hardware for ps2

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نوشته شده توسط Sasy360:
یعنی اون ورا این Network Adapter گیر نمیاد اینجا تو اهواز یه جایی هست مخصوص بازی و بازی فروشی
اولین مغازه ای که رفتم داشت اینو!
تعجب میکنم اونجا نداره!

بابا دستخوش ... منم بچه ی اهوازم... منتها بازار بزرگ و پاساژ نخل رو که گشتم نبود... تو از کجا گرفتی؟

طاهر جان یه سوال داشتم من چه جوری میتونم save یه بازی به خصوص رو بریزم تو مموری کارت ps2 خودم چون save هایی که تو سایت gamefaqs هست سه دستن maxdrivesave.2-sharkport 2و x-port save کدومشون رو میتونم ازش استفاده کنم و اصلا اینا چه تفاوتی با هم دارن

نوشته شده توسط kakero youga:
بابا دستخوش ... منم بچه ی اهوازم... منتها بازار بزرگ و پاساژ نخل رو که گشتم نبود... تو از کجا گرفتی؟
کاکرو جون من خودم میخواستم برم بخرم رفتم از یه مغازه ی طبقه ی بالا پاساژ نخل پرسیدم
گفت دارم و قیمتش چیزی حدود 20 تا 30 تومن هست!

در مورد نحوه انتقال Save من در وبلاگم توضيح دادم. اون نوع فايلهاي Save هم بستگي به دستگاهي داره كه با استفاده از اون فايل Save رو استخراج كردند. نوع مورد استفاده براي من از نوع X-Port‌ بود.

نوشته شده توسط solid2snake:
طاهر جان این روشی که گفتی فقط مخصوص اون فرمت به خصوصه یا نه میشه مثلا فرمت max drive رو اینطوری ریخت رو مموری
من خودم با همون فرمتي كه توضيح دادم ، كار كردم و بدرستي كار انجام شده ،‌در مورد فرمتهاي ديگه تست نكردم. شايد كار كنه.

نوشته شده توسط Taher:
من خودم با همون فرمتي كه توضيح دادم ، كار كردم و بدرستي كار انجام شده ،‌در مورد فرمتهاي ديگه تست نكردم. شايد كار كنه.
باشه منم امتحان میکنم اگه شد میگم فقط طاهر میتونی غیر از gamefaqs سایتی رو معرفی کنی که save بازیهارو داشته باشه

هارد و مودم

بابا 1نفر نیست که در مورد هارد و مودم ps2 خوب توضیح بده:confused: من که اخرش نفهمیدم هارد و موس کامپیوتر بهش وصل میشه یا نه:confused: راستی من شنیدم که ps2 اگه بهش (مودمش) خط تلفن وصل کنیم main board ps2 میسوزه راسته؟ مدل دستگاهمم 50004 هارد میخوره یا نه؟ با ایمیل اگه میشه جواب بدین ممنون (امیر)

hard va modeme PS2

salam baba yeki biad bege che joory mitoonam harde PC ro vasl konam be PS2?:confused: badesh mishe azash ba khatte dial up estefade kard ya na? chon shenidam age ba dial up bekham vasl konam main board PS2 misooze va bayad bendazamesh satle ashghal. modele PS2e man 50004 hard mikhore ya na? badesh inke aya mouse PC javab mide roo axare bazia ya na? vasam e-mail befrestin mamnoon amir (amir_gow4@yahoo.com) mer c

نوشته شده توسط amir_gow4:
salam baba yeki biad bege che joory mitoonam harde PC ro vasl konam be PS2?:confused: badesh mishe azash ba khatte dial up estefade kard ya na? chon shenidam age ba dial up bekham vasl konam main board PS2 misooze va bayad bendazamesh satle ashghal. modele PS2e man 50004 hard mikhore ya na? badesh inke aya mouse PC javab mide roo axare bazia ya na? vasam e-mail befrestin mamnoon amir (amir_gow4@yahoo.com) mer c
امیر جان ول کن این PS2 رو! من سرکاری ترین کنسولی که دیدم این PS2 بود!

نوشته شده توسط kakero youga:
خوب اونی رو که میگفت دارم ، خریدی؟ اصلاً نشونت داد؟
یه مدت خیلی جو گیر نصب کردن هارد رو PS2 بودم ولی بعد یه مدت که دیگه پول نرسید دستم بی خیالش شدم!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or