Halo: Combat Evolved Anniversary

خب ببین فرقش با ریچ تو این هست که اینجا نارنجک زیاد داری و ضمناً باید از اسلحه ها خیلی خوب استفاده کنی و حساب شده ! مطمعن هستم با این حساب از ریچ ساده تر میشه تمومش کرد روی درجه آخر ! چون روی درجه یکی مونده به آخر که رفتم واقعاً ساده بود بازی ! نه اینکه ساده باشه ولی اگر با قواعد بازی کنار بیای فوق العاده راحت میشه تموم کرد مراحل رو ! AR هم که شده یه ماشین گان برا خودش و این خودش یه پوئن خیلی بزرگ و مثبت به حساب میاد ! :دی
آره اگه درست از سلاحا استفاده کنی راحت میتونی تموم کنی یکی مثل من نیاد تانک ول کنه وسط بازی بره جلو تر که باش میتونه بره یک مشت الیت بریزند سرت پا به فرار بزاری بعدش :d (هنوز موندم چجوری برگشتم سر تانک دوباره :-/ )اگه از سلاحات درست استفاده کنی تیر تموم نمیکنی و راحت تموم میشه اگه نه که هیچی کاسه چه کنم چه کنم باید دستمون بگیریم ولی سلاح خودشون هم خیلی بعضی مواقع تو کشتن خودشون جواب میده :d ترکیبی باید رفت جلو بیشتر فاز میده انگار :d

میگم فکر کردم فقط من این فکر میکردم با توجه به حرفای بابک سر ترمینال ها مطمئن شدم Halo4 چه خبره یعنی به فنا نریم خیلیه :|

خب ببین فرقش با ریچ تو این هست که اینجا نارنجک زیاد داری و ضمناً باید از اسلحه ها خیلی خوب استفاده کنی و حساب شده ! مطمعن هستم با این حساب از ریچ ساده تر میشه تمومش کرد روی درجه آخر ! چون روی درجه یکی مونده به آخر که رفتم واقعاً ساده بود بازی ! نه اینکه ساده باشه ولی اگر با قواعد بازی کنار بیای فوق العاده راحت میشه تموم کرد مراحل رو ! AR هم که شده یه ماشین گان برا خودش و این خودش یه پوئن خیلی بزرگ و مثبت به حساب میاد !
اینجا Flood داریم، تو ریچ نداشتیم:دی همین یه دلیل کافیه بگیم این سخت تره:دی
حالا این دوستمون مرحله اولو میگه سخته، مرحله Two Betreyals و Keyes رو پیر میشید رو Legendary برید، من خودم که دارم میرم از الان برای اون مراحل آخر عزا گرفتم:دی

حالا این دوستمون مرحله اولو میگه سخته، مرحله Two Betreyals و Keyes رو پیر میشید رو Legendary برید، من خودم که دارم میرم از الان برای اون مراحل آخر عزا گرفتم:دی

انصافا سری halo رو تو Legendary تموم کردن... گاو نر می‌خواهد و مرد کهن!

امروز تا مرحله 9 بازی رفتم . نظرمم تقریبا عوض شد. از اونچه که انتظار داشتم واقعا بهتر بود

گفتم که زود قضاوت نکن بشین برو حالا دیدی چه حالی می ده

می گم این کنترل ماشین چقدر سخت هست !!!!!!!!

سخت نیست عادت می کنی

میگم این بازی نسبت به Reach چقدر سختتر شده . همون مرحله اول تو یک محیط بسته 5 6 تا الیت میپریدن سرت لت و پار میکردن .:d

علتش هوش مصنوعی بازی هست که از بازی های 10 سال بعدشم جلوتر هست شما روی هارد برو ببین چی کارت می کنن

اقا تا کی نریم لایو الان 3-4 روزه نرفتم خمارم ...:d
یعنی باید صبر کنیم تا یه ال تیه دیگه بیاد ؟(اخه بخاطر این میپرسم که این اپدیت اتوماته و ازت اجازه نمیگیره )

خب ببین فرقش با ریچ تو این هست که اینجا نارنجک زیاد داری و ضمناً باید از اسلحه ها خیلی خوب استفاده کنی و حساب شده ! مطمعن هستم با این حساب از ریچ ساده تر میشه تمومش کرد روی درجه آخر ! چون روی درجه یکی مونده به آخر که رفتم واقعاً ساده بود بازی ! نه اینکه ساده باشه ولی اگر با قواعد بازی کنار بیای فوق العاده راحت میشه تموم کرد مراحل رو ! AR هم که شده یه ماشین گان برا خودش و این خودش یه پوئن خیلی بزرگ و مثبت به حساب میاد ! :دی

من فعلا یک مرحله بیشتر بازی نکردم از بقیش اطلاعی ندارم . نارنجکو قبول دارم بیشتر شده ولی همون اسلحه هایی که تو ریچ بود اینجا هم هست دیگه .:d تازه دقت Assault Rifle هم اومده پایین تو فواصل میانبرد هم اصلا کاربردی نداره . همین قواعد تو ریچ هم بود .

