Halo: Combat Evolved Anniversary

آقا اینجا تاپیک هیلو 4 نیست، منحرف نشید:دی

ضمنا اون عکس صد بار تایید شده Fakeـه، باز این فرخ گیر داده...:دی (الان میاد میگه اونا چرت و پرت میگن! )

ضمنا اون عکس صد بار تایید شده Fakeـه، باز این فرخ گیر داده...:دی (الان میاد میگه اونا چرت و پرت میگن! )

:lol::lol::lol:بس کن بابا :دی خوبه برات این اواخر چرت و پرتهای بازیساز ها را چند بار ثابت کردم :دی
در ضمن با خود عکس کاری ندارم من گفتم گرافیکش شبیه اون عکسه میشه .
----------------------------
بقیه هم بیخودی از من عکس نخوان همینطور که بابک گفت تاژیک منحرف میشه :دی

آخرین ویرایش:
تريلر رو ديدم بسيار عالي بود واقعا اون كساييكه 10 سال پيش نسخه اصلي رو بازي كردن الان اينو بازي كنن چه لذتي ببرن:d خدايي قابليت سوييچش عالي بود خيلي خوشم اومد;;)

OMG ! اصلا فکر نمیکردم 343 بیاد یکی از Terminal ها رو نشون بده!!
همونطور که میدونید گفته بودن یه سری ترمینال تو بازی گذاشتن (مثل هیلو 3) که مسائل داستانی رو توضیح میده و البته اینجا بیشتر درباره Plot هیلو 4 hint میده (این ترمینال ها یه جاهایی تو بازی گذاشته شدن و باید پیداشون کنیم). فرق ترمینال های این با هیلو 3 اینه که تصویریه، یعنی در واقع هر کدوم یه ویدیو چند دقیقه ایه (مال هیلو 3 Text بود). الان یکی از این ترمینال ها رو تو Comic con نشون دادن!! ببینید.

ربات 343 Guilty Spark درباره هیلو و خودش صحبت میکنه، اما نکته جالب یه Face عجیب و ناشناخته ایه که وسطش نشون میده که اصلا نمیدونم چیه!! احتمالش زیاده Forerunner باشه که البته شایدم نباشه! خلاصه الان از همه بیشتر واسه این ترمینال ها هایپ شدم:دی چون ظاهرا چیزهای خفنی نشون میدن. به نظر هم میاد ویدیوها CG باشن، خلاصه هر چی بود خیلی خفن به نظر می رسید.

صحبت های Guilty Spark:
Halo, my makers's most horrific and devastating weapon. But this ring is not just a weapon, it is my home. And your presence here is not a coincidence. You were brought here to serve a purpose. But first you must see the truth, learn all that you place in my makers absence. Are you ready reclaimer, this is how my story begins.

----------------

راستی این ویدیو از Build قدیمی (E3) بازیه (خودش هم تو ویدیو گفت). مدل اسلحه ها هنوز برای Reachـه. در صورتی که تو Build جدیدتری که چند روز پیش اومده بود، مدل اسلحه ها همون مدل های قدیمی بود که آپدیت گرافیکی شده بود. این GIF رو ببینید. یعنی احتمالا از این هم بهتر میشه گرافیکش.

یه چیز جالب دیگه. تفاوت منوی جدید و قدیمی بازی:دی

2r7m2dqbi0h6cb3m9xc5.jpg

s8yd6a5q7oj8dtiku79.png

و جالبترش اینکه منوی بازی هم با زدن دکمه برمیگرده به قبلیش:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SLASH1
بسیار عالی بود یک مصاحبه هم اوکانر کرده بود در مورد هم این و هم Halo 4 خیلی جالب بود
بابک این GIF که دادی عجب چیز شاخی بود :d از ریچ هم باحال تر شده که :d :x
I LOVE 343 :d

Holy shiT1عجب چیزی بود!خیلی خوب بود.سفر در زمان می گن اینه ها!back رو می زنی 10 سال تو دنیای گیم می ری عقب!فقط خدا کنه اون گوشه موشه ها یه اسمی هم از بانجی بیاد گناه دارن بنده خداها!

