میشه یه تصویر از کابل بذاری لطفا . من متوجه نشدم منظورت کدوم کابله .نوشته شده توسط Taher:علي آقا من متاسفانه هيچ كدوم از كيبوردهام USB نيستند بخاطر همينه كه نتونستم تست كنم. اگر كيبورد USB دستم بياد حتما تست ميكنم.
در ضمن يك نكته هم ميخواستم بگم. من ديروز رفتم و كابل Component براي PS2 گرفتم. كيفيت رنگ و تصوير رو خيلي بهتر كرد !!!
من پيشنهاد ميكنم اگر تلويزيونتون Component رو ساپورت ميكنه حتما از اين كابل استفاده كنيد. البته كيفيت خود كابل هم مهمه و بايد كيفيت خوب داشته باشه تا تاثير بيشتري بذاره.
اين كابلي كه من گرفتم كنسولهاي PS2 و XBOX و GC رو ساپورت ميكنه و قيمتش 8500 هست.
در كل بعلت سه خروجي مجزا فقط براي تصوير كيفيت تصوير مطمئناَ بهتر از كابل AV هست كه فقط يك خروجي براي تصوير داره.
نوشته شده توسط Death Knight:منظور ایشون کابل Component هست که در بالا هم نوشته.این کابل دارای 3 فیش هست که فقط برای تصویر هست.منم احتمالا میرم میگیرم.البته باید تلویزون هم جای component رو داشته باشه.
تلویزیون من ساپورت نمیکنه . باید بقیه tv ها و چک کنم . راستی اگه ساپورت نکردن قیمت تلویزیون هایی که سا.ورت میکنن چنده ؟نوشته شده توسط Taher:البته كابل Component داراي 5 فيش هست كه 3 تا تصوير و 2 تا صدا داره.
اينم عكس :
اين كابل رو من هم به پيشنهاد يكي از دوستانم خريدم و كاملاَ تفاوت رنگ و تصوير و احساس كردم. البته اوني كه من گرفتم يه چيزي تو اين مايه هاست (يعني همونطور كه گفتم به 3 كنسول مختلف ميخوره.) :
فيش مربوط به PS2 اوني هست كه تهش يه كانكتور اضافي هم داره كه براي وصل كردن سيم GunCON 2 هست.
باز هم ميگم كه اگه تلويزيونتون Component داره اين كابل رو حتماَ امتحان كنيد