Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

651ddfpprybskw9gkclo.png

آخرین ویرایش:
توییت های IGN در مورد بتا

Feels Familiar, But Also Different

@IGN its a halo changer, fun, fast, but still that sweet killing feel you get from any halo game. Little learning curve
— Sir Jack Lewis (@xboxst1ch) December 29, 2014

@IGN Really enjoying it! Feels like a step (or a thruster boost, should I say) in the right direction for @Halo.
— Mrhappysadass (@Mrhappyofficial) December 29, 2014

@IGN I am really enjoying the new Halo 5 beta, the game is a whole new experience. Can't wait to see what's to come
— TheRealICT (@TheRealICT) December 29, 2014

So Far So Good
@IGN it's been amazing so far. A bit slow to connect but the gameplay makes it worth waiting for. #WhoNeedsDestiny
— Big Boss (@avimran) December 29, 2014

@IGN I never thought I'd say this, but I'm loving @Halo 5 so far.
— nick s (@Nscharafanow) December 29, 2014

@IGN Love it! Smooth, action packed and very well balanced. Seems they have been over the game with a fine tooth comb #thetechgame
— Hilton (@TTG_Hilton) December 29, 2014

Needs a Few Tweaks Here and There
@IGN love everything about it. EXCEPT AIR DASHES.
— jayson cluff (@JaysonCluff) December 29, 2014

@IGN The Spartan's movements feel bulky and fat. The game could actually be good but it doesn't feel fluid yet. Yes, I know. BETA.
— Hercules Rockefeller (@KillerGiL_) December 29, 2014

@IGN Grenades are overpowered, so is the dmr, the assault rifle needs a bigger clip, new spawn areas, more than once ive been spawn killed.
— theereal (@theerealjhonnys) December 29, 2014

ایشالا reveiw کامل که اومد ترجمش می کنم

این که مکانیزم و ساختار کلی گیمپلی مورد توجه گیمرا قرار گرفته خیلی کار 343i رو در ادامه راحتتر میکنه و میتونن توی این مدت طولانی حسابی به بالانس کردن سلاح ها و قابلیت های جدید بازی بپردازن.

حداقل خیالم راحته که در آینده مجبور نیستم برای یه مولتیه خوب به بازیهای خوشحالی مثل cod و bf پناه ببرم. :d واقعا مولتیه هیلو تو این دوره زمونه نعمتیه :bighug:

منتقد PCMag
I had a great time with the Halo 5 beta. Its matchmaking worked perfectly, and the controls are great, perhaps the best Halo has ever handled. The Empire map is terrific fun, and several of the gameplay changes including the sprint, dash escape, and new shield recharge bring Halo more in line with modern shooters while keeping the Halo DNA intact

این بازخوردهای بسیار مثبتی که میبینید یه درصد زیادیش برای 60 فریم شدنه. 60 فریم را جدی بگیرید عزیزان:دی خیلی تو تجربه و لذت گیم پلی تاثیر میگذاره. یکی از دلایل مهم موفقیت عظیم CoD در نسل قبل همین مزیتش نسبت به بازیهای دیگه بود.

سرور هاي بازي امشب منو سرويس كردن :|
تو يك بازي 19 بار كشتنم، از آخر اعصابم خورد شد از بازي اومدم بيرون:|
كليپ هاشو گرفتم. حركت مي كردم دوباره به جاي أولم بر مي گشتم، كلا نمي شد هيچ كاري كرد تو بازي

ویرایش: کلا لایو مشکل داره. تو قسمت تست اینترنت میزنه من 100% Pocket Loss دارم :|
بقیه هم این مشکل دارن:
http://www.gamefaqs.com/boards/691088-xbox-one/70927110?page=1

آخرین ویرایش:
سرور هاي بازي امشب منو سرويس كردن :|
تو يك بازي 19 بار كشتنم، از آخر اعصابم خورد شد از بازي اومدم بيرون:|
كليپ هاشو گرفتم. حركت مي كردم دوباره به جاي أولم بر مي گشتم، كلا نمي شد هيچ كاري كرد تو بازي

ویرایش: کلا لایو مشکل داره. تو قسمت تست اینترنت میزنه من 100% Pocket Loss دارم :|
بقیه هم این مشکل دارن:
100% packet loss. - Xbox One Message Board for Xbox One - Page 2 - GameFAQs

بابا سرورهای این که خیلی خوبه! من حدود 20 دست رو بازی کردم که تو هیچ کدوم لگ نداشتم به اون صورت. در حالی که همین هیلو کالکشن رو من هنوز یه دستم نتونستم انلاین بازی کنم.:|

