Halo Wars

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا شرمنده ببخشید من از تمام بچه های بازی سنتر معذرت خواهیی میکنم
جون من بیخیال 2 کلمه نوشتم نمیدونستم این قدر پسوند داره !:confused: بازم میگم ببخشید بابا چرا میزنی

منم این بازی رو گرفتم
میتونم بگم واقعا" عالیه
البته هنوزم به پای بازیای استراتژی PC نمیرسه ولی بازم فکر نمیکردم کنترلش اینقدر راحت باشه
فقط با این دمو هاش خیلی حال کردم

منم این بازی رو گرفتم
میتونم بگم واقعا" عالیه
البته هنوزم به پای بازیای استراتژی PC نمیرسه ولی بازم فکر نمیکردم کنترلش اینقدر راحت باشه
فقط با این دمو هاش خیلی حال کردم
الحمدلالله

چون خیلی وقته یک بازی استراتژیک خوب توی لایو بازی نکردیم. دلمون گرفته...

هرکی بازی رو رسونده تا آخر جواب بده
خیلی واجبه
این آخرش چی شد؟
من نفهمیدم
چرا رفتن یو اون دستگاها یخ زدن؟
اون دستگاه آخری مال کی بود؟

بالاخره پس از 1 سال چشمم به دنیای هیلو افتاد دوباره جون گرفتم:love:.به نظر من:
1-بازی از نظر گرافیک خوبه ولی هنوز جای کار داره میشه گفت دقیقا گرافیک هیلو 1 رو استراتژیک کردن:love:
2-موسیقی عالی هست
3-حرکات همه ی نیروها به جز سربازان معمولی unsc که هنگام دویدن کمی بد کار شده عالی کار شده مخصوصاspartan ها که مثل هیلو های اول شخص میپرن رو وسایل دشمنان و اونارو میگیرن:eek:یا سربازان هنگام تیر اندازی خشاب عوض میکنند.
4-کنترل عالی هست مخصوصا ساخت پایگاه کاملا راحت و رون هست و من واقا یه دو روزی هست pc ام رو فراموش کردم:cheesygri
5-این گیم اسپاتم:sick: که میگه نمیشه با covenant ها بازی کرد باید بگم فقط تو قسمت داستانی نمیشه و در قسمت اسکریمیش میشه و دلیل این موضوع هم کاملا مشخصه اگه covenant باشیم که اگه تو جنگ ها پیروز شیم که دیگه داستان به هیلو ها نمیرسه اگرم هی شکست بخوریم که کی میره بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
6-تنها بازی که روی کنسول xbox360 میشه به صورت افلاین با 5 نیرو که دستگاه کنترل میکنه مبارزه کرد halo wars هست(تا اونجایی که من دیدم:p)

خب منم ديشب 2تا مرحله بازي كردم واقعا لذت بردم !!!
خيلي لذت بخشه كه آدم با كنسول بازيه استراتژيك به اين راحتي بازي كنه ...
اين بازي Co'op حال ميده به نظر من !!! بريزيم Live ...

بالاخره این بازی رو تموم کردم عنوان نسبتا خوبی بود کنترلش عالی بود ولی اشکالاتی داشت بخش تکنفره از تنوع بالایی برخورد دار هست اما خیلی شبیه به C&C بود گرافیک زیاد تعریفی نداشت در کل عنوان خوبیه و ارزش داره که ارشیو باشه و تا اخرش رفت

دوستان من هم بازی را شروع کردم. فقط اچیومنتی داره که فقط تک نفره بده ؟ یا می شه کل بازی را Co oP رفت ؟
اگر شما CO-OP برید برای یه مرحله یه اچیومنت داره برای کل بازی همه یه دونه که شامل تکنفره رفتن هم میشه پس اگر میتونید بهتره Co-op رفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or