Hands On - تجربه من از کار با XBOX ONE

سلام دوست عزیز مبارکت باشه
آپدیت Day 1 رو شما دانلود کردید؟(اونی که 500 Mb هستش) اگر دانلود کردید بی زحمت بگین چه تایمی طول کشید؟
مشکلی که کنسولتون نداشته از این مشکلاتی که میگن داره؟
بعدش شما داری فیفا رو اپدیت میکنی سرعت دانلودتون چه قدره؟ توضیح میدی چه قدر طول میکشه

اون اپدیت اگه دانلود نکنیم که اصلا کار نمیده دستگاه .با سرعت 8 مگ حدود 10 دقیقه طول کشید
باید تو حالت عادی 9 گیگ با سرعت 8 مگ توی نهایتا تو 3 ساعت دانلود بشه.ولی سرعت دانلودش خیلی پایینه دوبار تا 20% و 28% رفت بعد 0 شد الانم که همینجوری مونده و دانلود نمیشه
نمیدونم مشکل از چیه ولی سرعت گشت و گذار توی استور خیلی خوبه فقط واسه دانلود داره اذیت میکنه

مبارک باشه دوسته عزیز
یه سوال دارم راجع به پاور ساپلای ، خواستم ببینم مثله 360 که ریجن 1و3 پاوراشون 110 بود اینم همونطوره یافیری ولتاژش کردن به امیده خدا؟

رفیق میتونی بهمون بگی فیفا 14 نسل بعد با فیفا 14 نسل قبل چقدر تفاوت داره.
ارزش داره کنسول رو بخرم به خاطر فیفای نسل بعد .
بجز رزولیشن و فریم ریت و یک سری انیمیشن های جدید تفاوت زیادی نداره با نسل قبل.
به نظر من ارزش نداره واسه فیفا 14 کنسول جدید بخری ولی مطمئنا fifa world cup 2014 تغییرات زیادی میکنه

- - -ویرایش - - -

مبارک باشه دوسته عزیز
یه سوال دارم راجع به پاور ساپلای ، خواستم ببینم مثله 360 که ریجن 1و3 پاوراشون 110 بود اینم همونطوره یافیری ولتاژش کردن به امیده خدا؟
ممنون
مال من که برقش 200-240 بود.احتمالا مال ژاپن امریکا همون 110 باشه

بجز رزولیشن و فریم ریت و یک سری انیمیشن های جدید تفاوت زیادی نداره با نسل قبل.
به نظر من ارزش نداره واسه فیفا 14 کنسول جدید بخری ولی مطمئنا fifa world cup 2014 تغییرات زیادی میکنه

- - -ویرایش - - -

ممنون
مال من که برقش 200-240 بود.احتمالا مال ژاپن امریکا همون 110 باشه

ریجن 2 هست دسگاتون؟
پس منم ریجن 2 میگیرم
دیگه حوصله تبدیل و .... رو ندارم:(
از دسته این مایکروسافت نمیدونم چی بگم، nintendo wii آداپتورش فیری ولتاژه اونوقت این ...

دوسته عزیز الان شما که هر دو کنسول رو گرفتید به من و هر کسی که میخواد فعلا یکیش رو بگیره کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

داداش مبارکت باشه...من نوکرتم.یه خواهشی دارم؟
اگه میتونی یه دمو از گیم پلی فیفا برامون بزار تا دان کنم که مطمین بشم از خرید فیفای نسل بعد...
میخوام دقیقا تفاوتهارو بررسی کنم.

ریجن 2 هست دسگاتون؟
پس منم ریجن 2 میگیرم
دیگه حوصله تبدیل و .... رو ندارم:(
از دسته این مایکروسافت نمیدونم چی بگم، nintendo wii آداپتورش فیری ولتاژه اونوقت این ...

دوسته عزیز الان شما که هر دو کنسول رو گرفتید به من و هر کسی که میخواد فعلا یکیش رو بگیره کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
اره ریجن 2 هست
اتفاقا منم حواسم بود به برقش که 110 نباشه چون سر 360 اولیم کلی زجر کشیدم فکر کنم وزن اون اداپتور تبدیلش 20 کیلویی بود :d
اگه نظر منو میخوای که بنظرم هر کس فن هر کنسولی که هست همون بگیره.ولی اگه میخواد هر دو رو بگیره بش توصیه میکنم PS4 اول بگیره بعد 1
خودم با اینکه الان با 4 راحت ترم ولی دل کندن از لایو غیره ممکنه واسم.

