Xbox Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
GvPc.jpg

بازی Halo: The Master Chief Collection به صورت انحصاری برای کنسول Xbox One در طول کنفرانس مایکروسافت در E3 امسال معرفی شد.

بازی شامل Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 و Halo 4 خواهد بود و با قیمت 60$ عرضه خواهد شد.

تمام نسخه های موجود در این کالکشن به صورت 1080P و 60 فریم اجرا خواهند شد و Halo: Combat Evolved, Halo 2 به صورتremastered (دوباره ساخته شدن و کیفیت بازی ها بهبود پیدا کرده) شدن.

The Master Chief Collection شامل تمام مد های Halo های قبلی، تمام نقشه های بخش مولتی پلیر (بیش از 100 نقشه) و 4000 گیمر اسکور خواهد بود.

بازی در تاریخ 11 ماه نوامبر عرضه خواهد شد.

yommrdhryylq6dxmtk4g.png

آخرین ویرایش:
بزرگترین نا امیدی تو این پک واسه من هیلو 3 هست ! با اینکه تغیراتی داشته مثل نورپردازیه بهتر یا سایه های عمیق تر ولی خب در قیاس با هیلو 2 خیلی ضعف داره . یعنی در حالت کنونی به نظر من از لحاظ بصری هیلو 2 کاملا بهتر از هیلو 3 به نظر میاد و این خودش خیلی بد هست شما وقتی هیلو 1 را بازی میکنید میرید سراغ هیلو 2 که باز به مراتب گرافیک بهتر پیش رو دارید ولی یدفعه میاید سراغ هیلو 3 شما هیچ برتری نمیبینید و بالانس به هم میخوره و هیلو 4 هم که خودش نسل بعدیه . تنها بازی که بالانس را به هم میزنه هیلو 3 هست . متاسفانه بدبختی اینجاست که هیلو 3 از همه بیشتر واجب بود گرافیکش بهبود کلی پیدا کنه ! از نظر بهترین و متنوع ترین و عظیم ترین صحنه ها تو هیلو 3 وجود داشت ! نسبت به تمام هیلو ها و خیلی خیلی عالی میشد پولیش و بهبود هیلو 2 را میاوردند رو هیلو 3 هم پیاده میکردند رسما خاطرات برام دوباره زنده میشد و کلی حال میکردم . :|

به نظر من این پک خودش به اندازه کافی با ارزش هست تا همینجا 4 تا بازی رو پورت کردن که سه تاش ری مستر هست یکیش علاوه بر پورت نسخه ری میک شده هم هست دیگه خیلی نامردیه توقع داشته باشی H3 رو هم ری میک کنن ، ایشالا بازی بعدی H3 Anniversary :x

به نظر من این پک خودش به اندازه کافی با ارزش هست تا همینجا 4 تا بازی رو پورت کردن که سه تاش ری مستر هست یکیش علاوه بر پورت نسخه ری میک شده هم هست دیگه خیلی نامردیه توقع داشته باشی H3 رو هم ری میک کنن ، ایشالا بازی بعدی H3 Anniversary :x
مهدی جون متوجه نمیشید چی میگم :دی حالا من انتظار دارم هیلو 3 ریمیک بشه به نظر شما نامردیه ! به نظر من یه جوانمردی هست :دی کسی نمیگه ریمیک بشه با یه چندتا افکت زرق و برق دار براش میدادند بس بود . قسمت بد ماجرا اینه که من میگم هیلو 3 محیطهاش خیلی عظیم بود و متنوع و از لحاظ sandbox بودن هم کلا از تمام سری ها بهتره ! تو فکر کن یه پیشرفت گرافیکی هیلو 2 را روی هیلو 3 داشتیم یعنی زندگی بود !
این پک ارزش بینهایت داره که کاملا قبوله خودم تو اولین روز با کله میخرم :دی فقط اون نسخه ای که برام ارزش فراوان داشت اون چیزی نشد که انتظار داشتم :|

فرخ یه کاری کن ، تو هیلو 3 بازی نکن تا اون بالانسه بهم نخوره:d
لول . کارت را واسه خودت نگه دار :دی

یه کار دیگه هم میتونه بکنه

اول H1 رو بازی کنه بعد H3 بعدش H2 :d:-/
این پیشنهاد خوبیه :دی
---------------
ولی جدا اگه یادتون نمیاد امیدوارم با بازی کردن هیلو 3 با دیدن محیطهاش و یاداوریش براتون منظورم را بگیرید چرا بهبود گرافیکیه خوب واسه هیلو 3 لازم تر از همشون بود !

