Halo: Combat Evolved Anniversary

بابا این Skullـه:دی به صورت معمولیش اینطوری نیست که، اگه این Skull رو قبل از بازی فعال کنی اینطوری میشه. این هم کلا یه چیز Fun و باحاله، هی اینور اونور میترکن:دی
باو !! دیگه فان بودنم گذرونده !! دیدی که همه رو نفله کرد :d

اقا همین امشب داشتم انلاین میزدم رو pc این halo رو عجب حالی میده الان توی سرور های 800 نفر بیشتر هستن:d هیچی این نسخه اول نمیشه.
میگم این remake رو pc نمیاد ؟ ;;)

نخیــــــــــــــر !!

این عکس را ببینید واقعا آپدیت گرافیکی فوق العادست :
80897881216535548366.jpg

حالا اینو ببینید مقایسه کنید با بالایی :

به این میگن ارتقاء دادن گرافیک نه مثل بعضی ها فقط رزولیشن بالا کنند و با اون قیمت قالب مردم کنند :lol:

Last edited by a moderator:
80897881216535548366.jpg
61355311819137955639.jpg
به این میگن ارتقاء دادن گرافیک نه مثل بعضی ها فقط رزولیشن بالا کنند و با اون قیمت قالب مردم کنند :lol:
فرخ میدونی چیش جالبه ، وقتی 343 با یه انجین قدیمی همچین گرافیکی تحویل میده وای به حال اینکه بخواد با انجین reach بازی بسازه :d
واقعا کارشون رو بلدن.

بابا کلی تا انتشار بازی زمان مونده هی این تاپیک رو بالا نیارید تا دلمونو آب کنید !:d
من نسخه ی یک هیلو رو بازی نکرده بودم بیشتر از هیلو 4 منتظر همین نسخه هستم !;)

Rifle اصلی بازی عوض شد و به حالت اولیه خودش [ Combat Evolved 2001 ] در اومد یعنی ؟ تو تریلر E3 تقریبا همون اصلحه ی ریچ بودش که ... اونو بیشتر دوست دارم :d .
69592961337764902803.png

Rifle اصلی بازی عوض شد و به حالت اولیه خودش [ Combat Evolved 2001 ] در اومد یعنی ؟ تو تریلر E3 تقریبا همون اصلحه ی ریچ بودش که ... اونو بیشتر دوست دارم :d .
69592961337764902803.png
اونایی که تو E3 نشون دادن Placeholder بودن، چون هنوز اسلحه های Halo 1 رو طراحی نکرده بودن. از همه مهمتر پیستول فوق العاده خفن هیلو 1 رو برگردوندند:x

فرخ میدونی چیش جالبه ، وقتی 343 با یه انجین قدیمی همچین گرافیکی تحویل میده وای به حال اینکه بخواد با انجین reach بازی بسازه :d
واقعا کارشون رو بلدن.

قرار نیست تو بازیی از موتور Reach استفاده کنن !
از Reach فقط برای قسمت مولتی همین CE داره استفاده میشه تا رو همون سرور ها بیاد بالا
وگرنه انجین اختصاصیشون رو دارن برای پروژه های داخلیشون

80897881216535548366.jpg

اون که هیچی از ریچ هم بهتر شده ( بخصوص ترکیب رنگ و حتی اگر به نقاط دور توی عکسها نگاه کنید میبینید یه افکت جدیدی توی این Halo:CEA بکار بردن !! :دی

اون که هیچی از ریچ هم بهتر شده ( بخصوص ترکیب رنگ و حتی اگر به نقاط دور توی عکسها نگاه کنید میبینید یه افکت جدیدی توی این Halo:CEA بکار بردن !! :دی
مخصوصا از لحاظ نورپردازی از ریچ بهتر شده . حتی از لحاظ جزئیات و ریزه کاری های سایه زنی هم قویتره .
فقط تنها چیزی که هست به میزان Polygons دست نزدند و همینطوری مونده که نسبت به ریچ ضعیفتره .

مخصوصا از لحاظ نورپردازی از ریچ بهتر شده . حتی از لحاظ جزئیات و ریزه کاری های سایه زنی هم قویتره .
فقط تنها چیزی که هست به میزان Polygons دست نزدند و همینطوری مونده که نسبت به ریچ ضعیفتره .

بالاخره یه تفاوتی برای H4 باید باشه دیگه :d

بابا کلی تا انتشار بازی زمان مونده هی این تاپیک رو بالا نیارید تا دلمونو آب کنید !:d
من نسخه ی یک هیلو رو بازی نکرده بودم بیشتر از هیلو 4 منتظر همین نسخه هستم !;)

من که همین الانم هم این بازی رو انجام بدم ( که همین چند هفته پیش دوباره بازی کردم ) از 95% بازیای FPS بیشتر خوشم می یاد !! حالا که با این گرافیک می خواد بیاد که ..... !!!.:d
اونایی که تو E3 نشون دادن Placeholder بودن، چون هنوز اسلحه های Halo 1 رو طراحی نکرده بودن. از همه مهمتر پیستول فوق العاده خفن هیلو 1 رو برگردوندند:x

آره !! خداییش قدرتی داره !!:x

شما مطمئن باش halo4 خیلی فراتر از این تفاوتها هست که ما میگیم :دی
همون یدونه عکسه لیک شده یادته ؟روش خیلی بحث کردیم !:دی گرافیک halo 4 همونه :دی
این:
halo_230269.jpg

یا اونایی که با این اومد!؟

halo-reach-leak2.jpg

البته من جریان این عکس دومیه رو یادم رفت به کجا کشیده شد(:دی) ولی جفتشون همچین خیلی شاخ نیستن:دی 343 خیلی بهتر از اینا میتونه دربیاره!حالا خیلی نه:دی ،ولی بهتر میتونه:دی

این:
halo_230269.jpg

یا اونایی که با این اومد!؟

halo-reach-leak2.jpg

البته من جریان این عکس دومیه رو یادم رفت به کجا کشیده شد(:دی) ولی جفتشون همچین خیلی شاخ نیستن:دی 343 خیلی بهتر از اینا میتونه دربیاره!حالا خیلی نه:دی ،ولی بهتر میتونه:دی
اون دومی که واسه Reach بود :دی به نظر من هم اون بالایی همچین چیز خفنی نیست :دی یعنی تو این عکس با کیفیت نه چندان جالب چیز خیلی خفنی به نظر نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or