی هست .

فکر کنم موقعی که شما میرفتی یا روز تعطیلش بوده یا خارج از ساعت کاری
نه!مثلا گزینه ساختن خونه مرغ و خرید چوب بود،زمستون شاید خونه نمیساخت:د ی
حالا تابستان سال دیگه باز تلاش خودمونو میکنیم : د ی
---
بازیشو برای psp پیدا نکردم،اما اونم باید جالب باشه!با شخصیت دختر هم میشه بازی کرد.

نه!مثلا گزینه ساختن خونه مرغ و خرید چوب بود،زمستون شاید خونه نمیساخت:د ی
حالا تابستان سال دیگه باز تلاش خودمونو میکنیم : د ی

نه، اتفاقا گلخونه* بدرد زمستون میخوره. شما اول باید مرغداری* و گاوداری* رو بسازی و بعد بری سراغ خونه...
فکر کردین زن گرفتن به این راحتیاس؟ :biggrin1: تاخونه مرغداری و گاوداری و خونه و ... نداشته باشی نمیشه.

*= سالها بود از این کلمات باکلاس استفاده نکرده بودم :biggrin1:

بازیشو برای psp پیدا نکردم،اما اونم باید جالب باشه!با شخصیت دختر هم میشه بازی کرد.
بهتره بازیش نکنی!
من که فن مزرعه دار هستم:biggrin1: می گم این بدترین نسخه harvest moon هست:sick:
boy&girl هم همون نسخه ps1 هست بهتره همین رو بازی کنی

احسنت! خوشحالم این همه فن (!) میبینم! :دی

حداقل مثل اینهمه که نسخه قبلی بازیشون رو RE-make میکنن برای نسل جدید! یکی این BTN رو هم Re-make میکردن با گرافیک و صدای جدید و ...

هنوز دلیل اینکه اینکارو نمیکنن رو نفهمیدم..!

کاش این Natsume بیاد و استراتژی های الکیشو تغییر بده و برای PC و Xbox هم بازی ها شو ریلیز کنه.
استاد از شما دیگه این حرفا بعیده؛ نگید تو رو خدا...

نه، اتفاقا گلخونه* بدرد زمستون میخوره. شما اول باید مرغداری* و گاوداری* رو بسازی و بعد بری سراغ خونه...
یه چیزی هم راجع به این گلخونه:
اگه یادتون باشه خیلی گرون بود (فکر کنم 30000 تا "سکه" ؟). بعد اگه طوفان میومد می پرید! باید 30000 تا دیگه پول میدادید تا یکی دوباره براتون بسازه. نکته اش این بود که روز قبل از اینکه طوفان بیاد، سگ ـتون رو بندازید توش. :دی بعد روز بعد سالم میموند! واسه کسایی که الان Boy & Girl روی PSP بازی میکنن لازم میشه! بیاین 30000 تا کمکتون کردم!

در ضمن توش آناناس بکارید که هر کدم فکر کنم 1000 تایی قیمت داره! :دی هر 4 فصل سال هم میتونید توش آناناس بکارید!

اگه یادتون باشه خیلی گرون بود (فکر کنم 30000 تا "سکه" ؟). بعد اگه طوفان میومد می پرید! باید 30000 تا دیگه پول میدادید تا یکی دوباره براتون بسازه. نکته اش این بود که روز قبل از اینکه طوفان بیاد، سگ ـتون رو بندازید توش. :biggrin1: بعد روز بعد سالم میموند! واسه کسایی که الان Boy & Girl روی PSP بازی میکنن لازم میشه! بیاین 30000 تا کمکتون کردم!
عجب یادم انداختی یادش به خیر!
آخر این باگ بود یا طبیعت بازی (زمان بچگی خیلی کنجکاو بودم):biggrin1:

در ضمن توش آناناس بکارید که هر کدم فکر کنم 1000 تایی قیمت داره! :biggrin1: هر 4 فصل سال هم میتونید توش آناناس بکارید!
اضافه کنم بذرش رو از وون چینی که در هتل هست سر ساعت 1 ظهر (عجب حافظه ای دارم هااا) اونجا هست ازش خرید باید بکنی (تلقب کارهم هست:biggrin1:) بهش می گفتیم وون تقلب کار (دروغ گو):sick:
طبیعتا از سال دوم پولی چیزی در دست هست آناناس بخرید که خیلی توش پوله!!!:-"

ویرایش:فکر کنم معدود تایپیکی که قسمتی ازاعضاش را دختر تشکیل می ده:blushing::((
ما پسرا باید این بازیها را مخفیانه بازی کنیم:biggrin1: یا با برادر کوچکمون بازی کنیم :(

ویراش: خوب شد!

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی عزیزان . اگر Wii دارید حتما بهتون توصیه می کنم که Harvest moon tree of tranquility رو بازی کنید واقعا بازی زیبائی هستش . همینقدر بهتون بگم که در این بازی می تونید شتر مرغ به قیمت 13600 جی بخرید ؟!!!؟:eek:
خیلی گرونه من گریم گرفت تا یه دونه جوجش رو خریدم . گاو قیمتش 4500 جی هست .
نمردیم یکی این را بازی کرد:love:
فکر کنم روز دوم بهار بود! می رفتم گاوداری اسب (مفتی) بهم داد

فکر کنم تنها تایپیکی که بیشتر اعضاش را دختر تشکیل می ده
دخترای سایت کلا چند نفرن که بخوان از پسرا تو این تاپیک بیشتر باشن : د ی
فکر کنم روز دوم بهار بود! می رفتم گاوداری اسب (مفتی) بهم داد
من از روز اول میرفتم تو معدن کار میکردم : د ی...برای همین پولدار گدا بودم!
---
راسی!چرا 3 پست پشت سر هم ؟: ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or