Halo Wars

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نظر من halo 3 انقدر بد بود دیگه طرف هیلو نمیرم تازه نمیدونم چجوری 9.6 گرفته از گیم اسپات!!!
دیگه چه برسه به این گه از گیم اسپات 6.5 گرفته!!:sick::sick::sick::sick:
:laughing:
اخه مرد حسابی گیم اسپات شد مرجع؟این سایت خیلی وقته دیگه کسی روش حساب نمیکنه نه درمورد هیلو
بلکه درمورد هیچ چیز ضمنا شما که از سبک وسیاق هیلو خوشت نمیاد چرا دنبال هیلو وارز هستی؟:confused:
ضمنا وقتی میگی هیلو بد بود یه نظر شخصی هم بنویس جلوش تا به عقیده هواداران بیشمار این بازی توهین نشه

معراج جان عصبانی نشو...اصلا ارزش جواب دادن نداشت...خودتو ناراحت نکن...
بزار یکم با پست شاد ایشون شاد باشیم:d
تو ایران...
1-گرافیک 2-گیم اسپات
:d
البته بلا نصبت هزاران تن از اعضای گل بازی سنتر

بازي ارزش خريدن داره؟
شما بايد ببيني به سبك استراتژيكي علاقه داري يا نه. اگه هيچ علاقه اي نداري بهتره نري سراغش. به نمره و اينها هم زياد كاري نداشته باش. البته ميانگينش بد نيست.
در ضمن چند تا پست بالاتري كه من زدمو اگه ميخوندي ديگه نيازي به اين سوال نبود.
اخه مرد حسابی گیم اسپات شد مرجع؟این سایت خیلی وقته دیگه کسی روش حساب نمیکنه نه درمورد هیلو
بلکه درمورد هیچ چیز ضمنا شما که از سبک وسیاق هیلو خوشت نمیاد چرا دنبال هیلو وارز هستی؟:confused:
ضمنا وقتی میگی هیلو بد بود یه نظر شخصی هم بنویس جلوش تا به عقیده هواداران بیشمار این بازی توهین نشه
معيارهاي برتري يك بازي از ديد يك گيمر ايراني :
1. گرافيك بايد خيلي خفن باشد و به واقعيت نزديك باشد.
2. آسان باشد.
3. به نمره ي گيم اسپات توجه شود.
در صورت اينكه دو ويژگي اول را دارا نباشد و از گيم اسپات نمره ي خوبي دريافت كرده باشد بايد به شدت تعجب كرد.:biggrin1:

گیم اسپات از وقتی که نویسنده هاشو بیرون کرد گند زد به همه چی وقتی به re 5 میده 8.5 و به Halo wars میده 6.5 بعد به بازی چرت blad x میده 6.5 چه انتظاری دارین ؟؟؟

دوستان تو مرحله 11 باید چی کار کرد؟
همون جایی که هر 2 دقیقه یه لیزر مانندی رد میشه که به نیروها اسیب میرسونه.
تو اون مرحله باید چی کار کرد؟همه دشمنای روی سفینه رو نابود کردم نیروهام بردم تو پایگاه تا اسیب نرسه .اسم مرحله هم cleansing هستش.

آخرین ویرایش:
دوستان تو مرحله 11 باید چی کار کرد؟
همون جایی که هر 2 دقیقه یه لیزر مانندی رد میشه که به نیروها اسیب میرسونه.
تو اون مرحله باید چی کار کرد؟همه دشمنای روی سفینه رو نابود کردم نیروهام بردم تو پایگاه تا اسیب نرسه .اسم مرحله هم cleansing هستش.
شما بايد همه ي دشمنا رو كاملا از رو سفينه پاك كني. حتي گوشه هاي سفينه رو هم با هواپيماهات نابود كن. هر وقت كاملا سفينه پاك شد مرحله تموم ميشه.

