Halo: Combat Evolved Anniversary

من کلاً همیشه یه تریلر از بازیها میبینم تا حال و هواش دستم بیاد و دیگه غیر شات ها چیزی نمیبینم :دی!

Halo هم که برام خیلی مهمه دوست دارم همه چیش رو خودم تجربه کنم ، غیر اون شاتی که بابی گذاشت در باب ِ شروع بازی با چیف که عطشم رو بیشتر کرد اون لوکیشن رو خودم تجربه کنم ! خدایی واسه افرادی مثل من که فقط ریچ رو زدن سه گانه خیلی بیشتر جذابه ! چون الان فقط و فقط منتظرم ببینم زحمات کت و نابل 6 و جان و امیل به کجا میرسه و دقیقاً وقتی کورتانا رو به چیف میرسونیم چی پیش میاد ...
پ
.ن : بابی رضا جواب نمیده نمیدونم چرا :| اون Halo 2 ـت رو یه کپی ازش بزن ( صد البته با چاپ دیسک و کاور و قاب در کیفیت بالا :| ) و واسم بفرست :|

به شدت منتظرم تا دوباره بتونم کنترل یکی از بزرگترین شخصیتای تاریخ بازیای رایانه ای رو به دست بگیرم واقعا HALO با مستر چیف یه چیز دیگست گرافیکشم خیلی خوبه و همین که به گیم پلی بی ایرادش دست نزدن خودش ارزش کارو کلی بالا میبره فکر کنم با انجام این بازی انتظار و صبر کردن برای HALO4 خیلی سخت شه

اگه چیزی که توی این تریلر جدید نشون دادند رو ملاک قرار بدیم گرافیک بازی چیزی بین ریچ و 3 هستش و این یعنی شاهکار ... ولی اگه در حد همون هیلو 3 هم باشه بازم خیلی عالیه ...
از اونجایی که داستان بازی دقیقا ً بعد از ماجرای ریچ و حماسه ی بزرگ اون 6 اسپارتانِ جاودانه هست من که یک هفته قبل از انتشار بازی یه بار دیگه هیلو ریچ رو می زنم تو رگ تا سقف هایپم واسه Halo : CEA پر بشه !

چند تا عکس مقایسه ای دیگه از ویدیو GT:

از اونجایی که داستان بازی دقیقا ً بعد از ماجرای ریچ و حماسه ی بزرگ اون 6 اسپارتانِ جاودانه هست من که یک هفته قبل از انتشار بازی یه بار دیگه هیلو ریچ رو می زنم تو رگ تا سقف هایپم واسه Halo : CEA پر بشه !
آره این کار خیلی پیشنهاد میشه، چون داستان دقیقا بعد ریچ ـه. یعنی کات سین آخر Reach همون کات سین اول Halo: CEـه. خودشونم تو Launch Trailerـش اول ریچ رو نشون دادن، ادامش اینو:دی

تریلر لانچ بسیار عالی بود کلا حال کردیم رئیس داره بعد 4 سال برمیگرده واقعا ادم در پوست خودش نمیگنجه :d
به یاد 10 سال به یاد 10 سال فن Halo بودن کلا یک دنیایی شده واسه خودش
بازی رسما 2هفته دیگه میاد ولی تاپیک هنوز مهم نشده ناسلامتی بهترین FPS تاریخ داره برمیگرده :|

halo reach رو که اصلا باهاش حال نکردم خدا کنه این بتونه یه حال درستی بهم بده

!
پس با این حساب بعید می دونم با این هم حال کنی !
اینها همه از نظر داستان مال یه دنیا هستن و گیم پلیشون هم شبیه به همه تازه ریچ گیم پلی کامل تر و متفاوت تری نسبت به نسخه های قبلیش داره گرافیکش هم که بهتره ! دیگه نمی دونم چطور میشه کسی از ریچ خوشش نیاد ییهویی از Halo : CEA خوشش بیاد !!!
هر بازی ای از سری هیلو ساخته و منتشر شده شاهکار و کم نقص بوده حتی ODST و Halo Wars که دومی حتی سبک بازیش هم متفاوت و استراتژیک بوده !!!

خیلی . مخصوصا اون داستان مزحکش که قصد داشت حماسی باشه منتها خیلی نمکشو زیاد کرده بودند. طراحی مراحل هم که نداشت به لطف خدا. یک سری مراحلش کپی ODST بود. کلا بازیش مولتی پلیر شدید شاخی داشت وگرنه در زمینه داستانی و تک نفره داغون بود. حالا خیلی از اونهایی که هیلو دوست نداشتند شاید از ریج خوششون بیاد چون بازیش حالت شوتر های مدرن داشت اما من یکی اصلا حال نکردم، چند نفر هم می شناسند به شدت از بازی بدشون اومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or