بازم میگم حرفه ای ترین مولتییه که بازی کردم و سریعترین هیلو!(بدون در نظر گرفتن 60 فریم شدن.):bighug:از دو تا مپ بازی بگیر که واقعا از مپهایی نظیر Sword base-Countdown و Haven حرفه ای تر طراحی شدن مثلا Empire که اگه کار بیاد دست ادم یه چیزی مثه تایتان فال میشه که از در و دیوار و سقف بالا پایین میرید و مثه اجل معلق رو سر حریف فرود میاید.:d طراحی هر دو مپ هم طوریه که هر کدوم چهاریا چندتا بیس دارن و تیمی که 3-4نفرشون به صورت چرخشی بین اینا حرکت کنن، احتمال بردشون قطیه در حالت طبیعی. استفاده درست از اون ارمور ابیلتی هم که قرار دادن میتونه شانس پیروزی تو درگیری های تک به تک رو خیلی بالا ببره. اسلحه های بازی هم که دیگه:d
اون اخرشم که تیم برنده رو نشون میده چیز جالبیه. خلاصه همه چیز دست به دست هم داده تا با یه مولتی خفن و حرفه ای طرف باشیم که بدون کمپین هم متاش باید بالا بشه.:d

دلم برا اونایی میسوزه که یه عمر با هیلو ریچ حال کردن ولی حالا به خاطر اون وری شدن، تجربه ی(احتمالا بهترین مولتی هیلو) رو از دست میدن یا اگرم بتونن بازی کنن چون انجصاری خودشون نیست بازی به دلشون نچسبه.(الهی امین):d

یکی از نکات منفی نداشتن XBO، عدم استفاده و مستفیض شدن ماست از فضائل شخص شخیص شما علی اقا :دی.

واسه اینکه off نشه، من از دیشب تا الان 1 گیگ ویدئو دیدم. هایپ زده بالا جوش هم گرفته عجیـــــــــــــــــــب :دی.
ای بابا این ور که یه جماعت از نبود شما دلتنگن.:d

امیدوارم این قدر هایپ بزنه بالا که یهو این ورا افتابی بشی.:d جدا حیفه کسایی که قبلا مولتی سری هیلو رو بازی کردن از هیلو 5 محروم بشن.:bighug:

آخرین ویرایش:
1.1.15 HALO 5: GUARDIANS MULTIPLAYER BETA CONTENT UPDATE NOTES
BY B IS FOR BRAVO - 2 HOURS AGO

Happy New Year! The next time you log into the Halo 5: Guardians Multiplayer Beta, you will be prompted to download a small content update. This particular content update improves matchmaking by adjusting how the dedicated servers are selected

Thank you for your continued participation and feedback as we continue to improve and refine the Halo 5: Guardians Multiplayer experience

We’ll see you on the battleground

نترسین ! :دی حجمش 103 مگ بیشتر نیست :دی

دلم برا اونایی میسوزه که یه عمر با هیلو ریچ حال کردن ولی حالا به خاطر اون وری شدن، تجربه ی(احتمالا بهترین مولتی هیلو) رو از دست میدن یا اگرم بتونن بازی کنن چون انجصاری خودشون نیست بازی به دلشون نچسبه.(الهی امین) :دی
یکی از نکات منفی نداشتن XBO، عدم استفاده و مستفیض شدن ماست از فضائل شخص شخیص شما علی اقا :دی.

واسه اینکه off نشه، من از دیشب تا الان 1 گیگ ویدئو دیدم. هایپ زده بالا جوش هم گرفته عجیـــــــــــــــــــب :دی.

بالاخره منم بازی کردم. خیلی خوبه ! به طرز عجیبی اعتیاد آوره. همه تغییرات و چیزایی که اضافه شده خیلی خوبه. فقط به نظرم این سریع تر کشته شدن رو بهتره برگردونن به حالت قبل ! :d یکم زیادی سریعه به نظرم
سرعت بازی هم که جالبه
کلا 6-7 دستی که بازی کردم خیلی خوشم اومد.

خُب امروز 1 مُد جدید به همراه 2 تا مپ [Crossfire , Trench] + دو تا مپ جدید برای Slayer اومدن :دی

مُد جدید اضافه شده اسمش Breakout ـه که احتمالاً ویدئوهاشو دیدن. یه جورایی مثل همون Swat هست ولی خیلی بهتر و جذاب تر، چون مپای مخصوص به خودش رو داره که فقط برای این مُد طراحی شدن. سازنده ها برای طراحی این مُد و مپ هاش از پینتبال الهام گرفتن ! :دی

2 تا مپ جدید اسلیر هم اسشون Regret , Eden هست که ریمیکس همون Truth , Empire به حساب میان ! :دی من از Eden بیشتر خوشم اومد چون تو شب بود و حس باحالی داشت :دی در کل همه‌ی مپ ها حس و حال خاص خودشون رو دارن و اصلاً احساس تکراری بودن بهتون دست نمیده.

راستی Light Rifle هم اضافه شده بود و یخورده تغییر کرده بود :دی اگه یادتون باشه تو 4 2 تا حالت مختلف داشت ولی الان دیگه حالت Brust ـش رو برداشتن و فقط تک تیر میزنه :دی خیلی خوب شده ...

نورپردازی بازی واقعاً "مبهوت کننده" ست :) :دی

خب منم بازیو گرفتم.در کل از هر نظر عالیه.فقط چیزی که تو مخه اینه که چرا وقتی تیر میخورم حالت iron sight خارج میشه!؟؟
دقیقا بهترین نکته ش هم همینه. برای هرچیزی که اضافه شده به گیم پلی یه ضد گذاشتن که بالانس بازی بهم نخوره.
شما وقتی تند بدویی Shield ـه پر نمیشه.
وقتی تیر بخوری از ADS خارج میشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or