Harvest Moon Fan Club

یادش بخیر بازی فوق العاده سرگرم کننده و زیبای بود البته نسخه ی PS1 ولی نسخه ی PS2 رو بازی کردم به اسم Wonderfull Life متاسفانه به زیبایی نسخه Back to nature مربوط به PS1 نبود
خیلی جالب بود ازدواج میکردی بعد زنه تو یه تخت میخوابید مرده تو یه تخت:biggrin1: اما بعد از یه مدت در کمال تعجب زنه حامله میشد:biggrin1:فکر کنم از راه بلوتوث :biggrin1: زنه حامله میشد چون هیچ ارتباط جنسی با هم نداشتن
اما واقعا یکی از بازی هایی که من خیلی ازش لذت بردم همین بازی harvest moon back to nature بود به تمام کسایی که این بازی رو تجربه نکردن پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنن

یادش بخیر بازی فوق العاده سرگرم کننده و زیبای بود البته نسخه ی PS1 ولی نسخه ی PS2 رو بازی کردم به اسم Wonderfull Life متاسفانه به زیبایی نسخه Back to nature مربوط به PS1 نبود
خیلی جالب بود ازدواج میکردی بعد زنه تو یه تخت میخوابید مرده تو یه تخت:biggrin1: اما بعد از یه مدت در کمال تعجب زنه حامله میشد:biggrin1:فکر کنم از راه بلوتوث :biggrin1: زنه حامله میشد چون هیچ ارتباط جنسی با هم نداشتن
اما واقعا یکی از بازی هایی که من خیلی ازش لذت بردم همین بازی harvest moon back to nature بود به تمام کسایی که این بازی رو تجربه نکردن پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنن
Wonderfull Life همونی نیستش که شخصیتش دختر هستش؟:confused:

بهترين نسخه اين بازي همون BTN چون كه من ميگم:laughing:
نه چون كه از بقيه ورژن ها بيشتر دمو و به اصطلاح جزئيات داره.
البته من هيچوقت موفق نشدم برم شهر ولي توي فروم هاي خارجي هم در مورد شهر چيزهايي خونده بودم كه البته همش رو جمع كردم شد يه جزوه فكر كنم در حد 500 صفحه .
واقعاً بازي با اين گرافيك شگفت انگيزه كه اينهمه جزئيات داشته باشه.
هميشه از جشن چاي كوتوله هاي لذت زيادي ميبردم انگار كه واقعا توي اونجا بودم.:love:
به هر حال سعي ميكنم جزئيات بازي رو به مرور براتون بزارم.
براي شروع:
اگه شما با PAPURI همون مو صورتي ازدواج كنيد و در شب ازدواج به اون يك گردنبند مرواريد بديد و صبح روز بعد با تبر طلايي بزنيد تو سرش ميتونيد يه زن ديگه هم بگيريد.:-"
هيچوقت يادم نميره توي يكي از اين فروماي خارجي نوشته بود هر كي بتونه تو نسخه MAKIBA MONOGATARI با اون دكتر ازدواج كنه(شخصيتش دختر بود) يه جايزه ميگيره ما هم رفتيم خودمونو كشتيم(زبونش ژاپني بود)تا اخر با اين دكتر ازدواج كرديم و خلاصه توي فروم جزئيات موفقيتمون رو نوشتيم ولي دريغ از يك تشكر خشك و خالي:(
________
ليست نسخه هاي جديد:
A Truly Magical Harvest Moon
More friends of mineral town
Friends of mineral town
A futuristic harvest moon

نمیدونم چرا تازه این تاپیکو دیدم. ولی با دیدن اسم Harvest Moon هشک تو چشمام حلقه زد. چه خاطراتی که باهاش نداشتم.
در ضمن من Karen رو گرفتم ولی بعد از سه سال هیچ اتفاقی نیفتاد. (شاید من نتونستم کاری کنم که بشه:biggrin1:)
شهر هم میره چون تو راهنمایی که خود شرکت Natsume داده بود نوشته بود شهر رو. ولی تقریبارفتنش غیر ممکن بود.
به احتمال 90% بره نسل جدید هم میاد.

وای چه زندگی میکردیم با این بازی
اخرم نتونستیم بریم شهر
کسی تونست بره؟؟خدایش با این بازی زندگی میکردیم
تابستون کلا به غیر این بازی تو دستگاه نمیرفت:((
چه روزایی بود یادش بخیر....

آخی بازی نبود زندگی بود واسه من !!!
شهری در کار نیست من 5 سال بازی کردم هیچوقت شهر نرفت نباید هم که برفت آخه ناسلامتی مزرعه دار بود نه کارمند ....

ولی تو نسخه a wonderful life خیلی مسخره بود !.

من که واقعا عاشق این بازی هستم نسخه ps1 زمانی تمام زندگیم بود بعدش همون عنوان هم سال پیش باز هم روی psp شروع به بازی کردم و عنوان harvest moon Innocent Life هم روی psp بازی کردم بد نبود اما خیلی تخیلی شده بود اما جالب بود باز هم !!
ds هم تا الان کپی خور نبود و واقعا داشتم له له میزدم برای harvest moon با گیم پلی دی اس که اگر خدا بخاد همین هفته R4 میرسه دستم و از ذوق 5 عنوان harvest moon رو برای دی اس دانلود کردم و در انتظار R4 هستم !

مثل این که اینجا زیاد تو دید نیست.

موافقین یک تاپیک با نام همه چیز در مورد Harvest Moon رو تو بخش گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها و کامپیوتر بزنیم؟؟

مثل این که اینجا زیاد تو دید نیست.

موافقین یک تاپیک با نام همه چیز در مورد Harvest Moon رو تو بخش گفتگوی آزاد پیرامون بازی ها و کامپیوتر بزنیم؟؟

میتونیم بگین منتقل کنن..شما اگه وقتشو داری به یکی از مدیرا پی ام بده:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or