Halo: Combat Evolved Anniversary

خبر رسیده واسه استفاده از مپ های بازی باید اورجینالشو بگیری ، یعنی یک کــُــد تو پک بازی هستش که از اون استفاده میکنی :( [ منبع : استاد دردلــُــرد ] من که فعلا پول در بساط ندارم ، باید یک مدت صبر کنم واسه Seven of the greatest multiplayer map's of all time ... لعنتی :| .
من همچین حرفی زدم؟:|
گفتم برای اینکه مَپ ها رو توی هارد بریزی و با دیسک Reach هم بتونی بازی کنیش باید اون کُد رو وارد کنی. ولی الان اگه بخوای تو اون 7 تا مَپ بازی کنی، با دیسک خود Anniversary میشه. دوباره خواستی تو مَپ های ریچ بازی کنی باید دیسک رو دربیاری، مال ریچ رو بگذاری:دی ولی اگه اون کُد رو میزدی دیگه لازم نبود دیسک رو دربیاری و کلا مَپ هاشون یکپارچه میشد. افتاد؟:-/

نمیدونم دوستان از چیه این بازی خوششون اومده!!:|:-/
اول از همه مستر چیف !
دوم محیط های بزرگ و غیر خطی که مهمترین ویژگی که داره هر بار که بازی کنی می تونی مرحله به دلخواه خودت و با استراتیژی خودت بری . مثل هزار و یک جور FPS آبکی و خطی نیست
سوم هوش مصنوعی سال 2001 که با وجود دست نخوردن هنوز بی رقیبه
چهارم ....
ببین همه چیز تو این بازی حساب و کتاب داره ! از اسلحه بالانس شده بگیر تا داستان بی نقص و بی رقیب ...
الان همین پر شدن Health که تو همه بازی ها مثل COD که بی حساب کتابه , تو هیلو برای خودش دنیایی داره ... خلاصه جذابیت هیلو یکی دوتا نیست
کلا وقتی تونستی با یدونه hornet بری تو Scrap متوجه همه چیز می شی !:d

اول از همه مستر چیف !
دوم محیط های بزرگ و غیر خطی که مهمترین ویژگی که داره هر بار که بازی کنی می تونی مرحله به دلخواه خودت و با استراتیژی خودت بری . مثل هزار و یک جور FPS آبکی و خطی نیست
سوم هوش مصنوعی سال 2001 که با وجود دست نخوردن هنوز بی رقیبه
چهارم ....
ببین همه چیز تو این بازی حساب و کتاب داره ! از اسلحه بالانس شده بگیر تا داستان بی نقص و بی رقیب ...
الان همین پر شدن Health که تو همه بازی ها مثل COD که بی حساب کتابه , تو هیلو برای خودش دنیایی داره ... خلاصه جذابیت هیلو یکی دوتا نیست
کلا وقتی تونستی با یدونه hornet بری تو Scrap متوجه همه چیز می شی !:d
کاملا درسته سهیل.فقط در مورد سیستم Health بازی باهات موافق نیستم.:d
نمی دونم شما از چیه انچارتد یا کیلزون خوشت اومده؟

انصافا اسپم هم حدی داره
الان با توجه به این پست شما معلومِ کی پستش اسپم حساب میشه./:)

کسی هست بگه گرافیکش خوب نیست؟:-/ خیلی از انتظار من بالاتر بود، واقعا عالی شده. از CoD بهتره هر چی هست، کیفیت تکستچر و نورپردازیش خیلی بهتر از CoDـه. و همونطور هم که خیلی وقت پیش هم گفته بودم، بازی با اینکه مال 10 سال پیشه، ولی هنوزم استاندارده و از بازی کردنش واقعا لذت میبرید. روایت داستان، هیجان و گیم پلی از خیلی از شوترهای الانم بهتره. کلا بگم اگه بازی نکنید کلاه گشادی سرتون رفته:دی
همه چیزش عالی ـه فقط یه چیزش رو مخمه
الان منتظری من بپرسم چی؟:-/:دی