به نظر من فشار مايكروسافت نزاشته كه به هيلو ٣ اونطور كه بايد برسن !!اگه قرار بود هيلو ٣هم ريميك بشه بدون شك بازي ميرفت برا نوامبر ٢٠١٥ !!! و اونوقت برا وضعيت ايكس باكس وان اصلا مناسب نبود !!! يه جورايي عرضه اين كالكشن تو اين تاريخ اورژانسي محسوب ميشه

جناب متوجه شدی شما ؟! من میگم بهتر نمیشد یه دست و رویی به هیلو 3 هم میکشیدند ؟! حالا با هر فرمول ریاضی و فیزیک و فلسفه و ......... بری جلو حرف من کوچکترین عیبی نداره !
حالا شما تو هیلو 2 افکتی که دیدی تو بازیهای نسل بعد هم ندیدی یه چیز کاملا متفاوت و به دور از بحث من هست ! من میگم شما وقتی پک را بازی میکنید هیلو 1 را میزارید بازی میکنی میگی خب ok بعد هیلو 2 را بازی میکنی میگی عجب گرافیکی چه پیشرفتی بعد هیلو 3 را بازی میکنی میبینی تغییر انچنانی نیست بلکه از بعضی لحاظ بصری و .. هم از هیلو 2 عقب تر هست ! یعنی بالانس و تعادل بین شماره ها بهم میخوره . بعد هیلو 4 را بازی میکنی که خب از لحاظ بضری کاملا ok و نسل بعدی به نظر میاد .

خیلی ساده 343 خودش نمیتونست میداد یکی دیگه مثل شماره 1بازی یه دست و رویی به شماره 3 میکشیدند که شما وقتی هیلو 3 را بازی میکردید یه حس کاملا پویا و جدید میداشتید .

شما یک ارتباط معقول بین هزینه انجام پروژه‌ای که 343 و چندتا استدیو دیگه دارن روش کار میکنن که شامل بازسازی هیلو 2، پورت انجین 3 تا هیلو دیگه با رزلوشن و فریم ریت ارتقاء یافته، ساخت مپهای جدید هیلو 2 و یکسان سازی UI و ... انجام میدن و هزینه‌ای که در ازای همه اینها میگیرن (60$) و خواست خودت (بازسازی کامل هیلو 3) و گنجاندنش در همین پکیج به قیمت 60$ برقرار کن بعد من حرف شما رو قبول میکنم. شما در ازای پرداخت هیچ مبلغ اضافه‌ای انتظار داری یک کار بزرگ و هزینه بر براتون انجام بشه.

شما اول هیلو 3 رو بازی کن بعد هیلو انیورسری CE و بعد هیلو 4 یا هیلو 2 (هر کدوم که فکر میکنی بهتر هست اول انجام بده). یا اینکه اینجوری بازی کن:

Halo: CE
Halo 2
Halo:CEA/Halo 3
Halo 4/Halo 2A

یا:

Halo 2
Halo 3
Halo 4
Halo: CEA
Halo 2A

خلاصه سعی کنید مشکلتون رو با محتویات داخل خود پکیج حل کنید نه اینکه انتظار بیجا از 343i داشته باشید.

شما یک ارتباط معقول بین هزینه انجام پروژه‌ای که 343 و چندتا استدیو دیگه دارن روش کار میکنن که شامل بازسازی هیلو 2، پورت انجین 3 تا هیلو دیگه با رزلوشن و فریم ریت ارتقاء یافته، ساخت مپهای جدید هیلو 2 و یکسان سازی UI و ... انجام میدن و هزینه‌ای که در ازای همه اینها میگیرن (60$) و خواست خودت (بازسازی کامل هیلو 3) و گنجاندنش در همین پکیج به قیمت 60$ برقرار کن بعد من حرف شما رو قبول میکنم. شما در ازای پرداخت هیچ مبلغ اضافه‌ای انتظار داری یک کار بزرگ و هزینه بر براتون انجام بشه.

