ok از این به بعد با شما مشورت میکنم ببینم انتظار من بیجا هست یا نه . شما اول یاد بگیر که پست ها را با دقت بخونی بعد بیای در مورد انتظارات من و 60 دلار بودن بازی حرف بزنی !
کسی انتظار باید و ... از 343 نداره کسی هم ندونه فکر میکنه ما از تاپیک همسایه اومدیم داریم در مورد پک نظر میدیم !

وقتی یه پکی میخری که اینهمه کامل هست دوست داری یکی از نسخه ها که اتفاقا صحنه های حماسی و بزرگ داره یه چنین پیشرفتی ببینه دیگه مجبور نباشه به قول دوستان در اینده اگر شد مثلا H3 Anniversary دادن بیرون دوباره بری بخریش ! الان و این پک تنها ضعف همین مسئلست که تو پست اولم گفتم چیزی که من را یعنی جناب خودم را نا امید میکنه همین مسئله است
چه خوب بود که چنین میبود ! کسی نمیگه باید ! ولی در تجربه بازی که پیشرفت میبینی این مسئله یکم تو ذوق میزنه و بالانس گرافیکی را از بین میبره . کسی منکر این نمیشه که این پک شاید بهرین مجموعه پک تاریخ باشه که این همه زحمت روش کشیده شده ولی دلیل نمیشه که چیزی که من دوست دارم را ارزو نمیکردم که توش نباشه ! و قرار هم نبود که تغییرات شگرف تو هیلو 3 ایجاد کنن میتونستند با چندتا افکت بیشتر و..بازی را به مراتب جذاب تر نشون بدن یا اگه خودشون وقت نداشتند میتونستند این وظیفه را به یه استودیوی دیگه بدن مثل ریمیک هیلو 1 .
خلاصه شما هم اول سعی کن که معنی و مفهوم پستی که کسی میده را درک کامل بکنی و فکر نکنی کسی داره کار غیر اخلاقی انجام میده ! بعد بیا اینجا واسم لیست ترتیب یاد بده که چطوری بازی کنم .