Hands On - تجربه من از کار با XBOX ONE

داداش بی حمت پاسخ این دوستمون رو هم میدی. سوال من هم هست. پیشاپیش ممنون

- - -ویرایش - - -

داداش بی حمت پاسخ این دوستمون رو هم میدی. سوال من هم هست. پیشاپیش ممنون
اره.مثلا میگی xbox watch NBC بعد میره روی NBC.البته فکر نکنم برای کانال های ایرانی بشه مثلا بگی WATCH IRIB 3 و بعد بره روی کانال 3 :d

من يه جا شنيدم خود دستگاه تلويزيون هم خاموش و روشن ميكه درسته ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
بله درسته،تنظيماتشو انجام ميدي و خودش انجام ميده
مثلا من وقتي ميخوام كنسولو روشن كنم.ميگم Xbox on و tv+cable+Xbox One روشن ميشن:d

من که تو داشبورد گم شدم.دانلود بک گراند رو چطوری فعال کنم؟!!
کنسول خاموش اپدیت کنه.
منو ادد کنید دوستان اونجا راهنماییم کنید
Yashar Vamp

آقا ما هم که تاپیک رو خیلی دیر دیدیم یعنی اتفاقی دیدم. مبارک باشه. انشالله C4eva از خجالتش در بیاد برو بکس ایرانی هم بتونن ازش استفاده کنن. در کل آقا مبارک باشه هر دو تاش لذتشونو ببری.

آخه لامصبا یکی یکی
ما تو کار یکیش موندیم...
ای خدا یه راه چاره نشونمون بده...ps4بگیرم...xbox oneبگیرم...Ipad mini2بگیرم...زن بگیرم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه یه درد نیست ک لامصب:d

سلام دوست گلم من میخواستم دوکنسول نسل بعد روبخرم بعد به دلایلی یکیش رو الان میتونم بخرم یکی دیگه رو تابستون میخواستمبدونم چون با هردو کنسول کارکردی کدوم رو اول بگیرم چرا؟ویعد اینکه به نظرت الان بگیرم بهتره یا وایسم یکی دوماه دیگه ابته من از ایران نمیگیرم کنسول هارو از دبی برام میفرستن ممنون میشم جواب بدی

سلام دوست گلم من میخواستم دوکنسول نسل بعد روبخرم بعد به دلایلی یکیش رو الان میتونم بخرم یکی دیگه رو تابستون میخواستمبدونم چون با هردو کنسول کارکردی کدوم رو اول بگیرم چرا؟ویعد اینکه به نظرت الان بگیرم بهتره یا وایسم یکی دوماه دیگه ابته من از ایران نمیگیرم کنسول هارو از دبی برام میفرستن ممنون میشم جواب بدی
سلام دوست من
به نظر من عجله نکن.چیز خاصی ندارن کنسول های جدید بهتره صبر کنی تا ۲ماه دیگه که تعداد بازیا بیشتر بشه.تعداد کنسول ها هم بیشتر میشه و مشکلاتشون هم معلوم میشه.اونوقت تصمیم بگیر

- - -ویرایش - - -

سلام
شما وقتی می خواستی کنسولو آپدیت کنی سر 30 درصد 0 میشد سرعت چرا ؟ درست میشه بالاخره دیگه ؟
نه مال آپدیت نبود مال دانلود فیفا ۱۴ بود :d

یه سوال دارم از بچه ها میخوام همه نظر بدن.ببخشید شایدم اسپم باشه ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم.
من2تومن دارم واسه خرید.لطفا راهنمایی کنید از بین وسایل زیر تا یکماه آینده که یکم ارزون میشن کدوم رو بخرم.لطفا با دلیل بگید نه الکی.جنبه مشورتی داره.
1-ps4
2-xbox one
3-Ipad mini with Retina display
با تشکر از راهنمایی های دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or