Halo Wars

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
هرکی بازی رو رسونده تا آخر جواب بده
خیلی واجبه
این آخرش چی شد؟
من نفهمیدم
چرا رفتن یو اون دستگاها یخ زدن؟
اون دستگاه آخری مال کی بود؟

خوب اون دستگاها برای خواب مصنوعی هست چون بالاخره انسان یه عمری داره خب اگه فریز نشه بعد یه مدت ....:-".شایدم میخوان حوصلشون سر نره تو راه:cheesygri
اون دستگاه خالی هم که مال خودمون(همون کچله سارج بود که برای فعال کردن اون دستگاهه به جای او اسپارتان رفت و گفت که ما به اخرین اسپارتان هم در جنگ نیز داریم و مثل این که کشته شده ولی بازی گفته شده سه گانه هست پس شاید زنده باشه

سلام
من بازی رو انجام دادم ولی کم ....باز فوق العادست....فیزیک ماشین ها خیلی عالی مخصوصا موقع پرش:love:
پایگاه ساختن هم خیلی باحاله و لذت بخش.....
به هم 360 باز ها توصیه می کنم بازی رو انجام بدن...

خوب من بازي رو انجام دادم. (هنوز تموم نكردم)

اول از همه بايد بگم كنترلش نسبت به ديگر بازيهاي استراتژيك كنسولي خيلي بهتره ولي همچنان فاصله ي زيادي با PC داره.

يكي از مهمترين ويژگيهايي كه باعث شده بازي كردن راحت باشه آسوني بازيه. بازي براي Hardcore Strategic بازها يه مقدار ابتدايي و آسون ميزنه ولي براي كنسول بازها كه زياد استراتژيك بازي نكردن مناسبه.
به عنوان مثال يكي از آسونيهاي بازي كه فكر ميكنم براي راحت تر كنترل كردن Base به كار گرفته شده اينه كه ساخت Base در هر جايي از مپ امكان پذير نيست! يه جاهايي از پيش مشخص شده در نظر گرفته شده كه دورش يه سري مكانهاي محدود براي ساخت ساختمانها به كار ميرود. با آپگريد كردن بيس اصلي اين مكانها افزايش پيدا ميكنن. يكي از خوبيهاي اين طرح اينه كه با زدن يك دكمه Screen سريعا به پايگاه منتقل ميشه كه براي بازي با دسته بهتر و راحت تره.
كنترل بازي عالي نيست ولي بدون شك بهترين كنترل رو در بين بازيهاي استراتژيك كنسولي داره. و همچنان با PC و كار كردن با موس فاصله ي خيلي خيلي زيادي داره.

تعداد ساختمانها و نيروهاي موجود در بازي تقريبا كمه كه باز هم انتخاب درستي بوده (به دليل كنترل راحت تر). در كل بازي نسبت به استراتژيكهاي PC از پيچيدگي خيلي پايينتري بهره ميبره.

گرافيك بازي خوبه ولي با بازيهاي تراز اول PC (از لحاظ گرافيك) فاصله داره. مثل COH و WIC. ولي در كل قابل قبوله.
موسيقيهاي بازي هم كاملا با جو و دنياي Halo همخوني داره و خيلي از قطعات موسيقي بازي برگرفته شده از سه گانه Halo است.

تا اينجا هم داستان خوبي داشته و صحنه هاي سينماتيك بين مراحل هم خيلي خوب كار شده وكارگرداني خوبي داره. دنياي Halo بسيار عالي شبيه سازي شده و براي كساني كه طرفدار سه گانه ي اصلي Halo هستند لذت بخشه.

در نهايت به نظر من درجه سختي بازي فداي كنترل بهتر شده كه تصميم درستي بوده.

دوستان یکی ما رو تو یچپتر 4 راهنمایی می کنه همون جا که ملت باید سوار بشن...برن هوا....با هواپیما.....
تا حالا سر یه مرحله این جوری گیر نکرده بودم...
هی 4 دقیقه که مونده بازی تموم میشه.نمی دونم چی میشه..