هروقت تموم کردم میام نظرمو میگم ولی مطمئنم خیلی سخت تر از زیچ خواهد بود .:d

Flood رو فقط با شاتگان میزنم ! :دی لا مصب نه نمیگه ! هر چی میزدم میترکوند ! من که تاکتیک های مبارزم رو پیدا کردم ! وقتی برم برای لجندری میدونم چیکار بایست بکنم ! :دی ببینم اون موقع میتونم دهن مهن اینها رو صاف کنم یا نه ! فعلاً واسه شما ها دارم کری میخونم ! :دی

رو فقط با شاتگان میزنم ! :biggrin1: لا مصب نه نمیگه ! هر چی میزدم میترکوند ! من که تاکتیک های مبارزم رو پیدا کردم ! وقتی برم برای لجندری میدونم چیکار بایست بکنم ! :biggrin1: ببینم اون موقع میتونم دهن مهن اینها رو صاف کنم یا نه ! فعلاً واسه شما ها دارم کری میخونم ! :biggrin1:
باور كن نميدوني ، من خواستم اون چندتا اچيومنت مرحله ي پيلار آو آتُمن رو بگيرم . بيچاره شدم .
كلا همه دشنما خفن قوي ميشن هرجا هم اليت بوده دو برابر ميشن اليت ها ، اونجاهايي هم كه اليت زياد بوده از او اليت قرمزا مياد. كلا دهن سرويسيه

اسم این Flood نیارید فقط تیر خالی می کنند :| بهترین سلاح براشون همون شاتگانه ولی مثل مرحله 6 اولش نداری به فنا میری تا گیرت بیاد و بکشیدشون :d الان داشتم باهاشون همزیستی میکردم خداوکیلی حاضرم الیت بکشم ولی اینا را نکشم :| نسخه دوم ولی کلا سخت تر از همه هست ولی کلا فرانچز بازی از ریچ خیلی سخت تره ریچ بدون هیچ حرف و حدیثی تموم کردم >:d<
تو ریچ نمیدونم چرا انقدر نارنجک کم استفاده میکردم ولی تو CEA گونی گونی میزنم :d
فعلا داریم رو نرمال تموم کنیم تا برسیم به لجندری اگه میان ترم ها بزاره آخه وقته گیر آوردن برای میان ترم اونم تازه هی تاخیر میندازن :| (همون فلاد بکشم بهتر از میان ترمامه :(( )

"تمام کردن Halo 2 بر روی Legendary هنرِ مردان خداست" (امام مستر چیف)
کلا سختی ریچ هم به وجود مبارک Eliteـهای عزیز بود.خدا حفظشون کنه:دی

یعنی اصلا فکر اینکه مثلا Reach به Legendary این نزدیک هم بشه رو از سرتون بندازید بیرون:دی مرحله سوم رو، دو نفری دقیقا 4 ساعت طول کشید رد کنیم!! گریمون دراومد:| مرحله چهارم هم کلی رفتیم یهو فریز کرد بازی:|:| اصلا نمیتونم تصور هم کنم مراحل آخر رو میخواییم چیکار کنیم...:دی

خب منم امروز بازی رسید دستم یه نیم ساعت بازی کردم محسور شدم:دی یعنی خداست.مرحله Halo که شروع شد فقط 5 دقیقه وایساده بودم دوروبرم رو نگاه میکردم بس که زیباست لامصب:دی

مرحله Halo که شروع شد فقط 5 دقیقه وایساده بودم دوروبرم رو نگاه میکردم بس که زیباست لامصب
آره این مرحله Halo از نظر گرافیکی چیز مسحور کننده ایه. همون اولش یه نگاه به آسمون بندازید تشتکتون میپره:دی
افکت آبش خیلی عالیه، اصلا فکر نمیکردم انقدر زیبا باشه. اول مرحله Halo برید پیش آبشاری که اون ته میبینید، یه دریاچه هست. انقدر آبش زلال و قشنگه آدم میخواد توش شنا کنه:دی اون رودخونه هم جلوتر همینجوریه. کلا مرحله دومش از لحاظ گرافیکی چیز عجیبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or