Halo: Combat Evolved Anniversary

به قول بچه ها گفتنی، This is how we do HD remakes :دی

89797321154644442458.jpg

44200532805826595131.jpg
89763086464077181073.jpg

09477875492400440513.jpg
بابک نکن با ما اینجوری :d کم کم داره تحملم از بین میره کم مونده برم آمریکا یک نسخه اش بدزدم بیام بازی کنم هر روز میگذره بیشتر میفهمم بازی واقعا شاخی هست کلا شاخ تر از بازی که ماکرو امسال میده بیرون من حاضرم هیچ بازی نکنم فقط همین بازی کنم امسال :d:x
راستی باندل هم براش میدن؟
من آرزو به دل موندم باندل Halo 3 را بخرم البته Halo Reach هم نتونستم بخرم واقعا نمیدونم چرا همیشه وقتی میرسیم به این بازی بی پول میشم :|

لامصب نمیشه هایپ نکرد، بدون شک متوسط امتیازش بالای 90 میشه :دی من الان که دارم Combat Evolved را بازی میکنم اگه همون بازی 10 سال پیش را امسال عرضه میکردن بدون هیچ تغییری باز از خیلی از FPS های دیگه نمره بهتری می گرفت :دی

لامصب نمیشه هایپ نکرد، بدون شک متوسط امتیازش بالای 90 میشه :دی من الان که دارم Combat Evolved را بازی میکنم اگه همون بازی 10 سال پیش را امسال عرضه میکردن بدون هیچ تغییری باز از خیلی از FPS های دیگه نمره بهتری می گرفت :دی
100% !! واقعا آدم حال می کنه !! بیشتر از همه ی FPS ـها و حتی هیلو ها !! واقعا هایپ نیست !! واقعیته !!:d
الکی میانگین نمرات Halo CE ، 97 نشده !!:d

همين الان تريلر رو ديدم.اين قابليت Change كردن بين گرافيك ده سال و گرافيك ريمستر شده واقعا فوق العادست!اينطوري تازه فهميدم چقدر فوق العاده گرافيك رو ارتقاء داده!مثل بعضيا فقط رزوليشن رو بالا نبرده:d
كم كم دارم به اين فكر ميكنم كه بايد بيشتر از اين ها به 343 اعتماد كنم!

بنده هم این تریلر گیم پلی رو دیدم:
1-این حالت تغییر دادنه گرافیک نسل چدید به قدیم بسیار زیبا و جالب کار شده که بنظرم بیشتر برای بدست آوردنه دله طرفدارانه اصیل و قدیمیه این بازی ( مثلا بابک :d ) روش کار شده.;;)

2-draw dictance فوق العاده زیبا و با کیفیت طراحی شده.:x

3-گیم پلی هم همونه دیگه تغییری نکرده فقط یکم اکشن تر و سریعتر شده ولی دشمنان و اسله ها دقیقا همونا بودند که بایدم باشند شاید اضافه کنند در آینده .

4- گرافیک بازی بسیار چشم نواز و زیبا کار شده مخصوصا افکت آب و ابر ها فو ق العاده بود...:x>:d<

----------

سوال 1 :داستانه این بازی حول کدوم شخصیت میچرخه؟؟؟؟ همون مسترچیف شخصیت اصلیه یا خیىر؟؟:-/

سوال 2 :داستانه این بازی چند سال عقب تر از halo1 هست؟؟؟؟:-/

سوال 3 : صحبتی نکره اند که اسلحه ها و دشمنان جدید اضافه میشه به بازی یا نه ؟؟؟

پایدار باشید.;)

بنده هم این تریلر گیم پلی رو دیدم:
1-این حالت تغییر دادنه گرافیک نسل چدید به قدیم بسیار زیبا و جالب کار شده که بنظرم بیشتر برای بدست آوردنه دله طرفدارانه اصیل و قدیمیه این بازی ( مثلا بابک :d ) روش کار شده.;;)

2-draw dictance فوق العاده زیبا و با کیفیت طراحی شده.:x

3-گیم پلی هم همونه دیگه تغییری نکرده فقط یکم اکشن تر و سریعتر شده ولی دشمنان و اسله ها دقیقا همونا بودند که بایدم باشند شاید اضافه کنند در آینده .

