Naruto2012
کاربر سایت
دادا چجوری این کنسولو گرفتی من تا اونجایی که میدونم نمیشه از ایران از هیچ سایت خارجیخرید کرد.
2-شما ps4 خریدی؟؟؟
2-شما ps4 خریدی؟؟؟
خداييش دسته one از تمام کنترل هايی که تا الان ديدم با اختلاف زياد خفن تره
آدما تحريک ميکنه بره سمت بازی ....
پس تاچ پد اونقدر کاربردی نشده که بهش احتیاج باشه ؟؟؟ گردش تو منو ها چطور
یه سوالمم جواب نگرفتم ... دستورات صوتی ... از کجا میفهمید کینکت چه دستوراتی رو ساپورت میکنه ... راهنما داره یا نه
نه اون تحریم نکردهPS4 چی ؟ اون ایران رو ساپورت میکنه !؟
به نظرت بریم سراغ PS4 بهتره یا Xbox one با توجه به تمام شرایط ؟
به نظرم عجله نکن وقت فعلا کنسول های نسل بعد چیز خاصی ندارن.صبر کن تا هم مشکلاتشون معلوم بشه و برطرف بشه هم قیمت بیاد پایین
چشم امشب گیم پلی از فیفا میذارمشما که اینقدر زحمت کشیدی و با این همه عکس ما رو به فیض رسوندی زحمت میکشیدی یه چند تا عکس یا حتی اگه مقدور بود فیلم از گیم پلی دستگاه (گرافیک) هم میزاشتی ملت تو خماری نمونن
By Tapatalk
اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!نه اون تحریم نکرده
اگه انلاین بازی میکنی xbox one ولی اگه واست انلاین مهم نیست PS4 بگیر
- - -ویرایش - - -
به نظرم عجله نکن وقت فعلا کنسول های نسل بعد چیز خاصی ندارن.صبر کن تا هم مشکلاتشون معلوم بشه و برطرف بشه هم قیمت بیاد پایین
- - -ویرایش - - -
چشم امشب گیم پلی از فیفا میذارم
واسه خرید از لایو راه حل زیاد وجود داره!اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!
راهی وجود داره که بهش از XBOX ONE خرید ؟
اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!
اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!
داداش میشه بگی با چه نوع وی چیز ان میشه خرید کرد ؟ اگر دارید به ما هم بدید لطفابا V P N از xbox.com میشه.
با V P N از xbox.com میشه.
پس x1 بگیراتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!