شما اول هیلو 3 رو بازی کن بعد هیلو انیورسری CE و بعد هیلو 4 یا هیلو 2 (هر کدوم که فکر میکنی بهتر هست اول انجام بده). یا اینکه اینجوری بازی کن:

Halo 2
Halo:CEA/Halo 3
Halo 4/Halo 2A

یا:

Halo 2
Halo 3
Halo 4
Halo: CEA
Halo 2A

خلاصه سعی کنید مشکلتون رو با محتویات داخل خود پکیج حل کنید نه اینکه انتظار بیجا از 343i داشته باشید.
ok از این به بعد با شما مشورت میکنم ببینم انتظار من بیجا هست یا نه . شما اول یاد بگیر که پست ها را با دقت بخونی بعد بیای در مورد انتظارات من و 60 دلار بودن بازی حرف بزنی !
کسی انتظار باید و ... از 343 نداره کسی هم ندونه فکر میکنه ما از تاپیک همسایه اومدیم داریم در مورد پک نظر میدیم ! :)
وقتی یه پکی میخری که اینهمه کامل هست دوست داری یکی از نسخه ها که اتفاقا صحنه های حماسی و بزرگ داره یه چنین پیشرفتی ببینه دیگه مجبور نباشه به قول دوستان در اینده اگر شد مثلا H3 Anniversary دادن بیرون دوباره بری بخریش ! الان و این پک تنها ضعف همین مسئلست که تو پست اولم گفتم چیزی که من را یعنی جناب خودم را نا امید میکنه همین مسئله است چه خوب بود که چنین میبود ! کسی نمیگه باید ! ولی در تجربه بازی که پیشرفت میبینی این مسئله یکم تو ذوق میزنه و بالانس گرافیکی را از بین میبره . کسی منکر این نمیشه که این پک شاید بهرین مجموعه پک تاریخ باشه که این همه زحمت روش کشیده شده ولی دلیل نمیشه که چیزی که من دوست دارم را ارزو نمیکردم که توش نباشه ! و قرار هم نبود که تغییرات شگرف تو هیلو 3 ایجاد کنن میتونستند با چندتا افکت بیشتر و..بازی را به مراتب جذاب تر نشون بدن یا اگه خودشون وقت نداشتند میتونستند این وظیفه را به یه استودیوی دیگه بدن مثل ریمیک هیلو 1 .

خلاصه شما هم اول سعی کن که معنی و مفهوم پستی که کسی میده را درک کامل بکنی و فکر نکنی کسی داره کار غیر اخلاقی انجام میده ! بعد بیا اینجا واسم لیست ترتیب یاد بده که چطوری بازی کنم .

ok از این به بعد با شما مشورت میکنم ببینم انتظار من بیجا هست یا نه . شما اول یاد بگیر که پست ها را با دقت بخونی بعد بیای در مورد انتظارات من و 60 دلار بودن بازی حرف بزنی !
کسی انتظار باید و ... از 343 نداره کسی هم ندونه فکر میکنه ما از تاپیک همسایه اومدیم داریم در مورد پک نظر میدیم ! :)
وقتی یه پکی میخری که اینهمه کامل هست دوست داری یکی از نسخه ها که اتفاقا صحنه های حماسی و بزرگ داره یه چنین پیشرفتی ببینه دیگه مجبور نباشه به قول دوستان در اینده اگر شد مثلا H3 Anniversary دادن بیرون دوباره بری بخریش ! الان و این پک تنها ضعف همین مسئلست که تو پست اولم گفتم چیزی که من را یعنی جناب خودم را نا امید میکنه همین مسئله است چه خوب بود که چنین میبود ! کسی نمیگه باید ! ولی در تجربه بازی که پیشرفت میبینی این مسئله یکم تو ذوق میزنه و بالانس گرافیکی را از بین میبره . کسی منکر این نمیشه که این پک شاید بهرین مجموعه پک تاریخ باشه که این همه زحمت روش کشیده شده ولی دلیل نمیشه که چیزی که من دوست دارم را ارزو نمیکردم که توش نباشه ! و قرار هم نبود که تغییرات شگرف تو هیلو 3 ایجاد کنن میتونستند با چندتا افکت بیشتر و..بازی را به مراتب جذاب تر نشون بدن یا اگه خودشون وقت نداشتند میتونستند این وظیفه را به یه استودیوی دیگه بدن مثل ریمیک هیلو 1 .