4- گرافیک بازی بسیار چشم نواز و زیبا کار شده مخصوصا افکت آب و ابر ها فو ق العاده بود...:x>:d<

----------

سوال 1 :داستانه این بازی حول کدوم شخصیت میچرخه؟؟؟؟ همون مسترچیف شخصیت اصلیه یا خیىر؟؟:-/

سوال 2 :داستانه این بازی چند سال عقب تر از halo1 هست؟؟؟؟:-/

سوال 3 : صحبتی نکره اند که اسلحه ها و دشمنان جدید اضافه میشه به بازی یا نه ؟؟؟

پایدار باشید.;)
از تو بعید بود!داستان بازی چه قدر قبل تر از چیه؟اصلا قضیه ی بازی رو می دونی؟Halo:CE همون halo1 هست دیگه.این یکی Halo:Ce A هست که نسخه ی ریمیک شده ی اونه.داستانش همون داستانه halo یکه(اضلا همونه).که می شه آخر هیلو ریچ(مستر چیف از ریچ فرار می کنه و رو یه هیلو فرود میاد و...)

از تو بعید بود!داستان بازی چه قدر قبل تر از چیه؟اصلا قضیه ی بازی رو می دونی؟Halo:CE همون halo1 هست دیگه.این یکی Halo:Ce A هست که نسخه ی ریمیک شده ی اونه.داستانش همون داستانه halo یکه(اضلا همونه).که می شه آخر هیلو ریچ(مستر چیف از ریچ فرار می کنه و رو یه هیلو فرود میاد و...) ______

از من چی بعید بود..... من فقط halo:reach رو از این سری بازی کردم اونم چون داستانش قبل تر از اینا بود من از اولش بازی نکردم که
نمیدونستم این همون یکشه که اصلا اون سال ها من xbox نداشتم و پیگیریم نمیکردم
فکر کردم داستانه بعد از H:R اینه و بعد از اینم HALO 1 هست که اشتباه فکر می کردم.
ممنون.

از من چی بعید بود..... من فقط halo:reach رو از این سری بازی کردم اونم چون داستانش قبل تر از اینا بود من از اولش بازی نکردم که
نمیدونستم این همون یکشه که اصلا اون سال ها من xbox نداشتم و پیگیریم نمیکردم
فکر کردم داستانه بعد از H:R اینه و بعد از اینم HALO 1 هست که اشتباه فکر می کردم.
ممنون.

یعنی halo1,2,3,odst رو بازی نکردی !!!!؟:-o
واقعا ً از تو بعیده !:d;)

همين الان تريلر رو ديدم.اين قابليت Change كردن بين گرافيك ده سال و گرافيك ريمستر شده واقعا فوق العادست!اينطوري تازه فهميدم چقدر فوق العاده گرافيك رو ارتقاء داده!مثل بعضيا فقط رزوليشن رو بالا نبرده:d
كم كم دارم به اين فكر ميكنم كه بايد بيشتر از اين ها به 343 اعتماد كنم!

از همون اولم باید بهش اطمینان می داشتی !! 343 تیمه خفناکی داره !! الکی نیست :d

یعنی halo1,2,3,odst رو بازی نکردی !!!!؟:-o
واقعا ً از تو بعیده !:d;)
:( :-/
odst هم تا نصفش رفتم حال نکردم باهاش ....
نه بازی نکردم گناه نکردم که قتل نکردیم که :(
یه پک از اون دو شمارشم میاد میزنیم به رگ الان همه تو پک دادن جوگیر شدن :d
بنده رو با بابک اشتب گرفتین انگار من فنه مادرزاده هلو نیستم که ولی بعد از raech باهاش حال کردم.:(
منظورم از xbox بود نه 360 خوشتیپ من 2006 xbox360 خریدم و با هیلو هم آشنا نبودم با geow1 با x360 آشنا شدم نه با هیلو الانم قضیه فرق کرده فنه دو اتیشه دو تا شدم.

