Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
Gartall@
یادمون هم نرفته همین DF به انیمشنهای Rage گیر داد، پس وحی منزل ندونش.;;)
df اونجا اشاره نکرده بود کدوم قسمت انیمیشنها ! مثلا ممکنه منظورش انیمیشنهای قسمت کات سینهاش باشه ! پس در اون حالت نمیتونم گیر بدم بهش !

در ضمن، اون نقل قولی که گذاشتی هم اگه میدونستی داره چی میگه، مطمنم اینقدر باهاش حال نمیکردی و شکلک "lol" نمیزاشتی چون اگه فکر میکنی گفته از GOW III بهتره، سخت در اشتباهی:دی

میگم دیگه چون کلا بلد نیستی هرجور میتونی برداشت کنی ! ;;) لول . اونجا اصلا مقایسه نکرده بلکه منظورش را درشت گفته چیه ! منتظریم ببیتیم برداشت شما از اون متن چیه ؟! پس بازم از این شکلک ها میزارم برات :lol: البته وقتی کسی مقاله df را از اول تا اخرش نحونده باشه خب مطمئنا نمیدونه منظورش چیه :lol:

آخرین ویرایش:
به چه امید سنگ هالو به سینه میزنید. همش شده جر و بحث و فن بازی . یکی جواب سوال رو هم بده . الان 6 روزه پرسیدم !‌!‌!‌!‌
من به جز Halo Reach و Halo 4 هیچ Halo دیگه ای بازی نکردم، برای همین از جزئیات داستانش خبر ندارم، اگر توضیحاتم اشکالی داره لطفا هر کسی که مطلع هست تصحیحش کنه
هوش مصنوعی هایی مثل Cortana عمر مفیدشون 7 ساله که Cortana الان 8 سال بود داشت کار میکرد، برای همین در طول بازی دچار نقص فنی میشد و قرار بود Master Chief با Cortana برگردن زمین پیش دکتر Halsey (که فکر کنم سازنده Cortana بود) تا اونو تعمیر کنه
آخرش Master Chief بعد از کشتن Didact اون بمبی که با خودش آورده بود رو منفجر میکنه تا Composer نابود شه ولی خودشم با انفجار بمب میمرد (چون بمبه تو دستش بود :d) که Cortana با بردنش به اون محیط (که نمیدونم کجا بود :d) نجاتش میده
اونجا Cortana به Master Chief میگه من دیگه نمیتونم با تو بیام (یعنی کارم تمومه :d)، Master Chief هم قبول نمیکنه و میگه هنوز تموم نشده و از این حرفا :d، بعد Master Chief میگه من باید از تو محافظت میکردم که Cortana جواب میده ما باید از همدیگه محافظت میکردیم که کردیم
طبق پایان بازی Cortana از بین رفته
بعد از Credits هم دوباره صدای Didact میاد که یه سری پرت و پلا میگه :d که خلاصش این میشه که هنوز کار Forerunnerها تموم نشده و بر میگردن و از این حرفا :d

آخرین ویرایش:
Gartall@
ببین با مغلطه نمیتونی منو بپیچونی:دی منم اون سونی فنا نیستم واسشون فله ای شکلک بزاری، فک کنن خیلی خفنی:دی
خیلی ساده است. First Class هیچ جا حرف اول رو میزنه معنی نمیشه. Crysis2، Rage، BF3، U3 و KZ3، همشون گرافیکشون تراز اوله ولی فقط یکیشون میتونه بهترین باشه. وقتی DF میگه Halo 4 افکتاش First Classـه، یعنی هم رده اون بازی های دیگه است. ولی وقتی جنابعالی ترجمه میکنی حرف اول رو میزنه، یعنی از بقیه بهتره. اون حرفش در مورد GOW III هم دقیقا حرف منو تایید میکنه. هم رده GOW III دونسته (تازه خیلی نزدیک، نه همرده!)، ولی بهتر نه.
نا گفته نمونه من خودم میگم از نظر نورپردازی و افکت، از بقیه بهتره:دی حالا خودت چند روز دیگه متوجه میشی:دی ولی اون چیزی که معنی کردی رو DF نگفته.:دی

