Halo Wars

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من اگه اول Halo wars رو تموم كني بعدا هيلو 3 خيلي واست جذاب تر ميشه.
اینجوری کوچک ترين چيزی از اتفاقات و شخصيت های داخل بازی نميفهمه ، از نظر من بهترين کار اینه که شما اول يک پيشينه ای از داستان هيلو داشته باشيد ، بعد هيلو 2 و هيلو 3 رو به پايان برسونيد ، بعد این بازيرو بگيريد.

اینجوری کوچک ترين چيزی از اتفاقات و شخصيت های داخل بازی نميفهمه ، از نظر من بهترين کار اینه که شما اول يک پيشينه ای از داستان هيلو داشته باشيد ، بعد هيلو 2 و هيلو 3 رو به پايان برسونيد ، بعد این بازيرو بگيريد.
من اگه داستان کاملشو بخونم و شخصیت هاش رو هم یه جوری یاد بگیرم حله ؟:confused:

من اگه داستان کاملشو بخونم و شخصیت هاش رو هم یه جوری یاد بگیرم حله ؟:confused:
در 2 تا از شماره های مجله بازی رايانه ، داستان سری هيلو به طور کاملا مفيد توضيح داده شده ، کافيه فقط اونارو بخونيد تا همه چی دست تون بياد.
ببين دوست من ، اگر شما تا الان کلا سری اصلی هيلو رو بازی نکردی ، به جز شماره 1 ، شماره 2 و 3 رو شديدا پيشنهاد ميکنم بازی کنيد ( از دست نديد ) ، يکی از بهترين بازی های کنسولی که تا الان عرضه شده رو نبايد در به پايان رسوندنش شک کرد، بعدش هم ميتونيد این Halo Wars رو بگيريد که بسی لذت بخش هست. اما این رو بگم که بدون داشتن ضمينه ای در داستان هيلو ، این بازی براتون اصلا لذت بخش نخواهد بود.
آیا این بازی گرافیکش با halo 3 فرق داره؟
شما متوجه هستيد چيرو با چی مقايسه ميکنيد دوست من؟!
سری اصلی هيلو يک بازی اول شخص با گرافيک و گيم پلی منحصر بفرد هست ، در حالی که این بازی استراتژيک هست!! دو بازی در دو سبک متفاوت رو اصلا نميشه از نظر گرافيکی باهم مقايسه کرد، اما جدا :
خوب گيم پلی این عنوان ميتونم بگم بهترين گيم پلی ای هست که برای يک بازی استراتژيک کنسولی ساخته شده ، بسيار راحت . از نظر گرافيک هم قابل مقايسه با عنوانی مثل RedAlert 3 اصلا نيست ، اما در کل بد هم نيست . از نظر من که خوب و راضی کنده هست.
مخصوصا اینکه بين مراحل بازی يکسری دمو ( که روايت گر داستان هست ) CG پخش ميشه که نگاه کردنش بسی لذت داره .

ممنون . فقط اگه زحمتی نیست شماره ی اون مجله هارو بدید .
دوست عزيزه من بخدا الان دمه دستم نيست ببينم کدوما بود. شما اگر زحمتی نيست بورو تو تاپيک مربوط به این مجله و از يکی از دوستان تحريريه سوال کن . ببخشيد

سلام.
دوستان عزیز با توجه به اینکه بیش از 3 ماه از عرضه این بازی میگذره و من هم خیلی وقته که تمومش کردم ولی با اجازه اینو بگم:
واقعا با دادن امتیاز 6.5 به این بازی، گیم اسپات اوج نامردی و خباثتش رو به نمایش گذاشت.:sick:
من نمیدونم این بازی بد بود؟؟
فکر کنم عرضه ی یه بازی RTS اونم روی کنسول خانگی کار خیلی سختی باشه...
البته نظر شخصیمه ولی Ensemble Studios واقعا بازی عالیی رو با توجه به همه محدودیت ها ساخت.
البته که روی کنسول نمیشه مثل PC یه بازی ناب RTS ساخت،ولی این بازی به نظرم چیزی کم نذاشته بود و بسیار خوب و خوش ساخت از کار درومده بود...
واقعا خیلی نامردی میخواد که این امتیاز رو به این بازی بدیم...
با این حال من باز هم هدف اون منتقد (!) رو از این امتیاز نفهمیدم.
شاید فکر کرده که این بازی رو داره روی PC بازی میکنه...
واقعا در حق این بازی نامردی کرد و امتیاز عجیبی رو بهش داد...
اگه نگاهی به Critic Score این بازی و امتیاز GS بندازیم،میبینیم که امتیاز GS حدود 1.8 امتیاز با CS اختلاف داره!!!
پس معلوم میشه که این امتیاز حق این بازی نبوده...
به خاطر همین هم که شده من تا ابد از GS نفرت دارم...

به خاطر همین هم که شده من تا ابد از GS نفرت دارم...
آخه گیم اسقات هم شد جا؟؟؟؟:confused:
من هم این بازی را تمام کردم و خیلی هم لذت بردم ولی ننمره گیم اسپات برام مهم نیست چون خود گیم اسپات برام مهم نیست.
خودتون را ناراحت نکنید چون دیگه گیم اسپات ، گیم اسپات نیست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or