:( :-/
odst هم تا نصفش رفتم حال نکردم باهاش ....
نه بازی نکردم گناه نکردم که قتل نکردیم که :(
یه پک از اون دو شمارشم میاد میزنیم به رگ الان همه تو پک دادن جوگیر شدن :d
بنده رو با بابک اشتب گرفتین انگار من فنه مادرزاده هلو نیستم که ولی بعد از raech باهاش حال کردم.:(
منظورم از xbox بود نه 360 خوشتیپ من 2006 xbox360 خریدم و با هیلو هم آشنا نبودم با geow1 با x360 آشنا شدم نه با هیلو الانم قضیه فرق کرده فنه دو اتیشه دو تا شدم.
منم طbox نداشتم و فقط Halo 3 و reach رو بازی کردم ولی وقتی خواستم شماره ی سوم رو بازیک نم(که لبته وسطش ول کردم)کل داستان halo رو پیدا کردم . از جاهای ممختلف راجع بهش خوندم.اگر اطاعات بیشر می خوای یه تاپیک تو همین بخش بود که فکر کنم آقا بابک زحمتش ترجمه اش را کشیده بود داستان سری هیلو رو خلاصه وار تعریف می کرد.قبل از اومدن ریچ اون تاپیک رو زدن.اونو پیدا کن خوب چیزیه!
ترتیب داستانی اینطوریه:
Halo:wars
Halo:Reach
Halo:Combat Evolved
Halo2
Halo3
odst رو نمی دونم کجاس چون بازی نکردم و چیزی از داستانش نمی دونم.Halo:CE همون نسخه ی اول می شه که خیلی ها بهترین نسخه ی سری می دوننش که به نوعی شوتر اول شخص کنسولی رو متحول کرد.15نوامبر سلگرد ده سالگیه این CE هست که نسخه ی سالگردش میاد بیرون.دیگه از این کاملتر؟

• Like
Reactions: Captain America
چرا انقدر پیچیده میکنید قضیه رو؟:دی Anniversary همون هیلو 1ـه با آپدیت گرافیکی، همین.
فهمیدن داستان شماره اول یه بازی هم هیچوقت به بازی دیگه ای احتیاج پیدا نمیکنه، چون شماره اوله دیگه:دی

برای اونایی هم که Reach رو بازی کردن:
اون سفینه بزرگی که مرحله آخر کاورش میکنید و آخرش بلند میشه میره، همون سفینه ایه که توش مسترچیف قرار داره و مرحله اول هیلو 1 هم توی اون سفینه است.
تنها بازیهایی که کاملا به هم وابسته هستند Halo 2 و Halo 3 هستند که داستانشون دقیقا به هم وصله و اگر 2 رو بازی نکرده باشید تقریبا هیچی از 3 متوجه نمیشید (که حالا این موضوع ربطی به این تاپیک نداره).

odst
رو نمی دونم کجاس چون بازی نکردم و چیزی از داستانش نمی دونم
داستان ODST قبل از Halo 3 بود البته کسایی که میخواند Halo برای اولین بار تجربه کنند اصلا بهشون پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه به مذاقشون خوش نیاد ولی کلا هیجانش از بقیه نسخه ها کمتر هست ولی خودم خیلی دوسش دارم امیدوارم ادامه اش را بسازند :d

ODST که کل بازی ـش دقیقا در طول یکی از مراحل Halo 2 اتفاق میوفته :d ... به نظر من که خیلی بازی خوبی بود ، از خیلی از شوتری ها هم بهتره با اینکه یک نسخه ی فرعی بود . اونایی که مخفی کاری میپسندن شاید ODST باهاشون بیشتر بسازه ... جو بازی هم فوق العاده و Dark بود موسیقی شاهکارش هم به تم زیبای بازی کمک میکرد :x .
چرا انقدر پیچیده میکنید قضیه رو؟ Anniversary همون هیلو 1ـه با آپدیت گرافیکی، همین.
اینجوری بگیم جلوه ی خوبی نداره و از ارزش های بازی کم میشه :|:d آپدیت گرافیکی + مولتی فوق العاده و آپدیت شده واسه لایو به همراه 7 Of the greatest multiplayer maps of all time و Co-op over Xbox Live و غیره :d . با وجود همه ی اینا قیمتی کمتر از بازی های روز و در واقع یک چیز اختصاصی واسه فن های بازی ... اینطوری ابهت ازش میباره
argi27mc008dgirzl.gif
:d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or