ربات 343 Guilty Spark درباره هیلو و خودش صحبت میکنه، اما نکته جالب یه Face عجیب و ناشناخته ایه که وسطش نشون میده که اصلا نمیدونم چیه!! احتمالش زیاده Forerunner باشه که البته شایدم نباشه! خلاصه الان از همه بیشتر واسه این ترمینال ها هایپ شدم:biggrin1: چون ظاهرا چیزهای خفنی نشون میدن. به نظر هم میاد ویدیوها CG باشن، خلاصه هر چی بود خیلی خفن به نظر می رسید.
خیلی جالب بود ! :دی فکر نمیکردم این ترمینال هاش این شکلی باشن ! :دی یعنی میدونستم تصویریه ولی فکر میکردم یه چیز بیخودی باشه ! :دی
اون هم معلوم نبود Forerunner هست یا آدم ! توی فروم هاشون ملت چی میگن ؟! :دی

خیلی جالب بود ! :دی فکر نمیکردم این ترمینال هاش این شکلی باشن ! :دی یعنی میدونستم تصویریه ولی فکر میکردم یه چیز بیخودی باشه ! :دی
اون هم معلوم نبود Forerunner هست یا آدم ! توی فروم هاشون ملت چی میگن ؟! :دی
واقعا نمیشه تشخیص داد، اونم با این کیفیت:دی ولی خُب وقتی نسبت به حرفهایی که میزنه در نظر بگیریم، قاعدتا باید Forerunner باشه. لعنتی این Hint هایی که قراره تو ترمینال ها نشون بدن برای هیلو 4، دیوونم کرده:دی اون جایی که 7 تا ربات های Guilty Spark رو نشون میده خیلی جالب بود:دی

یکی هم که اونجا بوده گفته ویدیوش خیلی خفن درست شده.

:-o الان رفتم GT تریلرا رو ببینم چشم به تریلر جدید Halo افتاد کف و خون رو با هم در آمیختم :d و بعد فهمیدم بابک اینجا تریلرو گذاشته !!
فوق العاده بود !! یکی از مورد علاقه ترین مرحله رو انتخاب کردن !! Halo خیلی خوشگل تر شده بود با این گرافیک جدید !! اصلا یک انسان وقتی اون قوس رو تو تمام بازی می بینه به وجه می یاد !!:d
از همون اول که منو رو دیدم به وجه اومدم !! halo با این گرافیک خیلی بیشتر جلوه می کنه !!
به نظرم اومد ساختار اسلحه ها مثل همون Reach بود و میشه به این نتیجه رسید که این تریلر قبلا درست شده بود !! چون تریلر قبلی که در مورد Skull جدید بود همون اسلحه ی Halo CE رو نشون دادن !!
! اصلا فکر نمیکردم 343 بیاد یکی از Terminal ها رو نشون بده!!
همونطور که میدونید گفته بودن یه سری ترمینال تو بازی گذاشتن (مثل هیلو 3) که مسائل داستانی رو توضیح میده و البته اینجا بیشتر درباره Plot هیلو 4 hint میده (این ترمینال ها یه جاهایی تو بازی گذاشته شدن و باید پیداشون کنیم). فرق ترمینال های این با هیلو 3 اینه که تصویریه، یعنی در واقع هر کدوم یه ویدیو چند دقیقه ایه (مال هیلو 3 Text بود). الان یکی از این ترمینال ها رو تو Comic con نشون دادن!! ببینید.

ربات 343 Guilty Spark درباره هیلو و خودش صحبت میکنه، اما نکته جالب یه Face عجیب و ناشناخته ایه که وسطش نشون میده که اصلا نمیدونم چیه!! احتمالش زیاده Forerunner باشه که البته شایدم نباشه! خلاصه الان از همه بیشتر واسه این ترمینال ها هایپ شدم:biggrin1: چون ظاهرا چیزهای خفنی نشون میدن. به نظر هم میاد ویدیوها CG باشن، خلاصه هر چی بود خیلی خفن به نظر می رسید.

ها !! واقعا این CG ـها تو بازی دیوونه می کنه آدمو !!:d
اون کی بود داشت می دویید !! بعد با آر پی جی بهش زد !!؟؟ استیل و قیافش شبیه مستر چیف بود !! احساس کردم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or