Halo: Combat Evolved Anniversary

دوستان این رفیقمون Rod تو زمینه آرت ها بسیار حرفه ای ـه !

من قبلاً از نزدیک دیدمشون و کاراشون رو نظاره کردم ، یه آرت از GEOW 3 کشیده بود من رسما تو کفش بودم خیلی خوف بود استایل طراحی شخصیت اصلی خصوصن بازوهاش . خلاصه که کارش خیلی درسته !

سایت ها یه سری Video Preview گذاشتن، حتما ببینید. یه عکس مقایسه ای جالب از ویدیو IGN گرفتم. واقعا تو کف کار اینا موندم:دی

این صحنه هم یادش به خیر، وقتی برای اولین بار وارد هیلو میشیم و بعدش یه منظره بی نظیر میبینیم...

68595446063171218581.jpg

سایت ها یه سری Video Preview گذاشتن، حتما ببینید. یه عکس مقایسه ای جالب از ویدیو IGN گرفتم. واقعا تو کف کار اینا موندم:دی

این صحنه هم یادش به خیر، وقتی برای اولین بار وارد هیلو میشیم و بعدش یه منظره بی نظیر میبینیم...

68595446063171218581.jpg

قشنگ فقط جاشون مثل 1 هست وگرنه شباهتی دیگه ندارن :d:

68595446063171218581.jpg
ارزش این صحنه وقتی بیشتر میشه که توی اون دوران هیچ تریلر خاصی از بازی ندیده باشی و یه دفعه از سفینه پیاده بشی و اون منظره و محیط عظیم و کیفیت محشر نورپردازی و آب و ... رو ببینی ! :دی عجب چیزی بود جدآ !
یا مثلآ صحنه اولیه Flood !! یعنی رسمآ فکر نمیکردم همچین جک جونورهایی توی بازی باشن و یه دفعه جو بازی 180 درجه عوض بشه ! :دی اولین بار که رسیدم اونجا کف کردم و هنوز تصویرش توی ذهنمه ! :دی

بابک قبول کن از halo 3 سرتره ! تو halo 3 کجا همچین نورپردازی میدیم؟؟مدیلینگ هم سرتره .....:d
85409724785897112141.jpg
نمی دونم چرا هرچی بیشتر از halo : CEA عکس میبینم واسه halo 4 بیشتر هایپ میشم :d

بابک قبول کن از halo 3 سرتره ! تو halo 3 کجا همچین نورپردازی میدیم؟؟مدیلینگ هم سرتره .....:d
85409724785897112141.jpg
نمی دونم چرا هرچی بیشتر از halo : CEA عکس میبینم واسه halo 4 بیشتر هایپ میشم :d

منم همین تصور رو دارم . احساس میکم از halo 3 سرتر باشه . به جزئیات زره ها و محیط دقت کنین . عالیه

:| واقعاً من صاف میشم وقتی اینجوری نظر میدین ! :|

آقا ویدئوی Launch Trailer بازی هم در اومد ! همه با هم یه کف مرتب میریم استقبال چیف ! :d

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-launch-halo-anniversary/723211

آخ جانم ! دیدم تریلرش رو ! قشنگ ریچ رو وصل کرده بود به Halo:CE !! جالب بود واقعاً ! هر کسی که تا حالا تریلر های بازی رو ندیده ببینه ضرر نمیکنه ! از همه قسمتها تقریباً یک تیکه گیم پلی داره با اینکه کوتاه هست ! چیف هم دیالوگ داره با کورتانا تو یه صحنه ! خدایی بعد از 4 سال که دوباره این بشر داره میاد روی 360، آدم یه حسی بهش دست میده ! :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Captain America

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or