Halo: Combat Evolved Anniversary

زیبا که همون گرافیک 10 سال پیش هم بیارن بدن "زیباست" . اماخیلی با گرافیک ریچ فاصله داره ... کلا باتوجه به این که ریمیکی در کار نیست ، میپذیریم ... بسیار هم ممنون ...

الآن MGS HD یه نوع Remaster هست ! اینم یه نوع که زمین تا آسمون با هم فرق دارن (یکی فقط رزولوشن میبره بالا ، یکی میاد اینجوری تغییر میده) و این Halo به اون صورت با Reach تفاوت نداره (با وجود استفاده از همون انجین های قبلی و Edit کردن نسخه اول)

==================
به لطف دوستان اینجا سازنده بازی هم شد دروغ گو ! خیلی جالبه ها ! سازندش میگه نیست بعد ملت میگن نه هست ! :lol:

آخرین ویرایش:
بدیم پست نیما رو تو گینس ثبت کنن :d.

خودِ 343 گفته بازی Remaster ِ و بر پایه انجین Combat Evolved ساخته شده ( من خودم هم فکر میکردم Remake و با توجه به تریلر بازی نمیدونم چرا باور نمیکنم این گرافیک با ارتقا بر پایه همون انجین شماره اول باشه :d! )... ولی کــم ندارن که شر و ور تحویل ملت بدن نیما .

به لطف دوستان اینجا سازنده بازی هم شد دروغ گو ! خیلی جالبه ها ! سازندش میگه نیست بعد ملت میگن نه هست ! :lol:

هر چی میشه اینجا یه تمسخری باید باشه ؟! داریم مثل آدم بحث میکنیم !!

برادران هیلو پرست (:d) شماره اول و دوم بازی واسه 360 روی DVD عرضه نشده " به عنوان کالکشن مثلاً ، که اول روی XLIVE بیاد و بعد هم روی دیسک " ؟ من سیستمم فقط در حد نت و فیلم کیفیت SD جواب میده و حتی Halo : Combat Evolved رو هم نمیکشه !!

برادران هیلو پرست (:d) شماره اول و دوم بازی واسه 360 روی DVD عرضه نشده " به عنوان کالکشن مثلاً ، که اول روی XLIVE بیاد و بعد هم روی دیسک " ؟ من سیستمم فقط در حد نت و فیلم کیفیت SD جواب میده و حتی Halo : Combat Evolved رو هم نمیکشه !!
نه نشده.اگه کنسولت آرکید نیست میتونیXboxـش رو بگیری اجرا کنی:دی

یه عکسِ مقایسه بین دو نسخه قدیمی و جدید:
okxi8kfvi6hllnwept59.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A.T.HELLBOY
یه خبر خوب هم اینجا بدم:دی
به گفته ی GameInformer،ساند ترک های بازی بدون کوچکترین تغییری و عینا دوباره ضبط میشه.
کار ضبط دوباره هم به عهده ی استودیوی Pyramid (استودیوی ضبط کننده ی اصلی)هست که تو کارنامش علاوه بر Halo،ساند ترک بازیایی مثل Infamous 2، BioShock 2،God of War و God of War II دیده میشه.

نکته جدید و قابل توجه (مخصوصا برای نیما:دی)

بازی Remake نیست! یعنی نیومدن از اول بسازنش و ربطی هم به موتور Reach نداره. بازی دقیقا از همون Code Base ده سال پیش یعنی Combat Evolved استفاده می کنه، با این تفاوت که 343 اومده یه لایه جدید گرافیکی روش اضافه کرده. جالبه Frank O'Connor از کلمه Painted برای این قضیه استفاده کرده.:دی دلیل این کار هم این بوده که میخواستن بازی هنوز حس Combat Evolved رو داشته باشه و نوع گیم پلی و فیزیک و ایناش حفظ بشه. فقط همونطور که گفتم یه لایه گرافیکی با جزئیات خوب روش اضافه کردن تا کهنه و قدیمی به نظر نیاد. به همین خاطر هم هست که با یک دکمه گرافیک بازی بلافاصله برمی گرده به نسخه اصلیش.

ضمن اینکه (باز هم قابل توجه نیما:دی) 343 برای بازی دقیقا از کلمه Remaster استفاده کرده، نه Remake !

خلاصه اینکه شفاف سازی انجام شد:دی
برای همین به نظرم فوق العاده شده گرافیک بازی اصلا پایین نیست و به نظرم کار 343 عالی و بی نظیر بود واقعا منتظرش هستم یک چیزی که هست 343 با این نسخه دل طرفداران را بدست میاره Halo CE اصالتش حفظ کرده که این مورد خیلی دوست دارم چون بیشتر تو جو نخسه اول میریم
ولی کار اصلی و خطرناکش Halo 4 هست و میدونم اوکانر و برو بچه ها میترکونن :d

اولین Avatar Custom مسترچیف به مناسبت 10 سالگیش :دی (تا حالا از مسترچیف آواتار Custom نداشتیم). البته گفتن با پیش خرید بازی میدن، ولی احتمالا بعد از عرضه هم میشه از لایو خریدش.

یه Skull جدیدی هم همراه با آواتار میدن به نام Grunt Funeral که هر Gruntـی رو بکشید، اون مخزن متان پشتش مثل یه نارنجک پلاسمایی منفجر میشه:دی

یه ویدیو 50 ثانیه ای هم از گیم پلی بازی اومده که همین Skull رو نشون میده که چجوریه. لینک.

اولین Avatar Custom مسترچیف به مناسبت 10 سالگیش :دی (تا حالا از مسترچیف آواتار Custom نداشتیم). البته گفتن با پیش خرید بازی میدن، ولی احتمالا بعد از عرضه هم میشه از لایو خریدش.

یه Skull جدیدی هم همراه با آواتار میدن به نام Grunt Funeral که هر Gruntـی رو بکشید، اون مخزن متان پشتش مثل یه نارنجک پلاسمایی منفجر میشه:دی

یه ویدیو 50 ثانیه ای هم از گیم پلی بازی اومده که همین Skull رو نشون میده که چجوریه. لینک.
کف کردم !! کاراییش از اون چیزی که فکر می کردم ، خیلی خفن تره !!:d
اونطوری که من یادمه مخزن گاز متانشون می ترکید اینطوری نبود :|:d !! اما قدرتش خیلی بالاتر رفته !! واقعا مثل نارنجک پلاسمایی شده :d

کف کردم !! کاراییش از اون چیزی که فکر می کردم ، خیلی خفن تره !!:d
اونطوری که من یادمه مخزن گاز متانشون می ترکید اینطوری نبود :|:d !! اما قدرتش خیلی بالاتر رفته !! واقعا مثل نارنجک پلاسمایی شده :d
بابا این Skullـه:دی به صورت معمولیش اینطوری نیست که، اگه این Skull رو قبل از بازی فعال کنی اینطوری میشه. این هم کلا یه چیز Fun و باحاله، هی اینور اونور میترکن:دی

اقا همین امشب داشتم انلاین میزدم رو pc این halo رو عجب حالی میده الان توی سرور های 800 نفر بیشتر هستن:d هیچی این نسخه اول نمیشه.
میگم این remake رو pc نمیاد ؟ ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or