Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
هیلو 1 و چهار و تا حدودی 3 رو میشه LASO رفت با گیر و گور زیاد ولی یقیناً هیلو 2 جز عذاب هیچی نداره مگر طی تمیرینات مختلف قرار بگیری و بدون کوچکترین اشتباه بری سمتش که بازم بعیده:d به راحتی میگم هیلو دو لجندریش چندین لول حتی از ریچ هم بالاتره به نظرم کافیه میشن یک رو برید تا بفهمید به چه جهنمی وارد شدید ولی خوب حداقالش اینه که برای من یکی این درجه سختی باعث عذاب نمیشه و برعکس باعث میشه با بازی بیشتر حال کنم منی که خیلی کم خوصله ام و حال و حوصله ی برنامه چیدن ندارم:d

من مستند Ramaking Legend رو از Xbox Video دانلود كردم ديدم الان اصلاً تو خلصم!يكي بياد منو به هوش بياره.اصلاً هايپ هايپم.:-/
فقط نميدونم چرا دانلود بازيم رو ٤١٪ گير كرده:((

صفحه پیش درباره هیلو 3 چی گفتم؟

Digital Foundry:
Based on the Sierra 117 level we can show you at this point, Halo 3 is the surprise package. While it takes a while to get used to the angular, low-poly models, the sheer quality and style of Bungie's original art shines through and is presented without compromise: the sub-HD 1152x640 framebuffer(s) of the Xbox 360 original simply can't compare to the pristine 1080p offered by the new game. In addition to that, the anti-aliasing technique works beautifully in smoothing off the distracting upscaled jaggies of the original.
It's early days, of course, but we'd love to file Halo 3 alongside Bluepoint Studios' work on Metal Gear and God of War as a game where the quality of the original graphics and gameplay attain a new level running on more powerful hardware.
درباره افزایش رزولوشن هیلو 4 هم گفته:
However, what's clear is that there's not quite the same revelatory boost to the quality of the visual presentation that there is with Halo 3. The original Halo 4 ran at 720p, not the sub-HD compromise of its predecessor, while anti-aliasing was taken care of fairly well with a post-process solution. Halo 3 had no anti-aliasing technology in place at all, and even before boosting frame-rate, Ruffian had plenty of scope for image quality improvements.
نتیجه اینکه فاصله هیلو 3 و 4 در نسل قبل به مراتب بیشتر از فاصله این دو تو MC: Collection ـه. باز هی یکی بیاد بگه تو ذوق میزنه و اینا:دی
--------------------

درباره هیلو 4 هم انگار با دیدنش بعد دو سال همچنان شگفت زده ان:دی
Halo 4, the debut offering from 343 Industries, was the game we were looking forward to most in The Master Chief Collection, and the transition to Xbox One yields interesting results. For our money, the original is still the most technologically impressive title available on Xbox 360, and who wouldn't want to play this game at 1080p at 60fps?
Halo 4 is both a celebration of 343's accomplishments (we'd almost forgotten how good the performance capture and facial rendering was) but also an example of the remastering uncanny valley we also saw in The Last of Us on PS4.
Looking back to our original coverage of the Xbox 360 version, we're reminded of just how beautiful this game was - and is.

. باز هی یکی بیاد بگه تو ذوق میزنه و اینا:دی
--------------------
لول :دی کسی نمیگه تفاوت نکرده ! مثل اینکه یادتون رفته اون قبلا ها فقط من بودم که داشتم برای همه یاداوری میکردم هیلو 3 بعد رزولوشن بعضی پیشرفتها هم میکنه ! شما ها داشتید جان فشانی میکردید و میگفتید نه فلان کس گفته فقط رزولوشن و فریم :)
ولی در مورد صفحات قبل منظور من این بود خیلی دوست داشتم هیلو 3 هم یه تغیرات خوبی داشته باشه که واسه ادم یه حس کاملا تازه بده دلیل این خواستم هم اینه که هیلو 3 محیط هاش ماورای همه نسخه ها هست از نسخه 1 بگیر تا 4 , هیلو 3 از همش بهتره یعنی صحنه های جنگش بزرگ و کاملا sandbox هست و واقعا عظیم .

