Halo: Combat Evolved Anniversary

استاد ما ارادت داریم!حالا نسبت به هیلو اگه در نظر بگیریم بحثش جداست!ولی باز حرف من این که داستان ریج رو تعریف کردن کار سختی بود که بانجی خوب انجام داد!کاملا هم موافقم که طرفداری معنیش این نیست که آدم چشمشو ببنده آشغالم به خوردش دادن بگه شاهکاره!ولی واقعا خدایی هر چی فک میکنم ریچ اصلا در اون حد داغون نیست به نظرم!منم امیدوارم halo 4 شاهکار از آب در بیاد که از نظر فنی احتمال زیاد خواهد بود ولی اینقد هم نمیشه با قاطعیت نظر داد!واقعا باید صبر کرد و دید!مخصوصا که مارتی هم نیست!
منظورت اگه مارتین اوکانر هست از روز اول رفت تو 343 و هم روی Halo:CEA کار کرده و از خیلی وقت پیش روی Halo 4 داره کار میکنه روز و شب را هم فعلا براش مهم نیست :d جایی هیچ نگرانی نیست در این زمینه اصل کاری هستش تو 343 :d
یدونه مارتین اُ دانل هست ملقب به مارتی که آهنگساز بازی بود و متآسفانه با Bungie رفت و از Halo جدا شد !
biggrin1.gif
(هرچند من عاشق آهنگ دومین تیزر Halo 4 شدم و مطمئنم آهنگای فوق العاده ای خواهد داشت)
یدونه هم فرانک اُ کانر هست ملقب به فرنکی (به قول بابک
biggrin1.gif
) که اون توی 343 مونده و تقریبآ همه کاره هست !
biggrin1.gif
آهان منظورتون ادانل بود اخه من همیشه این 2تا بشر اشتباه میگیرم :d نمیدونم چرا
آره خب حیف شد بانجی موند ولی خب کاریش نمیشه کرد باید ساخت ولی همون تیزر دومیه که گفتی آهنگش جالب بود خیلی حال کردم ولی باید منتظر تیزر طولانی تری بود ببینیم چقدر موسیقی بازی تغییر میکنه ولی فکر نکنم خیلی از تم موسیقی ادانل دور بشند :d

آخرین ویرایش:
منظورت اگه مارتین اوکانر هست از روز اول رفت تو 343 و هم روی Halo:CEA کار کرده و از خیلی وقت پیش روی Halo 4 داره کار میکنه روز و شب را هم فعلا براش مهم نیست :d جایی هیچ نگرانی نیست در این زمینه اصل کاری هستش تو 343 :d
یدونه مارتین اُ دانل هست ملقب به مارتی که آهنگساز بازی بود و متآسفانه با Bungie رفت و از Halo جدا شد ! :دی (هرچند من عاشق آهنگ دومین تیزر Halo 4 شدم و مطمئنم آهنگای فوق العاده ای خواهد داشت)
یدونه هم فرانک اُ کانر هست ملقب به فرنکی (به قول بابک :دی) که اون توی 343 مونده و تقریبآ همه کاره هست ! :دی

یدونه مارتین اُ دانل هست ملقب به مارتی که آهنگساز بازی بود و متآسفانه با Bungie رفت و از Halo جدا شد ! :دی (هرچند من عاشق آهنگ دومین تیزر Halo 4 شدم و مطمئنم آهنگای فوق العاده ای خواهد داشت)
یدونه هم فرانک اُ کانر هست ملقب به فرنکی (به قول بابک :دی) که اون توی 343 مونده و تقریبآ همه کاره هست ! :دی
اون آهنگه رو که IGN ساخته بود و هیچ ربطی به 343 نداشت :دی
کدوم رو ؟!
biggrin1.gif
اون رو میگم که یه سری عکس متحرک و طراحی و ... نشون میداد و آخرش هم یه جک جونوری بود !
biggrin1.gif
تیزر رسمی بود !
همون رو میگم :دی
کلا اون تیزره کار IGN بود. توی Halo 4 panel آهنگ سازش تاکید کرد که این آهنگه کار اونا نبوده.

آخرین ویرایش:
اونو که IGN ساخته بود و هیچ ربطی به 343 نداشت :biggrin1:
کدوم رو ؟! :دی اون رو میگم که یه سری عکس متحرک و طراحی و ... نشون میداد و آخرش هم یه جک جونوری بود ! :دی تیزر رسمی بود !

منظورش تیزر E3 بود که با یه آهنگ جدید دوباره پخش کردن
biggrin1.gif
تیکه ی آخرش هم چیف بجای اینکه Attachment بزنه سره اسلحه،اسلحه رو پرت میکنه
biggrin1.gif
آهان ! اون رو نمیگم بابا ! :دی

آخرین ویرایش:
کدوم رو ؟! :دی اون رو میگم که یه سری عکس متحرک و طراحی و ... نشون میداد و آخرش هم یه جک جونوری بود ! :دی تیزر رسمی بود !
منظورش تیزر E3 بود که با یه آهنگ جدید دوباره پخش کردن:دی تیکه ی آخرش هم چیف بجای اینکه Attachment بزنه سره اسلحه،اسلحه رو پرت میکنه:دی

منظورش تیزر E3 بود که با یه آهنگ جدید دوباره پخش کردن:دی تیکه ی آخرش هم چیف بجای اینکه Attachment بزنه سره اسلحه،اسلحه رو پرت میکنه:دی
نه بابا اون رو که نمیگم :دی
همون رو میگم که آریا منظورشه! همون که آخرش یه precursor نشون میده.