یه سوال ... چون هر دو رو داری ... کنسولا راهنمای کار با دوربین رو دارن ... جایی هست که دستورات صوتی که شناسایی میکنن رو ذکر کرده باشه ...

اینترفیس کدوم برات جالب تر بوده ... کاری به امکانات ندارم فقط اینتر فیس

این برنامهه که یک ساعت بعد پخش زنده میتونی اخرین انیمه ها رو ببینی رو گرفتی داریش ... حقیقت داره ؟؟؟

دسته ها چطورین ... ایرادی و ناراحتی ازشون دیدی ... (مثلا جا باطری 360 منو به مرز جنون میبرد اصلا انگشتام راحت نبودن)

تاچ دسته ps4 چطوری راضی هستی ... کاراییش خوبه ؟؟؟؟

play room بازی کردی ... ؟؟؟ به همون فانی هست که تو تریلر ها نشون میدن ... میشه وسط یه بازی دیگه سوییچ کرد روش و بطری نوشابه :| :)) رو بپاچی رو فیس رقیب ؟؟؟؟ برای کلکل ؟؟؟

صدا و حرارت کنسولا چطوره ... ؟ مقایسه با نسل قبلشون هردو !!!

کیلزون با موو هم کار میکنه ؟؟؟

راستی سوال اکثر بچه ها ps eye کنسول رو روشن خاموش میکنه یا وقتی روشن شد میشه بهش دستور داد ... گزینه شخصی سازی داره ؟؟؟ همچنین xone

یه جا خوندم کنسول ps4 بدون پایه راحت تر میایسته ...راسته ؟؟؟؟

خب فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه فعلا همین ها .... ممنون میشم جواب بدین .

آخرین ویرایش:
دوتا نکته منفی هم اضافه کنم.بعد از کلی گشت و گذار توی منوهای X1 متوجه شدم که مایکروسافت هم مثل قابلیت پخش موزیک، ویدئو و عکس رو حذف کرده و در حال حاظر همچین امکانی وجود نداره.این نکته اول بود
برو تو استور دو تا app هست برای پخش موزیک و بلوری

سلام
شما که هر دو کنسول را داری در بازی آنلاین تو هر کنسول پینگ چطوریه؟یا هر دو مثل هم هستند و فرقی نداره.عدد پینگ را هم اگه تو بازی خاصی بگی خوب میشه.

سلام . مبارک باشه دوست عزیز . ممنون میشم به سوالاتم جواب بدی

1.کیفیت ساخت کدوم کنسول به نظرت بهتره ؟
2.شما گفتی تو ps4 قابلیت resume وجود نداره . آیا x1 این قابلیت رو داره ؟
3.شما psn رو ترجیح میدی یا XBL و چرا ؟
4.کنترولر 360 بهتره یا x1 و چرا ؟

داداش دمت گرم بابا ما تو کف یکیش موندی اون وقت شما دوتا دوتا میگیرید
یه سوال شما جزو ادمای مرفح بی درد نیستین؟؟
ولی از تون متشکرم اگه شما نبودین ما از میفهمیدم کدوم بهتر
لطفا بگید کدومشون بهتر و بیشتر نقد بزارین
مر30

یه سوال ... چون هر دو رو داری ... کنسولا راهنمای کار با دوربین رو دارن ... جایی هست که دستورات صوتی که شناسایی میکنن رو ذکر کرده باشه ...

