مرسی دوست منواقعا عالی بود حیفم اومد تشکر نکنم، این می تونه رفرنس خوب باشه برای شروع کار با xbox1
موفق باشی
- - -ویرایش - - -
راستی ببین میشه اچیومنت ها و گیم اسکور 360 رو ببری رو 1 ؟
حافظه X1 در دسترس نیست یعنی نمیشه فهمید چقدر در دسترسه یا چقدر پر شده و ...یک سوال:
فکر کنم خودتون گفته بودین ps4 ار 500 گیگش فقط 409 گیگش قابل استفادست.
این چقدرش قابل استفادست
چی بگم والا :dخب اگر میشه به طور کلی بگید کدوم کنسول رو بخریم. البته قراره یکی دیگه رو هم 2 سال بعد بخرم.
دلیله اصلیم برای X1 فورزا هست ولی پلی 4 کلی. میشه راهنمایی کنید؟
خودت چه فنی ؟ :dچی بگم والا :d
هرکس دلایل خودشو واسه خرید کنسول داره
به نظر من کسی که گیمر هست باید هر دورو داشته باشه مگه میشه ی نفر گیمر باشه بعد آنچارتد یا هیلو رو از دست بده.ولی خب خریدن هر دوتاش هم همزمان با این قیمت هایی که در حال حاظر هست نمیشه
اگه فن سونی هستید PS4 بگیرید بعد X1
اگه فن مایکرو هستید X1 بگیرید بعد PS4
اگه بگی رکورد فقط 30 ثانیه تو بازی ضبط میکنه.ولی مثلا تو dr3 بدون این که چیزی بگی یک ماموریت فرعی خودش شروع کرد به ضبط کردن و پایان ماموریت هم نوشت کلیپ شما ضبط شده.اینکه میگفتن وان 5دقیقه ضبط میکنه و پی اس4 15 دقیقه جریانش چیه؟اینکه بگی رکورد فقط 30 ثانیه ضبط میکنه,با دسته هم میتونی بگی رکورد کنه؟
فقط داخل بازی ضبط میکنه یا تو دشبورد هم باشی ضبط میکنه؟
الان اگه بخوایم TV ضبط کنیم نمیشه؟اگه بگی رکورد فقط 30 ثانیه تو بازی ضیط میکنه.ولی مثلا تو dr3 بدون این که چیزی بگی یک ماموریت فرعی خودش شروع کرد به ضبط کردم و پایان ماموریت هم نوشت کلیپ شما ضبط شده.
با دسته فکر نکنم بشه.تو داشبورد هم ضبط نمیکنه
نه نمیشه:dالان اگه بخوایم TV ضبط کنیم نمیشه؟
یا مثلا 360 وصل کردیم بخوایم,پیم پلی بازی رو با وان ضبط کنیم,اینم نمیشه؟
فقط بازی های xbox one,تو dead rising 3 هم وقت بخوای خودت بگی رکورد میره تو منوی بازی یعنی.از 30 ثانیه 5 ثانیه منوی بازیرو ضبط میکنهپس این به چه دردی میخوره