نه بابا اون رو که نمیگم :دی
همون رو میگم که آریا منظورشه! همون که آخرش یه precursor نشون میده.
فکر نمیکنم منظورشون اون تیزر بود، چون موقعی که تو پنل هیلو 4 یکی ازشون سوال کرد آهنگ خفنی بود و اینا گفتن موزیک کار IGN بود هنوز این تیزر اصلا پخش نشده بود:دی تیزر رو تازه آخر کنفرانس نمایش دادن.
پس فکر کنم منظورش اون آهنگه که توی مصاحبه با 343 پخش میشد رو منظورش بود نه؟ (Official halo fest trailer رو میگم.)
آهان آره یادم اومد. همون رو میگفت:دی

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم منظورشون اون تیزر بود، چون موقعی که تو پنل هیلو 4 یکی ازشون سوال کرد آهنگ خفنی بود و اینا گفتن موزیک کار IGN بود هنوز این تیزر اصلا پخش نشده بود:دی تیزر رو تازه آخر کنفرانس نمایش دادن.
پس فکر کنم منظورش اون آهنگه که توی مصاحبه با 343 پخش میشد رو منظورش بود نه؟ (Official halo fest trailer رو میگم.)

تاپیک مهم که نمیشه هیچ....احتمالاً میخواد بره صفحه بعدی...:d

این Launch Trailer و تازه دیدم...جو گرفته اساسی...

یادش بخیر 10 سال پیش اولین بار این بازی و تو شبکه Game @ Network دیدم...یه شبکه ایتالیایی بود...بسیار جو گیر شده بودم..

تو تهران هم پاساژ پایتحت بود فکر کنم...یکی تو تلویزیون پخش میکرد...منم فکم چسبیده بود به زمین...:))

سه تا سوال ... :d

1. چرا تاپیک تا حالا دوبار مهم شده ، و دوبار از اهمیت درومده ... ؟ :-/:d

2. رنک ـهامون از Reach به این منتقل میشه ... ؟ :-/

3. قبلا یک خبر در مورد اینکه کسی که Reach داره میتونه با اونی که Anniversary ـو داره آنلاین بزنه زده بودم که در حال حاضر دقیقا یادم نیست جریان چی بود :d ... الان بازی فقط 7 تا مپ داره ، یا همه ی مپ های Reach هستن به علاوه ی 7 تا جدید ؟ یا مثلا 7 تا داره و میتونی مپ های Reach ـو جداگانه دانلود کنی [ مجانی منظورمه ، با توجه به قیمت بازی این مورد رد میشه :d ] ... یا مپ هاش منتقل میشن ؟ چطوریه ؟

آهان آره یادم اومد. همون رو میگفت:دی
تو هیلو فست یه تیزر نشون دادن ار آرت ورک و کانسپتای بازی بعدی که تو halo waypoint دقیقا اینجوری توصیف شده بود:a glimpse of art work,concepts and music work we r doing on halo 4
موزیکی داشت اسرار آمیزو تاثیر گذار ولی مطلقا در حدو اندازه ی کارای مارتی نبود!:(

• Like
Reactions: Ayuna
1. چرا تاپیک تا حالا دوبار مهم شده ، و دوبار از اهمیت درومده ... ؟
من از مهمی درمیارم:دی هر وقت بازی لیک شد تاپیک هم مهم میشه.
رنک ـهامون از Reach به این منتقل میشه ... ؟
بخش سینگل که یه بازی جداست و رنک منک نداره. بخش مالتی هم همون مالتی Reachـه، قرار نیست چیزی منتقل بشه:-/ مستقیم از سیو ریچ ـت مالتی رو لود میکنه.
بازی 7 تا مَپ جدید (یعنی بازسازی شده مَپ های قدیمی) برای ریچ داره. میتونی این 7 تا مَپ رو بدون گذاشتن دیسک ریچ، مستقیم از همینجا بری آنلاین بازی کنی، مالتی هم که همون ریچه:دی ولی فقط همین 7 تا مَپ رو داره. اما اگه میخوای همه رو با یه دیسک بازی کنی، اینو دقیق نمیدونم خودمم:دی ولی گفتن میشه این کارو کرد که حالا یا مثلا از رو دیسک یه جوری منتقل میشه، یا کدی چیزی تو پکیجش هست که مپ ها رو از لایو دانلود کنی، یا هر دو، یا هیچکدام (:دی). ولی گفتن میشه که همه رو یه جا داشته باشی و با یه دیسک (احتمالا دیسک ریچ) بازی کنی.

GT.Com یه Reto داره برای HALO که فعلا اولین بخشش منتشر شده و 400 مگ حجم داره :دی. اطلاعات بسیار جالبی توش هست برای کسانی که تازه میخوان با این فرنچایز و بانجی اشنا بشن. کار بسیار ارزنده ی هم هست :دی.

• Like
Reactions: Captain America
بابا اون موسیقی که خیلی بی روح بود :دی یه جور بین هیلو های قبلی و هیلو جدید گیر کرده بود.

قشنگ واضح بود سازنده اش هنوز به درک درستی نرسیده بود :دی. اصن حس به من نمیداد.

بازی دقیقا چه روزی عرضه میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or