PS4 یا Xbox One?
سلام دوست من مرسیببینم دوست عزیز صاحب تاپیک واقعا نقد خوبی بود فقط یک سوال شما به مشکلی هم برخوردی با دو کنسول ؟؟
و یکی دیگه آیا بازیهای با هم توی گرافیک و یا گیم پلی فرقی هم داشته در ضمن افت فریم ندارن دارن ؟؟؟
من کوچیکتم :dدمت گرم واقعا کارت درسته نمرت 20 هـــــــه :d
والا تا الان هرکاری کردم نشد از HDMI IN استفاده کنم وقتی کابل بش وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده هیچ جای منو هم گزینه ای واسش نیستبا تلویزیون دیجیتال ایران هم کار میکنه؟
من هم xbox 360 و هم tv وصل کردم و بدون مشکل استفاده کردم:d[/COLOR][/INDENT]
[/COLOR][/RIGHT]
والا تا الان هرکاری کردم نشد از HDMI IN استفاده کنم وقتی کابل بش وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده هیچ جای منو هم گزینه ای واسش نیست
ایول یافتمش :dمن هم xbox 360 و هم tv وصل کردم و بدون مشکل استفاده کردم:d
کابلhdmi وصل کن برو بعد بخش tv اگه مشکلی باشه.مینویسه
بلی :dبا تلویزیون دیجیتال ایران هم کار میکنه؟
ایول یافتمش :d
- - -ویرایش - - -
بلی :d
سلام دوست منسلام دوست عزیز.دو تا سوال دارم.
1-شما آپدیت اولیه رو دانلود کردید؟(میخوام بدونم بدون این آپدیت هم میشه از کنسول استفاده و بازی کرد؟؟؟و اگر دانلود کردید چقدر طول کشیده؟؟؟)
2-این آپدیت رو میشه از رو سایت ایکس باکس گرفت؟(مثل پلی 4 که میشه از سایت سونی آپدیت رو گرفت و با فلش ریخت رو کنسول)
راستی اگه 360 رو وصل کنیم به وان میشه با دسته وان بازی کرد؟؟
فرقشون اينه كه out ميره به تلويزيون in از دستگاه ها ديگه مياد مثل گيرنده ديجيتال يا 360 يا حتي ps4فرق HDMI Out با HDMI In چیه ؟ کدومش به تلویزیون وصل میشه ؟
بازم گشتم چیزی پیدا نکردم.احتمالا تو اپدیت بعدی اضافه میشهسلام
مبارکتون باشه .
اینجا که گفتید : گزینه ای برای دسترسی به هارد دستگاه پیدا نکردم.نه میشه وضعیت هارد رو چک کرد که چقدر پر یا خالی هست نه میشه چیزی از روش پاک یا کپی کرد.کلا گزینه ای به اسم storage یا memory وجود نداره !!!!
یه کم بگردید شاید بوده ندیدید . مطمعینین ؟
انینجوری چه جوری به save ها دستذسی پیدا کنیم ؟
2- به نظرتون کدوم کنسول زودتر هک میشه ؟؟
سلام دوست من. مرسیسلام برادر مبارکت باشه انشالله سالها برات کار کنه
من راجب فیفا سئوال داشتم
شما فیفا رو روی Pc بازی کردی؟ شما میگی تفاوتی با نسل قبل انچنان نداره در صورتی که انجین بازی به کل تفاوت داره و روی کنسولهای نسل جدید از انجین ignite استفاده میشه
بعد شما میگی فقط رزولوشن و چندتا انیمیشن اضافه شده و فریم بهتری داره؟ خوب تو Pc میتونی 1080 بازی کنی فریم عالی هم بگیری
ایا واقعا از نظر گرافیک دوربین و گیم پلی تغییر نکرده با اینکه انجین بازی عوض شده؟
لطفا یه توضیح مبفصل بده چون من کلا فیفا Pc رو نگرفتم بخاطر نسخه نسل بعدیش و یکهو گذاشتم رو کنسولها بازی کنم
نه نمیشه X1 فقط وظیفه انتقال تصویر به عهده داره.باقیش دیگه با همون دستگاه هست.حالا میخواد PS4 باشه یا X360 یا PS3 هر کنسولی که بش وصل کنی با کنترل خودش کار میکنه.راستی اگه 360 رو وصل کنیم به وان میشه با دسته وان بازی کرد؟؟
يه توضيح در مورد اينكه چجوري كار ميكنه ميدي ؟
مثلا شبكه عوض ميكنه با فرامين صوتي و....
ممنون
يه توضيح در مورد اينكه چجوري كار ميكنه ميدي ؟
مثلا شبكه عوض ميكنه با فرامين صوتي و....
ممنون