دوستان یکی ما رو تو یچپتر 4 راهنمایی می کنه همون جا که ملت باید سوار بشن...برن هوا....با هواپیما.....
تا حالا سر یه مرحله این جوری گیر نکرده بودم...
هی 4 دقیقه که مونده بازی تموم میشه.نمی دونم چی میشه..
در اين مرحله شما بايد 500 نفر از مردم رو نجات بديد. مردم خودشون ميرن سوار اون سه هواپيما ميشن. سعي كن تا ميتوني از هواپيما ها محافظت كني. چون اگه بتركن هرچي آدم رفته اون تو ميميرن. (سمت راست صفحه نوشته چند نفر الان تو هواپيماها هستن.) از اونور مردم رو بايد كاور كني. هر وقت ديدي به مردم حمله شده سريع خودتو برسون بهشون. ولي اولويت اول با هواپيماهاست. حداقل دو تا هواپيما بايد بمونن وگرنه احتمالش كمه مرحله رد شه. اگرم بتوني ماموريت Optional رو انجام بدي بهت يه جاي بيس نشون ميده كه ميتوني يه بيس هم بسازي. ولي يه مقدار كنترل بيس دردسر داره.
در كل سعي كن تا ميتوني از هواپيماها و مردم محافظت كني.

سلام دوباره...
داداش دستت درد نکنه از توضیحت...
حالا یه جا دیگش موندم...
تو چپتر ده هستش....وقتی همه آدما رو و اون 4 تا دستگاه ها رو نابود می کنم و 2 تا هواپیمام همه افراد رو جمع می کنن و میرن....1 دونه هواپیما تو مرکز خودم می مونه که دورشم چرا می زارن.ومنتظر یه چیزی هستش که باید براش بیارم؟؟؟اون چیه؟
هر چی گشتیم و کشتیم فاییده نداشت....اون جونور سازها مخصوصا اون پرنده سازه هم که هی نابودش می کنیم دوباره ساخته میشه....
اصلا هر چی گشتم نتونستم بفهمم چی می خواد راهنمایی مون کن...ممنونم بازم...

حالا یه جا دیگش موندم...
تو چپتر ده هستش....وقتی همه آدما رو و اون 4 تا دستگاه ها رو نابود می کنم و 2 تا هواپیمام همه افراد رو جمع می کنن و میرن....1 دونه هواپیما تو مرکز خودم می مونه که دورشم چرا می زارن.ومنتظر یه چیزی هستش که باید براش بیارم؟؟؟اون چیه؟
هر چی گشتیم و کشتیم فاییده نداشت....اون جونور سازها مخصوصا اون پرنده سازه هم که هی نابودش می کنیم دوباره ساخته میشه....
اصلا هر چی گشتم نتونستم بفهمم چی می خواد راهنمایی مون کن...ممنونم بازم...

شما تو اون مرحله باید راه نیرو هاتو با نابود کردن اون نیروهای دشمن باز کنی که 2 تا وقتی باز میشه هواپیماها میرن سوارشون میکنن وسومی که اگه یادم باشه اسپارتان ها هم هستن هواپیما تو پایگاه گیر میکنه سریع باید اون نیروها رو خودت به هواپیما برسونی تا بری مرحله ی بعد;)

دسته شما بسیار زیاد درد نکنه...
منم تومش کردم....
به نظر من رد آلرت پی اس 1 و این بازی بهترین بازی های استراتجیک عمرم هستن...
این بازی همه چیز داشت...
فوق العاده بود...
.
بازم مرسی از دوستان که راهنماییمون کردن...
من سرباز ها رو می رسوندم اونجا ولی تا زیر هدف نبودن نمی رفتن...
چه تهی داشت....چه جنگی بود مرحله اخرش.....

شما لازم نیست گیم اسپات رو مرجع قرار بدی:sick:خیلی وفته که از چشم ملت افتاده...
میانگین امتیازاتش 82 هستش...یعنی تو خریدش شک نکن...
خود گیم اسپات هم کلی تعریف کرده بود ازش ولی گیر الکی داد نمره پایین رد کرد...
http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/halowars
شما امتیازات دیگر سایت ها رو نگاه کنید;)

به نظر من halo 3 انقدر بد بود دیگه طرف هیلو نمیرم تازه نمیدونم چجوری 9.6 گرفته از گیم اسپات!!!
دیگه چه برسه به این گه از گیم اسپات 6.5 گرفته!!:sick::sick::sick::sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or