آخرین ویرایش:
کسی هست بگه گرافیکش خوب نیست؟:-/ خیلی از انتظار من بالاتر بود، واقعا عالی شده. از CoD بهتره هر چی هست، کیفیت تکستچر و نورپردازیش خیلی بهتر از CoDـه. و همونطور هم که خیلی وقت پیش هم گفته بودم، بازی با اینکه مال 10 سال پیشه، ولی هنوزم استاندارده و از بازی کردنش واقعا لذت میبرید. روایت داستان، هیجان و گیم پلی از خیلی از شوترهای الانم بهتره. کلا بگم اگه بازی نکنید کلاه گشادی سرتون رفته:دی

همه چیزش عالی ـه فقط یه چیزش رو مخمه ! :دی

الان منتظری من بپرسم چی؟:-/:دی

:دی

خب ببین همه چیزش عالی هست از سیستم گانینگ بگیر تا بالانس بودن اسلحه ها و تنوع دشمنها و حتی هوش مصنوعی و تنوع مراحل و داستان و شخصیت ها و گرافیک ( با توجه به تمام محدودیتهایی که داشتن و کار کردن 2 تا موتور به صورت همزمان اونم توی این محیط های وسیع، عالی هست گرافیک ) منتهی لول دیزانیش بازی رو لو میده ! میفهمیم برای 2011 نیست ! :| اگر این مشکل هم نبود همین الان به این بازی 9.5 میدادم به عنوان یه بازی 2011ـی نه یه بازی 2001ـی !! :d

آخرین ویرایش:
فقط در مورد سیستم Health بازی باهات موافق نیستم
چرا ؟ :-/
همین زره اسپارتان 500 صفحه داستان داره برای خودش , الان تو COD که یک سرباز عادی میره یک گوشه Health پر میشه چه حکایتی داره ؟

خب ببین همه چیزش عالی هست از سیستم گانینگ بگیر تا بالانس بودن اسلحه ها و تنوع دشمنها و حتی هوش مصنوعی و تنوع مراحل و داستان و شخصیت ها و گرافیک ( با توجه به تمام محدودیتهایی که داشتن و کار کردن 2 تا موتور به صورت همزمان اونم توی این محیط های وسیع، عالی هست گرافیک ) منتهی لول دیزانیش بازی رو لو میده ! میفهمیم برای 2011 نیست !
آره درست میگی:دی همه چیش عالیه، اسلحه ها هنوزم یونیکن، داستان و گرافیک و موسیقی و گیم پلی همش عالیه. فقط طراحی مراحلش یه کم ضعیفتر از هیلوهای جدید مثل Reach ـه. البته بازم بازی از زمان خودش جلوتر بود و مثلا طراحی مراحلش رو نمیتونیم بگیم برای 10 سال پیشه، انگار واسه 5-6 سال پیشه مثلا:دی

کلا اونایی که از ریچ خوششون اومده رو پیشنهاد میکنم حتما بازی رو بگیرن. داستانش هم دقیقا بعد از Reachـه و کلا عالیه. امتیازاتش هم اینو نشون میده.

خب بالاخره بازی گرفتم >:d
واقعا کار 343 عالی بود واقعا بالاتر از انتظارات من بود یعنی کلا دمشون گرم :d ولی بانجی الان معلوم میشه چی ساخته 10 سال پیش بازی ساخته ولی از تمام FPS ها امسال شاخ تره هنوز یعنی هیچ عنوانی به گرد پاش هم نمیرسه
کلا انتظاراتم از 343 و اوکانر برای Halo 4 تقریبا 10 برابر بالا رفت :d

دوستان واقعا این بازی از خیلی جهات در حد این نسله تا نسل پیش....
حداقل صداگذاری و آهنگاش اینطوره...یا مثلا وقتی از لابلای یه درخته به خورشید نگاه کردم باورم نمیشد که این نورپردازی مال ده سال پیشه!!!
قدرته اسلحه ها هم خیلی بیشتر از هیلو های این نسله...برای همین حس ابرقهرمانی رو قشنگ حس میکنه آدم...
فقط یکی بگه این سوییچ کردن بین موزیک ریمستر و کلاسیک مثل گرافیکه که همون موقع تغییر کنه؟؟؟یا اینکه بعد از تموم شدن یه تم عوض میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or