Halo: Combat Evolved Anniversary

آره این مرحله Halo از نظر گرافیکی چیز مسحور کننده ایه. همون اولش یه نگاه به آسمون بندازید تشتکتون میپره:دی
افکت آبش خیلی عالیه، اصلا فکر نمیکردم انقدر زیبا باشه. اول مرحله Halo برید پیش آبشاری که اون ته میبینید، یه دریاچه هست. انقدر آبش زلال و قشنگه آدم میخواد توش شنا کنه:دی اون رودخونه هم جلوتر همینجوریه. کلا مرحله دومش از لحاظ گرافیکی چیز عجیبیه.

آبشارش خیلی بهتر از آبشار ریچ و خیلی عناوین دیگه طراحی شده ! وقتی میرین زیرش یه صفحه 2 بعدی نمی بیند ! قشنگ حس میکنید ریزش آب روی سرتون و پخش و پلا شدنش رو !! خیلی زیبا کار کردن !

من کشته مرده این آهنگهاش هستم ! مرحله 2 وقتی اولین گروه رو پیدا میکنیم وسط یکی از مبارزاتش آهنگ شروع میشه اصلاً یه حس عجیبی بهم میداد لامصب ! مرحله سوم هم همینطور ! ریتم آهنگش آروم بود ولی انصافاً انرژیی که بهم میداد از این رو به اون رو کرد من رو ! داغون شدم یه لحظه ! خیلی ناز بود آهنگش ! کسی لینک دانلود OST های جدید بازی رو نداره ! اینهاییش که جدید ساختن و بروز کردن ؟! :d یسری لینک برا دانلود لازم داریم ! ;;)

بچهها من سری هیلو رو بازی نکردم! اول باید این رو بازی کنم؟ چند شمارست؟ به چه ترتیبی باید بازی کنم؟
آره اول همين رو بازي كن.
البته اگر ميخواي كاملا اين بازيرو درك كني. برو انيمه هاش رو ببين.
بعد كه ديدي به ترتيب :
Halo Wars
Halo : Reach
HALO : CE
HALO 2
Halo3
HALO ODST
رو بازي كن

خب من وارد سفینه کاوننت ها هم شدم ولی دیگه از اونجا جلوتر رو فکر نکنم بتونم برم ! :دی البته روی هیروئیک واقعاً بازی را دست بود اما روی لجندری اصلاً قابل بازی کردن نیست ! یعنی هر جا رو بگیری یه طرفش از دست آدم در میره ! مثل هیلو های دیگه نیست نوع سخت شدنش ! تعداد میره بالا، موج دشمن ها میره بالا و تعداد الیت ها هم میره بالا ( در یک زمان ) و میزان آسیب پذیری چیف هم بیشتر میشه روی این درجه ! فقط 2 نفره میشه بازیش کرد رو لجندری ( بگمونم !! ) :d

بازی نموم شد . من نصف ترمینال ها رو پیدا نکردم . یه جوونمرد پیدا شه این ترمینال ها رو بگه. دیگه حال ندارم بازی رو مجدد برم
اين هم جاي Skull هارو نوشته هم جاي ترمينال ها . بفرما البته اينو بابك داد بهم راهنما

با اینکه بازیو 1 ماه پیش روی pc دانلود کرده بودم اما خریدم به خاطر co-op خیلی باحاله واقعا تو 360 خیلی بیشتر حال میده تا موس و کیبرد :d گرافیک بازی هم خیلی خوووبه

آره اول همين رو بازي كن. البته اگر ميخواي كاملا اين بازيرو درك كني. برو انيمه هاش رو ببين.بعد كه ديدي به ترتيب : Halo Wars Halo : ReachHALO : CEHALO 2Halo3HALO ODST رو بازي كن
انیمه هاش؟ منظورتون انیمیشن هاش هست؟ از کجا ببینم؟؟

GT یه ویدیو از 10 اسلحه برتر سری هیلو گذاشته، خیلی جالبه حتما ببینید.
دانلود

لیست رو تو اسپویلر میگذارم، ولی خودتون ببینید بهتره، صحنه های جالبی نشون میده:دی
10. Plasma Pistol
9. Sniper Rifle
8. Shotgun
7. Rocket Launcher
6. Battle Rifle
5. Gravity Hammer
4. Halo 1 Pistol
3. Energy Sword
2. Plasma Grenade
1. Melee :دی
انیمه هاش؟ منظورتون انیمیشن هاش هست؟ از کجا ببینم؟؟
انیمه هاش رو نمیخواد، پیچیده نکنید قضیه رو:دی همین Anniversary هیلو 1ـه دیگه، معمولا هم کسی میخواد یه سری رو شروع کنه از شماره اولش بازی میکنه.

GT یه ویدیو از 10 اسلحه برتر سری هیلو گذاشته، خیلی جالبه حتما ببینید.
دانلود

لیست رو تو اسپویلر میگذارم، ولی خودتون ببینید بهتره، صحنه های جالبی نشون میده:دی
10. Plasma Pistol
9. Sniper Rifle
8. Shotgun
7. Rocket Launcher
6. Battle Rifle
5. Gravity Hammer
4. Halo 1 Pistol
3. Energy Sword
2. Plasma Grenade
1. Melee :دی
برن بمیرن ! :| پس :
Needler
کو ؟! بهترین اسلحه سری Halo هست به نظرم ! :دی

لطفا با Needler درست صحبت کنید;;):دی وقتی یاد بگیرید چجوری ازش استفاده کنید، میشه بهترین اسلحتون.
آماری خیره کننده و دست نیافتنی از من در یه گیم مالتی پلیر;;) 19 کیل با Needler !!
29616685350059942244.jpg

یادش به خیر، سامان اینا کف و خون قاطی کرده بودن:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or