خلاصه شما هم اول سعی کن که معنی و مفهوم پستی که کسی میده را درک کامل بکنی و فکر نکنی کسی داره کار غیر اخلاقی انجام میده ! بعد بیا اینجا واسم لیست ترتیب یاد بده که چطوری بازی کنم .

اتفاقاً از گفته‌های شما تنها چیزی که بیرون نمیاد "آرزو وار" بودنش هست. لحن شما طلبکارانه هست و این رو میشه از همه جوابهایی که در صفحه آخر به پستتون داده شده فهمید. حالا توی این پست سعی دارید بگید منظورم چیز دیگه بوده یک بحث دیگست. سطح توقع بالای شما هست که باعث میشه به هیلو 3 بگید "نقطه ضعف پکیچ" یا بگید "343 خودش نمیتونست میداد یکی دیگه بسازه" یا اینکه "بخاطر هیلو 3 بالانس کیفیت پکیج به هم خورده" و ... این جملات اصلاً حالت آرزو ندارن و یکسری انتقاد هستن به انتخاب 343i که بنظر من ناشی از توقع بیجای شماست. این عبارات یعنی شما داری میگی 343i کم کاری کرده، اینکه الان سعی دارید حرفتون/موضعتون رو بچرخونید دیگه فکر میکنم یک مقدار دیر شده. کاربرد ضرب المثل "دندان اسب پیشکشی رو نمیشمارن" برای این جور مواقعی هستش.

شلوغ کاری هم نکنید لطفاً، چیزی تغییر نمیکنه. ;)

بازی 11 نوامبره تاریخ اصلیش درسته ؟

فقط خواستم بگم که نفر اول اچیومنت دنیا الان داره بازی میکنه

بله

علاوه بر ایشون و Major Nelson، تعدادی از پلیرهای شناخته شده که مایکروسافت بهشون نسخه ها رو زود تر میفرسته الان دارن بازی رو استریم می‌کنن .

اتفاقاً از گفته‌های شما تنها چیزی که بیرون نمیاد "آرزو وار" بودنش هست. لحن شما طلبکارانه هست و این رو میشه از همه جوابهایی که در صفحه آخر به پستتون داده شده فهمید. حالا توی این پست سعی دارید بگید منظورم چیز دیگه بوده یک بحث دیگست. سطح توقع بالای شما هست که باعث میشه به هیلو 3 بگید "نقطه ضعف پکیچ" یا بگید "343 خودش نمیتونست میداد یکی دیگه بسازه" یا اینکه "بخاطر هیلو 3 بالانس کیفیت پکیج به هم خورده" و ... این جملات اصلاً حالت آرزو ندارن و یکسری انتقاد هستن به انتخاب 343i که بنظر من ناشی از توقع بیجای شماست. این عبارات یعنی شما داری میگی 343i کم کاری کرده، اینکه الان سعی دارید حرفتون/موضعتون رو بچرخونید دیگه فکر میکنم یک مقدار دیر شده. کاربرد ضرب المثل "دندان اسب پیشکشی رو نمیشمارن" برای این جور مواقعی هستش.

شلوغ کاری هم نکنید لطفاً، چیزی تغییر نمیکنه. ;)
اول از اینکه اون چیزی که من نظر دارم یا ندارم به شما کوچکترین ارتباطی نداره و لازم نیست تخیلات خودت را ترشح کنی تا چیزی که باب میل شماست یا نیست را اینجا واسه من شرح بدی که منظورم چی بوده . کسی هم ندونه فکر میکنه الان گناه خیلی بزرگی انجام دادم و چنان سوتی دادم که دارم تو پستهای بعدش جبران میکنم که از زیر بارش در برم :) اگه چیزی که شما میفرمایید منظور من بوده باشه خیلی راحت الان رو حرفم هم بودم ! نه از شما ترسی داریم نه از چیز دیگه !
وقتی نمیتونی پستی را قشنگ متوجه بشی خب ایرادی نداره و وقتی میام تو پستهای بعدی توضیح میدم که اینچنین هست باز نمیخوای قبول کنی خب به نظر من یه مشکل اساسی داری !
حتم کلام چیزی که شما در مورد 343 میگید را من بیشترش را قبول دارم یعنی در کلیت در پستهام هم اشاره کردم . ولی شما ظاهرا منظور من را نمیتونی متوجه بشی که شاید بقیه بتونن این کار را انجام بدند .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or