Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
بابا هیلو 3 اتفاقا بزرگترین مشکلش همون رزولوشن sub-hd و AA بود. الان با 1080p شدن خیلی خوب میشه، چون نورپردازی فوق العاده ای داره که مثل دوربین عکاسی های حرفه ای میمونه و کیفیت بافت های محیطیش هم بالا بود تو اون زمان. این عکسها رو من خودم چند سال پیش با Theatre گرفتم:

http://uploadax.com/images/03359161265829567880.jpg
uploadax.com/images/42372543024043327802.jpg

حالا شاید دو تا افکت پر زرق و برق و خوشگل نداشته باشه، ولی به نظر من خوبه:دی

تو ساخت H3 از تکنیکهایی استفاده شده بود که تا انتهای نسل هفتم که نظیرش وجود نداشت (شاید به شکل خیلی ضعیف و ناقص تو Battlefield 3)، حتی تو نسل هشتم هم تا همین الان همچنان کم نظیر و یونیک به حساب میاد.
مشکل اصلی H3 این بود که اگر تو دنیا کسی بخواد یک نمونه رو مثال بزنه که گرافیک و کارگردانی هنریش ، گرافیک و مسائل تکنیکی و فنیش رو کاملا کم اثر میکنه H3 تو اول صف قرار میگیره.

H3 به صورت داخلی با دوتا فریم بافر رندر میشد (در حقیقت یه جورایی میشه گفت مثل این میمونه که دوتا بازی به موازات هم رندر بشن!) H3 از دوتا Integer buffer RGBA8 همزمان با هم استفاده میکرد که تو یکیش بازی با Low Dynamic Range که به اختصار بهش LDR میگن رندر میشد و اون یکی در حقیقت همون فریم بافر با 7 استپ نور دهی کمتر بود (دوستانی که عکاسی میکنن راحت این مسئله رو متوجه میشن) ... در نتیجه موقع اجرای بازی پیاده سازی این سیستم بهشون اجازه میداد 2 به توان 7 مرتبه درخشش رنگ سفید رو بیشتر از سطح LDR تولید کنن که نتیجش توی بازی میشه نور پردازی ای که دقیقا به صورت پویا اثر نور رو روی سنسور دوربین شبیه سازی میکنه.

8twqeasq7utw1jfybr0w.jpg

rcfkxkqqw9yp2kqkd2ms.jpg

p83e86w9p2nw6fridqr3.jpg

دوستانی که علاقه مند هستن میتونن اسناد این تکنیکها رو از اینجا دانلود کنن:

http://halo.bungie.net/images/Inside/publications/presentations/lighting_material.zip

فکر کنم بازی موقع لانچ بتونه بیشتر از لانچ تایتانفال بفروشه :دی الان که چک میکردم تو آمازون و توی پرفروش ترین بازی های سال 2014، رتبه بازی 76 هست و تنها بازی عرضه نشده (یعنی بازی هایی که قراره از اول نوامبر تا آخر دسامبر بیان)، توی لیست 100 تایی آمازون هست. بالاتر از Advanced Warfare و AC: Unity و FarCry 4 و اینا. البته در نظر داشته باشید بازی های لیست آمازون به صورت تک پلتفرمی محاسبه میشن و مسلما نسخه های مختلف AW با هم جمع میشدن بالاتر از TMCC قرار میگرفتن، ولی برام جالبه اگه فروش بازی نزدیک به نسخه X1 ـه AW باشه :دی

واسه اینکه هیلو هست و خیلی میفروشه
این Halo جدید نیست که بگیم باید خیلی بفروشه، در نتیجه اگه خیلی بفروشه یعنی اینکه واقعا عالی کار کرده :دی مثلا Halo: CEA فکر کنم 1.5 میلیون نسخه فروخت، البته شرایط TMCC خیلی با اون بازی فرق داره ولی خب اگه بتونه بالاتر از CoD بفروشه قطعا موفقیت چشمگیری هست.

50 تا اچیومنت (500 گیم اسکور) جدید معرفی شدن و تعداد اچیومنت ها 450 (4500 گیم اسکور) شدن ! اولش خیلی خوشحال شدم از دیدن این خبر :x ولی بعد که توضیحات رو خوندم
crysmiley2.gif

Halo CE: Complete all Halo: CE Legendary campaign missions in under 3 hours
Halo 2: Complete all Halo 2 Legendary campaign missions in under 3 hours
Halo 3: Complete all Halo 3 Legendary campaign missions in under 3 hours
Halo 4: Complete all Halo 4 Legendary campaign missions in under 3 hours

بقیه ـشون هم همه آنلاین ... :) :d

https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/the-next-50-achievements

Halo 4: Complete all Halo 4 Legendary campaign .missions in under 3 hours

رو ایزی هم نمیشه اینارو تو این سرعت تموم کرد. به خصوص هیلو 2 !!! :|

50 تا اچیومنت (500 گیم اسکور) جدید معرفی شدن و تعداد اچیومنت ها 450 (4500 گیم اسکور) شدن ! اولش خیلی خوشحال شدم از دیدن این خبر :x ولی بعد که توضیحات رو خوندم
crysmiley2.gif

Halo 4: Complete all Halo 4 Legendary campaign missions in under 3 hours
بقیه ـشون هم همه آنلاین ... :) :d
https://www.halowaypoint.com/en-us/community/blog-posts/the-next-50-achievements
حالا باز بیا بگو Challenge Accepted... بیا دیگه. :دی

رو ایزی هم نمیشه اینارو تو این سرعت تموم کرد. به خصوص هیلو 2 !!! :|
یه اچیومنت 50 تایی داره به اسم LASO Master. باید تمام مراحل چهار تا هیلو رو خیلی LASO طور( Legendary All Skulls on) تموم کرد :دی من تنها هیلویی که کمپینش رو LASO تموم کردم ریچ بود که اونم باگ زیاد داشت، میشد خیلی از مراحل رو راحت و بدون دردسر رفت جلو، اما تموم کردن هیلو2 توی سه ساعت رو لجندری و LASO تموم کردنش چلنجی نیست که بخوام قبولش کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or