Halo: Combat Evolved Anniversary

عجب اچیوهایی گذاشتن خداوکیلی:biggrin1: اول اینکه Legendary فقط 50 تا گیمراسکور میده:|:| لازم به ذکره Legendary این به مراتب از کل هیلوهای این نسل سخت تره (فقط هیلو 2 ازش سخت تره تو کل سری). Co-opـش هم اچیو جدا داره.
کی میشینه بازی رو روی Legendary بره؟ اصن؟ :-".

در کل به نظرم سختیش در حد Reach هستش و میشه 1000ـش کرد.
تنها هیلو که صد درصد Legendary تمومش کردم همین Reach بود، سر Halo 3 که اشکم در اومد آخرم دو مرحله اش موند و نرفتم.
Halo 1 رو کلا مرحله اولش اگر اشتباه نکنم روی Legendary رفتم :دی.
سخت بود آقا خیلی سخت تر از Reach ...
============================

نمیدونم این هفته گذشته بخصوص این دوروز بهترین روز های زندگیم بودن، فورزا 4، بتمن و حالا هم هیلو فقط یک متالگیر و یک اساسین بزنن تنگش من دیگه کاری با دنیای گیم ندارم :دی.

تنها هیلو که صد درصد Legendary تمومش کردم همین Reach بود، سر Halo 3 که اشکم در اومد آخرم دو مرحله اش موند و نرفتم.
Halo 1 رو کلا مرحله اولش اگر اشتباه نکنم روی Legendary رفتم :biggrin1:.
سخت بود آقا خیلی سخت تر از Reach ...
بابا سختی اچیومنت هاش رو میگم مثل Reachـه. مثلا اچیوهای هیلو 3 کلا سخت تر از ایناست:دی
ولی Legendary رو که خودمم گفتم، CE خیلی سخت تر از Reach و 3 و ODST هستش. مخصوصا اون مراحل آخر Flood که بیچاره میکنه:دی

ولی واقعا خیلی خوب طراحی شده اچیومنت هاش. Level specific هاش که عالیه. مثلا از همین الان اچیومنت های Grenadier و Breaking Quarantine و Popcorn.gif (عجب اسمی:دی) چشمم رو گرفتن.

راستی الان دقت کردم، اچیومنت Tsantsa خیلی خیلی سخته:| شاید از Legendary هم سخت تر، ولی حال میده:دی

بابا سختی اچیومنت هاش رو میگم مثل Reachـه. مثلا اچیوهای هیلو 3 کلا سخت تر از ایناست:دی
ولی Legendary رو که خودمم گفتم، CE خیلی سخت تر از Reach و 3 و ODST هستش. مخصوصا اون مراحل آخر Flood که بیچاره میکنه:دی

ولی واقعا خیلی خوب طراحی شده اچیومنت هاش. Level specific هاش که عالیه. مثلا از همین الان اچیومنت های Grenadier و Breaking Quarantine و Popcorn.gif (عجب اسمی:دی) چشمم رو گرفتن.

راستی الان دقت کردم، اچیومنت Tsantsa خیلی خیلی سخته:| شاید از Legendary هم سخت تر، ولی حال میده:دی
آچیومنت های هیلو 3 که خیلی سخت بود :دی کلا 15 تا 20 تا آچیومنت ازش گرفتم :دی.

Halo Ce من یادمه روی Legendary اشک میریختی :دی Halo 3 هم خدایی سخت بود. ولی Reach حالا تیمی تر شده بود خیلی آسون شده بود، ODST هم من روی Legendary رفتم.

کلا ملاک آسونی و بازی رو بزارید بازی کردن من، من 2 بار تو یه بازی بمیرم درجه سختی رو میزارم رو Easy و بقیه رو میرم :دی.

این تنها نسخه ی هیلو هست که تا حالا بازی نکردم و اشتیاقم به اومدنش از همه ی شما بیشتره !
فقط یه سوال : این نسخه هم حالت co op split screen داره ؟

نفر دوم کدوم کاراکتر رو هدایت می کنه !؟ یا هر دو مستر چیف میشن !؟
نمیدونم یعنی تا الان شخصیت دومش ندیدم :d
ولی فکر کنم مثل Halo 3 که افراد Co-op از 2 نفر بیشتر میشدن شخصیت ها خیالی اضافه میکرد مثل اون باشه یعنی شخص دوم یا بیشتر شخص خیالی باشه فکر کنم بابک باید بهتر بدونه

نمیدونم یعنی تا الان شخصیت دومش ندیدم :d
ولی فکر کنم مثل Halo 3 که افراد Co-op از 2 نفر بیشتر میشدن شخصیت ها خیالی اضافه میکرد مثل اون باشه یعنی شخص دوم یا بیشتر شخص خیالی باشه فکر کنم بابک باید بهتر بدونه

توی هیلو 3 که شخصیت دوم خیالی نبود ! همون الیت آربیتر مشهور بود که داستانش رو در هیلو 2 دنبال کردیم !

توی هیلو 3 که شخصیت دوم خیالی نبود ! همون الیت آربیتر مشهور بود که داستانش رو در هیلو 2 دنبال کردیم !
نه منظورم آربیتر نبود شخصیت دوم به بعد بود یعنی سوم و چهارم شخصیت خیالی بودن البته اسم هم داشتن :d اینم باید مثل همون باشه منظورم این بود

خُب قابلیت کینکت بازی هم مشخص شد. از Voice Command کینکت میتونید وسط بازی استفاده کنید. مثلا برای خشاب عوض کردن بگید Reload Weapon یا برای نارنجک پرتاب کردن بگید Throw Grenade و اینا.:دی از همش باحال تر سوییچ شدن گرافیک بازی ـه که فکر کنم بگید Switch Graphics عوضش کنه.

یه قابلیتی به نام Analyze Mode هم به بازی اضافه شده که میشه توش اسلحه ها و ماشین ها و کاراکتر ها و از این قبیل رو توش آنالیز کرد و اطلاعاتشون رو دید. ظاهرا این قابلیت فقط با کینکت انجام میشه...:|

خُب قابلیت کینکت بازی هم مشخص شد. از Voice Command کینکت میتونید وسط بازی استفاده کنید. مثلا برای خشاب عوض کردن بگید Reload Weapon یا برای نارنجک پرتاب کردن بگید Throw Grenade و اینا.:دی از همش باحال تر سوییچ شدن گرافیک بازی ـه که فکر کنم بگید Switch Graphics عوضش کنه.

ظاهرا یه قابلیتی به نام Analyze Mode هم به بازی اضافه شده که میشه توش اسلحه ها و ماشین ها و کاراکتر ها و از این قبیل رو توش آنالیز کرد و اطلاعاتشون رو دید. ظاهرا این قابلیت فقط با کینکت انجام میشه...:|

بابا تا بیایم اینها رو بگیم که دخلمون اومده ! :| نمیشد یه قابلیت دیگه بذارن مثل روندن ماشین و ... :((

چقدر دیزاین اچیومنت ها شبیه دیزاین اچیومنت های Reach ـه :دی!

تنها مشکل الان همون کینکت هست ... این مایکرو تا یه هزینه یه کینکت رو نزاره رو دستمون ول کن نیست :|

یه قابلیتی به نام Analyze Mode هم به بازی اضافه شده که میشه توش اسلحه ها و ماشین ها و کاراکتر ها و از این قبیل رو توش آنالیز کرد و اطلاعاتشون رو دید. ظاهرا این قابلیت فقط با کینکت انجام میشه...:|
واو!! ایول خیلی دارن حال میدن دیگه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or