Halo: Combat Evolved Anniversary

http://www.gamersyde.com/stream_halo_combat_evolved_anniversary_gc_ms_presentation-22920_en.html

این همه ویدئو گذاشتم استقبال نشد . . . اما این یکی یه چیز دیگست ! :دی حتماً ببینید ! شدیداً خوشم اومد از ارتقاء گرافیکی بازی !

یعنی این RAMEK هم نیست کلا یه HALO ی دیگست ! واقعا فوق العاده بود گرافیک حتی بهتر از REACH هست ! مخصوصا نورپردازش خیلی عالیه . فقط اگه بتونن رزولیشن را 720 کنن محشر میشه .

http://www.gamersyde.com/stream_halo_combat_evolved_anniversary_gc_ms_presentation-22920_en.html

این همه ویدئو گذاشتم استقبال نشد . . . اما این یکی یه چیز دیگست ! :دی حتماً ببینید ! شدیداً خوشم اومد از ارتقاء گرافیکی بازی !
آقا من حالم بد شد:دی عجب چیزی بود:دی یعنی با این حرکت که میشه نوع گرافیک رو عوض کرد واقعا ترکوندن.
God bless 343

اما وضوحش خیلی زیاد میشه !! اون طور که یادمه داخل خود بازی اصلی که بازی می کردم به این شدت وضوح کم نبود که تو این در حال قدیمیش هست ( حالا نمی دونم احساسم درست یا نه :دی )!! ولی کل گزافیک خیلی خیلی خوب شده !!:دی

اطلاعات جدید از Halo Fest:
  • دو مَپ جدید معرفی شدند. Timberland که از نسخه PC هیلو 1 است و بین 8 تا 16 بازیکن رو ساپورت میکنه. Prisoner از Halo 1 که 2 تا 8 نفر رو ساپورت میکنه.
  • مَپ جدید Firefight که در واقع تنها مَپ FFـیه که قراره تو بازی باشه Installation 04 نام دارد. نکته جالب اینه که هوش مصنوعی (AI) هم توش گنجانده شده و در واقع شما می توانید همراه با 3 تا Bot دیگه FF بازی کنید.
  • اعلام شد بازی از Steroscopic 3D هم پشتیبانی می کند و در این حالت هم تو Halo Fest داره نمایش داده می شود.
  • 343 یه آپدیت جدید برای Halo: Reach حدود یه ماه دیگه اعلام کرد که Pistol بازی Halo: CEA رو تو مولتی پلیر هر دو میاره. همچنین این آپدیت بعضی مشکلات مولتی پلیر رو هم درست میکنه. مثلا Armor Lock (که شاکی زیاد داره:دی) یه مقدار ضعیف تر شده و در اون حالت ظاهرا یه کمی هم Damage میخورید و دیگه کاملا ضد ضربه نیستید. مدت Active Camo (غیب شدن) کاهش پیدا میکنه و یه سری چیز دیگه که مولتی پلیر رو ردیف تر میکنه.
این هم ویدیو Warthog در Forza 4:دی

• Like
Reactions: Fratos and kayne
ایول!
خوبه تا یه ماهه دیگه هیلو هم ردیفه.
من همیشه با این کسایی که ARMOR LOCK استفاده می کردن مشکل داشتم نه راکت نه ENERGY SWORD هیچ کدوم تاثیری نداشت.

در راستای صحبت های این دوستمون در دو پست بالاتر :d
مدل Warthog که تو Vista Mode هست ، مدلی هست که قراره تو H4 استفاده بشه و از طرف 343 به Turn 10 داده شده که بتونید تفاوت هاش رو ببینید (در واقع با H3 و Reach تا حدودی فرق داره)

یه Video ـی 4 دقیقه ای دیگه از Campaign بازی اومده ، این دفعه 343 Guilty Spark هستش و شبه و بسی خفنه ! :d HD ببینیدش و از دست ندید که فوق العادس : لینک یوتـــوب .
یا مشهد:-o:dدوستان لطفا از این video ها قرار ندین با شکم روزه گناه داره:d

نمیدونم چرا ولی به نظرم همین Halo CE هم گرافیکش خیلی خوبه !
دقیقا ! خیلی ها رو تو فروم های خارجی هم دیدم که میگن گرافیک خود Halo 1 هنوزم قابل قبوله.
البته خُب طبیعیه:دی Halo 1 بهترین گرافیک کنسولی سال 2001 بود (البته Halo 2 هم بهترین گرافیک کنسولی 2004 بود:دی). جالبه بدونید Halo 1 اولین بازی در کنسول ها بود که نورپردازی داینامیک و پیشرفته داشت! مثلا من همین الان بازی میکنم، پرتوی نور خورشید از لابلای درختا نفوذ میکنه که آدم کف میکنه بانجی چجوری تو یه بازی سال 2001 (اونم به عنوان لانچ تایتل یه کنسول) همچین چیزی درآورده.
یعنی اگه فقط HDـیش میکردن هم باز قابل قبول بود، ولی حالا 343 اومده در اولین حضورش یه حالی بده:دی

اینجور عکس ها دیگه تکراری شدن ، تو پست جناب فرخ :d هم هست . اما به هر حال یکم فرق داره واسه اونایی که ندیدن خوبه ... ! :d
01531662333477865042.jpg

95726093510427131868.jpg
92965215651938726468.jpg

73431093169912889697.jpg
28499305361717680305.jpg

76620746250925540627.jpg
86257165685403311126.jpg

53493008197462008122.jpg

آخرین ویرایش:
این بازی مراحل با طراحی کاملاً متفاوت زیاد داره ! کلاً خیلی میتونن تو طراحی هنری بازی دست ببرن و صحنه های زیبا خلق کنن ! اما سؤال من اینه ! یه بازیی که داره تکنیک های گرافیکی روز در بالاترین حد رو در کنار یسری قابلیت هایی که کمتر بازیی داره الان ( مبارزات و گیم پلی وسیع ، هوش مصنوعی عالی و خط داستانی واقعاً زیبا و ... ) امکانش هست جزو بازیهایی که به عنوان کاندیدهای GoTY انتخاب میشن قرار بگیره یا نه ؟! :دی

اصلاً میشه یه بازی 40$ رو به عنوان یک کاندید بیارن تو قسمت بهترین ها یا نه ؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or