تو ساخت H3 از تکنیکهایی استفاده شده بود که تا انتهای نسل هفتم که نظیرش وجود نداشت (شاید به شکل خیلی ضعیف و ناقص تو Battlefield 3)، حتی تو نسل هشتم هم تا همین الان همچنان کم نظیر و یونیک به حساب میاد.
مشکل اصلی H3 این بود که اگر تو دنیا کسی بخواد یک نمونه رو مثال بزنه که گرافیک و کارگردانی هنریش ، گرافیک و مسائل تکنیکی و فنیش رو کاملا کم اثر میکنه H3 تو اول صف قرار میگیره.

H3 به صورت داخلی با دوتا فریم بافر رندر میشد (در حقیقت یه جورایی میشه گفت مثل این میمونه که دوتا بازی به موازات هم رندر بشن!) H3 از دوتا Integer buffer RGBA8 همزمان با هم استفاده میکرد که تو یکیش بازی با Low Dynamic Range که به اختصار بهش LDR میگن رندر میشد و اون یکی در حقیقت همون فریم بافر با 7 استپ نور دهی کمتر بود (دوستانی که عکاسی میکنن راحت این مسئله رو متوجه میشن) ... در نتیجه موقع اجرای بازی پیاده سازی این سیستم بهشون اجازه میداد 2 به توان 7 مرتبه درخشش رنگ سفید رو بیشتر از سطح LDR تولید کنن که نتیجش توی بازی میشه نور پردازی ای که دقیقا به صورت پویا اثر نور رو روی سنسور دوربین شبیه سازی میکنه.

8twqeasq7utw1jfybr0w.jpg

rcfkxkqqw9yp2kqkd2ms.jpg

p83e86w9p2nw6fridqr3.jpg

دوستانی که علاقه مند هستن میتونن اسناد این تکنیکها رو از اینجا دانلود کنن:

http://halo.bungie.net/images/Inside/publications/presentations/lighting_material.zip

یه ویدئو از H3 پیدا کردم و آپلود کردم تو سایت آپارات که مربوط به نورپردازی HDR پویا تو بازی Halo 3 هست ، حجمش خیلی کمه و بیت ریتشم پایینه ولی به حد کافی برای نشون دادن نور پردازی بازی خوبه...
وقتی دوربین از صحنه های کم نور به پر نور و برعکس تغییر سکانس میده اثر نور روی سنسور دوربین شبیه سازی شده که داخل ویدئو تو این تایمهایی که لیست میکنم به خوبی معلومه:
ثانیه 4 تا 7 / ثانیه 42 تا 48 (تو آسمون) / بین 1:07 تا انتهای ویدئو (تو آسمون).

لینک ویدئو:
Halo 3

eu0ppg7kjenk4mqlk05u.jpg

bwi2f439x2zntzymxw1f.jpg

r83qwekbox7iibdvxbnm.jpg

5aze8nkhq6hx5ue8ybb6.jpg

2x3pxrf4dly7akbgkzwa.jpg
xs2l8o7lfhgjx90otlgy.jpg

90x6oguufm2cwcnztpn3.jpg

5ndpngcw1s3gmz921vta.jpg

آخرین ویرایش:
شخصاً بهترین هیلویی که تجربه کردم تا بحال Halo 3 بوده، اصن همه چی بازی باب میلم بود! یادمه اون موقع مولتی پلیر بازی رو لوکال می زدیم! 4 نفره یا حتی 2 نفره بازی کردن مولتی بازی خیلی بهمون می چسبید! حالا که تریلرهای Halo 3 می بینم، میگم خوبه که این شاهکار ریمیک نشد! واقعا محیط سندباکس بازی و گیم پلی جادویی بازی یه حس عجیبی به آدم دست میده! :d

IGN Ranks Every Halo Map

#86-110
#86 - Skyline
#87 - Boarding Action
#88 - Tombstone
#89 - Cold Storage
#90 - Sandbox
#91 - Gemini
#92 - Daybreak
#93 - Landfall
#94 - Vertigo
#95 - Pitfall
#96 - Tempest
#97 - Anchor 9
#98 - Breakpoint
#99 - Shatter
#100 - Damnation
#101 - Rat Race
#102 - Outcast
#103 - Perdition
#104 - Monolith
#105 - Impact
#106 - Highlands
#107 - Zealot
#108 - Condemned
#109 - Chiron TL-34
#110 - District

ign

تو این مدتی که به عرضه مونده پیشنهاد میکنم حتما مستند Remaking The Legend رو ببینید.
فوق العاده س. حجم کار سختی که پشت ساخت این کالکشن هست فراتر از تصور ـه.
وضعیت من در بیشتر قسمت های مستند (مخصوصا تیکه هایی که مربوط به موسیقی بود) :

43775082846533394916.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or