هیچ کسی با هیچ روشی به جز glitch و این چیزا نمیتونه 2میلیاردتا credits داشته باشه. مگه اینکه یه 10 سالی بشینه 24 ساعت همش هیلو بزنه. روشهای glitch زیادی برا این بازی وجود داره که میشه باهاش حتی بیشتر از 2 میلیارد credits جمع کرد. من خودم روز و شب دارم بازیش میکنم ( به جز این هفته) هنوز به نیم میلیون هم نرسیده....:dاین حرفو نزن ای بابا هک چیه؟؟؟؟؟؟:-o:-o
بله اولا که 2 روش بیشتر وجود نداره یکیش با j tag دومیشم با کنسول های عادی هستش که باید یه تغیراتیرو رو گیمرتگت انجام بدی.ولی در کل اگه این سیستم رو رو بازی های معروف black ops -gers of war 3 راه بندازن عالی میشه چون تو محیط live ازبین میره گلیچ اون ها و رنک ها واقعی هستش من از خدام جلو گلیچ گرفته شه>:d<هیچ کسی با هیچ روشی به جز glitch و این چیزا نمیتونه 2میلیاردتا credits داشته باشه. مگه اینکه یه 10 سالی بشینه 24 ساعت همش هیلو بزنه. روشهای glitch زیادی برا این بازی وجود داره که میشه باهاش حتی بیشتر از 2 میلیارد credits جمع کرد. من خودم روز و شب دارم بازیش میکنم ( به جز این هفته) هنوز به نیم میلیون هم نرسیده....:d
اینم از گیمر تگ من:
yousef1370
بله اولا که 2 روش بیشتر وجود نداره یکیش با j tag دومیشم با کنسول های عادی هستش که باید یه تغیراتیرو رو گیمرتگت انجام بدی.ولی در کل اگه این سیستم رو رو بازی های معروف black ops -gers of war 3 راه بندازن عالی میشه چون تو محیط live ازبین میره گلیچ اون ها و رنک ها واقعی هستش من از خدام جلو گلیچ گرفته شه>:d<