اینترفیس کدوم برات جالب تر بوده ... کاری به امکانات ندارم فقط اینتر فیس

این برنامهه که یک ساعت بعد پخش زنده میتونی اخرین انیمه ها رو ببینی رو گرفتی داریش ... حقیقت داره ؟؟؟

دسته ها چطورین ... ایرادی و ناراحتی ازشون دیدی ... (مثلا جا باطری 360 منو به مرز جنون میبرد اصلا انگشتام راحت نبودن)

تاچ دسته ps4 چطوری راضی هستی ... کاراییش خوبه ؟؟؟؟

play room بازی کردی ... ؟؟؟ به همون فانی هست که تو تریلر ها نشون میدن ... میشه وسط یه بازی دیگه سوییچ کرد روش و بطری نوشابه :| :)) رو بپاچی رو فیس رقیب ؟؟؟؟ برای کلکل ؟؟؟

صدا و حرارت کنسولا چطوره ... ؟ مقایسه با نسل قبلشون هردو !!!

کیلزون با موو هم کار میکنه ؟؟؟

راستی سوال اکثر بچه ها ps eye کنسول رو روشن خاموش میکنه یا وقتی روشن شد میشه بهش دستور داد ... گزینه شخصی سازی داره ؟؟؟ همچنین xone

یه جا خوندم کنسول ps4 بدون پایه راحت تر میایسته ...راسته ؟؟؟؟

خب فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه فعلا همین ها .... ممنون میشم جواب بدین .

من ps eye نگرفتم که بدونم چطوریه
ولی کینکت که توی پک بود دارم
کینکت از لحاظ دستورات صوتی فوق العادست خیلی سریع و روون عمل میکنه
دسته 4 عالیه.دسته 1 هم نصبت به 360 خیلی بهتر شده ولی دکمه های LB RB خیلی بد شدن.هیچ چیز جدیدی هم به دسته اضافه نکرده
از تاچ پد 4 هم زیاد استفاده نکردم فقط داخل کیلزون بود که مشکلی نداشت خیلی خوب بود
کنسولا خیلی کم صدا هستن البته 1 کلا سایلنت به نظر میرسه
تا حالا که نصف کنسولای قبلی هم داغ نمیشن مثلا یادمه PS3 اسلیم بعضی وقتا انقدر داغ میشد که دیگه کابل HDMI نمیشد بگیرم دستم.ولی 4 و 1 واقعا عالی شدن
من پایه واسش نگرفتم ولی بدونن پاییه راحت می ایسته

از لحاظ اینترفیس PS4 عالیه خیلی رون و دم دست همه چیش ولی امکاناتش کمه
ولی اینترفیس Xbox one فوق العادست خیلی بهتر، زیباتر و با امکانات هست ولی یک مشکلی توش دیدم بعضی وقتا که میخوام وارد ستینگ بشم حدودا 30 ثانیه طول میکشه !!

آخرین ویرایش:
من ps eye نگرفتم که بدونم چطوریه
ولی کینکت که توی پک بود دارم
کینکت از لحاظ دستورات صوتی فوق العادست خیلی سریع و روون عمل میکنه
دسته 4 عالیه.دسته 1 هم نصبت به 360 خیلی بهتر شده ولی دکمه های LB RB خیلی بد شدن.هیچ چیز جدیدی هم به دسته اضافه نکرده
از تاچ پد 4 هم زیاد استفاده نکردم فقط داخل کیلزون بود که مشکلی نداشت خیلی خوب بود
کنسولا خیلی کم صدا هستن البته 1 کلا سایلنت به نظر میرسه
تا حالا که نصف کنسولای قبلی هم داغ نمیشن مثلا یادمه PS3 اسلیم بعضی وقتا انقدر داغ میشد که دیگه کابل HDMI نمیشد بگیرم دستم.ولی 4 و 1 واقعا عالی شدن
من پایه واسش نگرفتم ولی بدونن پاییه راحت می ایسته

از لحاظ اینترفیس PS4 عالیه خیلی رون و دم دست همه چیش ولی امکاناتش کمه
ولی اینترفیس Xbox one فوق العادست خیلی بهتر، زیباتر و با امکانات هست ولی یک مشکلی توش دیدم بعضی وقتا که میخوام وارد ستینگ بشم حدودا 30 ثانیه طول میکشه !!

پس تاچ پد اونقدر کاربردی نشده که بهش احتیاج باشه ؟؟؟ گردش تو منو ها چطور

یه سوالمم جواب نگرفتم ... دستورات صوتی ... از کجا میفهمید کینکت چه دستوراتی رو ساپورت میکنه ... راهنما داره یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or