Hands On - تجربه من از کار با XBOX ONE

به مظرتون x360 رو بفروشم one بگيرم اخه بايد برا هر بازي ٢٠٠ تومن بدم همه دوستامم تو لايو ٣٦٠ دارن منم عاشق gta v هستم بدونش ميميرم راكستارم كه گفته واسه x one نميده چه كنم؟. دوستم از خارج وارد ميكنه ٢ ميليونو ٢٠٠ ميده با ٣ تا بازيش مي ارزه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما که اینقدر زحمت کشیدی و با این همه عکس ما رو به فیض رسوندی زحمت میکشیدی یه چند تا عکس یا حتی اگه مقدور بود فیلم از گیم پلی دستگاه (گرافیک) هم میزاشتی ملت تو خماری نمونن

By Tapatalk

به مظرتون x360 رو بفروشم one بگيرم اخه بايد برا هر بازي ٢٠٠ تومن بدم همه دوستامم تو لايو ٣٦٠ دارن منم عاشق gta v هستم بدونش ميميرم راكستارم كه گفته واسه x one نميده چه كنم؟. دوستم از خارج وارد ميكنه ٢ ميليونو ٢٠٠ ميده با ٣ تا بازيش مي ارزه؟

:-oسلام 2200 با سه بازی ؟؟
​عالیه حتما بگیر

خداييش دسته one از تمام کنترل هايی که تا الان ديدم با اختلاف زياد خفن تره

آدما تحريک ميکنه بره سمت بازی ....

29955375159744817062.jpg

وقتی مبینمش یاد لامبورگینی میوفتم

- - -ویرایش - - -

پس تاچ پد اونقدر کاربردی نشده که بهش احتیاج باشه ؟؟؟ گردش تو منو ها چطور

یه سوالمم جواب نگرفتم ... دستورات صوتی ... از کجا میفهمید کینکت چه دستوراتی رو ساپورت میکنه ... راهنما داره یا نه

اینم لیست http://forum.bazicenter.com/thread77453/page185/
پست 2762

آخرین ویرایش:
PS4 چی ؟ اون ایران رو ساپورت میکنه !؟
به نظرت بریم سراغ PS4 بهتره یا Xbox one با توجه به تمام شرایط ؟
نه اون تحریم نکرده
اگه انلاین بازی میکنی xbox one ولی اگه واست انلاین مهم نیست PS4 بگیر

- - -ویرایش - - -

به نظرم عجله نکن وقت فعلا کنسول های نسل بعد چیز خاصی ندارن.صبر کن تا هم مشکلاتشون معلوم بشه و برطرف بشه هم قیمت بیاد پایین

- - -ویرایش - - -

شما که اینقدر زحمت کشیدی و با این همه عکس ما رو به فیض رسوندی زحمت میکشیدی یه چند تا عکس یا حتی اگه مقدور بود فیلم از گیم پلی دستگاه (گرافیک) هم میزاشتی ملت تو خماری نمونن

By Tapatalk
چشم امشب گیم پلی از فیفا میذارم

نه اون تحریم نکرده
اگه انلاین بازی میکنی xbox one ولی اگه واست انلاین مهم نیست PS4 بگیر

- - -ویرایش - - -

به نظرم عجله نکن وقت فعلا کنسول های نسل بعد چیز خاصی ندارن.صبر کن تا هم مشکلاتشون معلوم بشه و برطرف بشه هم قیمت بیاد پایین

- - -ویرایش - - -

چشم امشب گیم پلی از فیفا میذارم
اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!
راهی وجود داره که بهش از XBOX ONE خرید ؟

اتفاقا من فقط آنلاین بازی میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم اونم اینکه نمی تونم بدلیل تحریم چیزی خرید کنم!
واسه خرید از لایو راه حل زیاد وجود داره!
یکیش هم اینه که پروفایلتو دست یک ادمی که خونش اونور اب باشه بدی واست بخره (به دلیل تغییر آی پی ) و شما هم راحت می تونی بخری!
وی پی ان شیر هم هست که دردسر داره!

شما دوست عزیز با اینترنت محدود آنلاین بازی میکنی یا نامحدود؟
اگه محدود هست،صرف میکنه بازی کنی یا هنوز 1 ساعت بازی نکردی با ترافیک بخری
ممنون

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

پس x1 بگیر
همونطور که بچه ها گفتن هم میتونی با شیر کردن V P N از خود ایکس باکس خریدتو انجام بدی هم با V P N از از سایت xbox.com خرید کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or