Halo : Reach

منظورم قسمت داستانی هست. من همه گزینه ها رو دیدم ولی نبود.
اصلا جای خاصی لازم نیست بری:دی
توی همون قسمت Campaign که هستی، اون کسی که میخوای باهات join بشه رو Invite میکنی. وقتی اومد تو Party (یعنی توی اون لیست بالا سمت راست)؛ start میکنی دیگه! از این راحت تر هم دیده بودی؟:دی

دوستان ما امروز با دوستان بازی کردیم خیلی هم چسبید :d
فقط سوالم اینه.
بازی سرور داره؟؟؟ یا ییک هاست بقیه جون؟؟
اخه سیستم متچ میکینگ و ارور هایی که از کانکشن میگرفت دقیقا مثل mw2 بود.(که mw2 سرور نداره)
بعد خودت سرچ میکنی 2 تا 5 دقیقه طول میده تا پلیر پیدا کنه (بازم مثل mw2)
اما عوض وقتی میری تو بازی با خارجی ها بازی میکنی (برعکس mw2) اصلا مشکل پینگ و لگ نداری یا خیلی کمه که خوب اونم طبیعیه
حالا من شک افتادم سرور داره ( مثل bc2) یا اینکه نداره؟؟
بازی سرور که داره نسبتا سریع هم پیدا میکنه ولی نمیدونم چرا 4 5 ساعتیه بدجور لگ افتاده به جونش! احتمالا سروراش کم اوده چون به قدری افتضاحه که وسط بازی یهو همه رو میریزه تو لابی

بچه ها اشتباه نکنید
بازی سرور نداره میتونم چند تا دلیل هم بیارم
1- اگه دقت کرده باشید بعضی مواقع بازی قطع میشه و لیست اسامی بازی کنان رو میاره
در اون موقع چون بازی لگ داشته و کانکشن هاست نمیکشیده در حال انتخاب کردن یه هاست دیگست
و بعد از اتمام کارش اگر دکمه back ایکسباکس رو بزنید پینگ 1 نفر از همه بالاتره اون هاست بازیه

2- دلیل اینکه شما میفتید لابی این هستش که کانکشن هاست نمیکشه میاد یکی دیگه رو هاست کنه اگه هاست خوبی پیدا نکه همه میفتن لابی

3-خود من هم فکر میکردم بازی سرور داره ولی وقتی یه بار با ایرانی ها بازی میکردیم
یک دفعه بازی قطع شد و رفت یه هاست دیگه رو انتخاب کنه از بد شانسی من یکی از بچه ها که nat اش با من مشکل داشت هاست شد و من و 1 نفر دیگه که nat مون با اون مشکل داشت افتادیم از بازی بیرون
ولی بقیه داشتن بازی میکردن

4-اگر nat تون open نیست
اگر دقت کرده باشید وقتی بازی دارید سرچ میکنید
قسمت پایین سمت چپ رو نگاه کنید اونجا یه اشکار لوزی شکلی هست
اون لوزی شکل ها بازی هایی هست که پیدا کرده
که بعضی از اونها X خورده(یعنی یا بازی فوله یا وسط بازی هستن)
بعضی هاشون سفید هستن(یعنی nat مون بهشون نمیخوره)پس بازی سرور نداره
و بعضی هاشون هم اگر دقت کنید ضلع های لوزی آبی شده و در حال چشمک زدن هستن
(یعنی داریم بهشون join میشیم)
و بقیه هم هیچی ندارن یه لوزی معمولی ان (یعنی هنوز این بازی ها رو چک نکرده که میتونیم join شیم یا نه)

پس بازی سرور ندارد:((:((

GT:IH SHAR

SNC00003.html
SNC00003.html
سلام.من تا حالا بازی مثل این بازی ندیدم که اینقدر امنیت شبکه داشته باشه اگه از بازی بری بیزون بنت میکنه .جدا ازین اگه گلیچ کنی میفهمه و نوع گلیچ روهم بهت میگه و دوتا راه جلوت میزاره یا امتیازاتو 0 میکنه یا بر میگردونه به حالت عادی.من با هزار امید level up کردیم عکسش رو گفتم بزارم که هم اخرین رنک و اخرین امتیازشو ببینید اینم لینکش حال کنید جذبه کارکترو
http://www.4shared.com/photo/lW4Oaau6/SNC00003.html

بچه ها اشتباه نکنید
بازی سرور نداره میتونم چند تا دلیل هم بیارم
1- اگه دقت کرده باشید بعضی مواقع بازی قطع میشه و لیست اسامی بازی کنان رو میاره
در اون موقع چون بازی لگ داشته و کانکشن هاست نمیکشیده در حال انتخاب کردن یه هاست دیگست
و بعد از اتمام کارش اگر دکمه back ایکسباکس رو بزنید پینگ 1 نفر از همه بالاتره اون هاست بازیه

2- دلیل اینکه شما میفتید لابی این هستش که کانکشن هاست نمیکشه میاد یکی دیگه رو هاست کنه اگه هاست خوبی پیدا نکه همه میفتن لابی

3-خود من هم فکر میکردم بازی سرور داره ولی وقتی یه بار با ایرانی ها بازی میکردیم
یک دفعه بازی قطع شد و رفت یه هاست دیگه رو انتخاب کنه از بد شانسی من یکی از بچه ها که nat اش با من مشکل داشت هاست شد و من و 1 نفر دیگه که nat مون با اون مشکل داشت افتادیم از بازی بیرون
ولی بقیه داشتن بازی میکردن

4-اگر nat تون open نیست
اگر دقت کرده باشید وقتی بازی دارید سرچ میکنید
قسمت پایین سمت چپ رو نگاه کنید اونجا یه اشکار لوزی شکلی هست
اون لوزی شکل ها بازی هایی هست که پیدا کرده
که بعضی از اونها X خورده(یعنی یا بازی فوله یا وسط بازی هستن)
بعضی هاشون سفید هستن(یعنی nat مون بهشون نمیخوره)پس بازی سرور نداره
و بعضی هاشون هم اگر دقت کنید ضلع های لوزی آبی شده و در حال چشمک زدن هستن
(یعنی داریم بهشون join میشیم)
و بقیه هم هیچی ندارن یه لوزی معمولی ان (یعنی هنوز این بازی ها رو چک نکرده که میتونیم join شیم یا نه)

پس بازی سرور ندارد:((:((

GT:IH SHAR
درست است :d
دقیقا مثل MW2 که Dedicated server نداشت.
از اون اول هم معلوم بود همون دفعه اول متوجه شدم بازیDedicated server نداره چون برای پیدا کردن Player کپی MW2 عمل میکنه.

سلام.من تا حالا بازی مثل این بازی ندیدم که اینقدر امنیت شبکه داشته باشه اگه از بازی بری بیزون بنت میکنه .جدا ازین اگه گلیچ کنی میفهمه و نوع گلیچ روهم بهت میگه و دوتا راه جلوت میزاره یا امتیازاتو 0 میکنه یا بر میگردونه به حالت عادی.من با هزار امید level up کردیم عکسش رو گفتم بزارم که هم اخرین رنک و اخرین امتیازشو ببینید اینم لینکش حال کنید جذبه کارکترو
یا امام حسین !!!!!!!!!!!!!!

SNC00003.html
SNC00003.html

بله،برنامه نویسی شبکه عالی هستش
ما که تو رو میشناسیم هکر بزرگ:d
من IH SHAR ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or