به نظر من که یکی از بهترین بازیای استراتژیکی بود که تا حالا بازی کرده بودم :love:
از نظر جذابیت و جالبی مراحل که بی شک واسم بهترین بوده من هیچ بازی استراتژیکی
رو مراحلشو تا آخر نرفته بودم به جز end war اونم واسه سیستم فرمان صوتی ... معمولا
بازی های استراتژیک رو واسه مولتی پلیر بازی میکردم
اما مراحل این بازی واسم اینقدر جذاب بود که تا آخر رفتم البته اولاش خوب نبود
از وسطاش کم کم ردیف شد:love:
البته از نظر مولتی پلیر به C&C tiberium wars نمیرسه ...
من که خیلی حال کردم ... مراحلشو تموم کردم ولی هنوزم skrimish بازی میکنم و لذت
میبرم :love:

معراج جان عصبانی نشو...اصلا ارزش جواب دادن نداشت...خودتو ناراحت نکن...
بزار یکم با پست شاد ایشون شاد باشیم:d
تو ایران...
1-گرافیک 2-گیم اسپات
:d
البته بلا نصبت هزاران تن از اعضای گل بازی سنتر

واقعا چقدر خوب گفتين شما دو دوست عزيز !!!
گيم اسپات ( :sick: ) !!! واقعا از دوستان بعيده اون سايت رو مرجع قرار ميدن !!!
چند سال پيش خوب بود اما الان ...
منم خودم به شخصه خيلي با Halo Wars حال كردم ...
هيچ وقت تصور اين رو نميكردم كه با كنسول اينقدر راحت بازي استراتژيك بازي كنم ...

آخرین ویرایش:
من به تازگي 360 گرفتم:eek:
و اين بازي اولين تجربه استراتژي من رو 360 بود:eek:
فقط ميتونم بگم كه باورم نميشه كه كنترل يك بازي استراتژي رو 360 تا اين حد راحت ميباشد:eek:
به نظر من كه بازيه خيلي خوبيه و اون درجه گيم اسپات ديگه شورش رو در اورده بود:eek:
اگه از من مي پرسيد بهترين مرجع براي 360 يكي Teamxbox و ديگري GameRankings ميباشد:eek:
ولي با وجود اساتيدي همچون گيم اسپات ، درجه هاي GameRankings نيز داره زير سوال ميره:eek:
من خودم تا چند سال پيش خيلي با گيم اسپات حال ميكردم ولي حالا فقط براي خوندن اخبار بازي اونجا ميرم:eek:
موفق باشيد:eek:

اگه از من مي پرسيد بهترين مرجع براي 360 يكي Teamxbox و ديگري GameRankings ميباشد:eek:

دوست من بهترین مرجع برای تمامی گیمر های فارسی زبان همین bazicenter هست. ما عضو های تحریریه داریم عضو های اخبار بازی داریم و همه کارشونو عالی انجام میدن . ( یادت باشه همیشه بهترین امتیازو خودت باید به بازی بدی ) عیدت مبارک

به نظر من بهترین هیرو توی بیگانه ها brute هست و تو انسان ها اون زنه
brut که حرف نداره اگه بتونی آپگریدش بدی با یک بروت و یکی 2تا سرباز میتونی
کل بیس حریف رو به فنا بکشونی واقعا خیلی قویه !
تو آدما هم که هیرو ها که وارد بازی نمیشن و از قدرت هاشون استفاده میکنی ...
زنه بهتره چون تمام آپگریدا نصف قیمت هستن ! البته بمب های ساپورت کننده ی
خوبی نداره ....

وای پسر این بازی فوق العاده کار شده ، این دموهاش بدجوری بهم ميچسبه و ازش لذت ميبرم ، کسی در مورد داستان منبعی نداره ( فارسی ) که بريم بخونيم فهميم قضيه چيه!
کلا که داستان بازی 20 سال قبل از اتفاقات هيلو اصلی هست. اما چيکار ميکنن؟!
گيم پلی هم که ديوانه کرده منو ، Red Alert3 بايد بره جلوش لنگ بندازه ، خيلی راحت و آسونه ، لذتش رو چند برابر کرده

من رسيدم به اون مرحله ای که کاونانت ها يک سپر محافظتی بنفش خيلی بزرگ درست کردن و ما بايد با اون "راينو" ها نابودش کنيم ، 2 تا راينو ساختم و به 2 محل تعيين شده بردم، اما بعد از اینکه دومی رو مستقر کردم ديگه هيچ هدفی بهم نميده ، گوشه تصوير بالا سمت چپ نوشته بايد ساختمون های کاونانت رو که جلوی محل استقرار رو گرفتن نابود کنيم! اما هيچی نيست!!! ديوانه شدم اینقدر همه جارو گشتم.
همش هم دشمن مياد و نابودشون ميکنم اما هيچ کار ديگه ای نميتونم انجام بدم ، راينو سومی رو هم گرفتم اما محلی برای استقرارش تعيين نکرده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or