Gartall@
ببین با مغلطه نمیتونی منو بپیچونی:دی منم اون سونی فنا نیستم واسشون فله ای شکلک بزاری، فک کنن خیلی خفنی:دی
خیلی ساده است. First Class هیچ جا حرف اول رو میزنه معنی نمیشه. Crysis2، Rage، BF3، U3 و KZ3، همشون گرافیکشون تراز اوله ولی فقط یکیشون میتونه بهترین باشه. وقتی DF میگه Halo 4 افکتاش First Classـه، یعنی هم رده اون بازی های دیگه است. ولی وقتی جنابعالی ترجمه میکنی حرف اول رو میزنه، یعنی از بقیه بهتره. اون حرفش در مورد GOW III هم دقیقا حرف منو تایید میکنه. هم رده GOW III دونسته (تازه خیلی نزدیک، نه همرده!)، ولی بهتر نه.
نا گفته نمونه من خودم میگم از نظر نورپردازی و افکت، از بقیه بهتره:دی حالا خودت چند روز دیگه متوجه میشی:دی ولی اون چیزی که معنی کردی رو DF نگفته.:دی

تو از فنه ps3 هم بدتری !:دی
ولی جدی میگم دیگه واقعا شورش در میاد ! دارم میگم وقتی میگه تراز اول یعنی اینکه بازی نیست که از اون تراز بیشتر باشه ! و وقتی داره اخرش میگه یه استاندارد جدید تو خونه 360 به حساب میاد ............. بقیش را خودت باید بدونی ؟!

باز معنی کردن اشتباه ! چون با اصطلاح و ادبیات کاری نداری !

اونجا قشنگ گفته : یادتون میاد با 20 دقیقه اول GOW3 چه احساسی داشتید ؟ احساس اینکه ایا این بازی نسل بعدیست که در سخت افزار کنونی اجرا میشه ؟ ( یعنی داره اینجا سوال میپرسه و تائیدش نمیکنه که نسل بعدیه ,و منظور حس نسل بعد بودنه ! )
و دوبالش دیگه پا به مقایسه HALO4 با GOW 3 نمیزاره بلکه دنبالش میگه ............ HALO4 اون حس نسل بعد بودن را به صورت بسیار بسیار نزدیک بهت میده ! از عبارت hushed awe استفاده کرده یعنی زبونت بند کنان نزدیکه که این جمله را بگه ! ( یعنی داره گرافیکش را به نسل بعد تشابه میده !) بعد دنبالش میگه که : مهمتر از همه هیلو 4 این کار >>بزرگ << از سطح کیفیت را در >>>سراسر <<< مبارزات بازی حفظ میکنه ! یعنی جمله ای که میتونه دهنه تو یکی را ببنده ! :دی ;;)

کسی که یکم بلد باشه میفهمه منظور این متن را !

آخرین ویرایش:
فرخ جان،پرچمت همیشه بالاست و من قبولت دارم:thumbup:چون با منطق از بازی مورد علاقه ی من دفاع میکنی.و دوم اینکه اسمت فرخ هست.(هم اسم خواننده ی مورد علافم فرخ بولسارا یا همون فردی مرکوری)

چی بگم من!؟:-/ :دی فقط میتونم بگم اینی که میگی نیست:دی
دقیقا اینه:
اون حسی که موقع بازی کردن 20 دقیقه اول GOWIII برای اولین بار داشتین یادتون میاد؟ احساسی که انگار سازنده ها یه جوری گرافیک نسل بعد رو روی سخت افزار این نسل تحویل دادن؟ در حالی که Halo 4 اون احساس خوف کردن (!) [که دقیقا برمیگرده به قسمت بلد شده] رو کاملا در شما ایجاد نمیکنه، ولی خیلی خیلی بهش نزدیک میشه.

دیگه برداشتش با خودت و وجدان (!:دی) خودت.:دی

من به جز Halo Reach و Halo 4 هیچ Halo دیگه ای بازی نکردم، برای همین از جزئیات داستانش خبر ندارم، اگر توضیحاتم اشکالی داره لطفا هر کسی که مطلع هست تصحیحش کنه
هوش مصنوعی هایی مثل Cortana عمر مفیدشون 7 ساله که Cortana الان 8 سال بود داشت کار میکرد، برای همین در طول بازی دچار نقص فنی میشد و قرار بود Master Chief با Cortana برگردن زمین پیش دکتر Halsey (که فکر کنم سازنده Cortana بود) تا اونو تعمیر کنه
آخرش Master Chief بعد از کشتن Didact اون بمبی که با خودش آورده بود رو منفجر میکنه تا Composer نابود شه ولی خودشم با انفجار بمب میمرد (چون بمبه تو دستش بود :d) که Cortana با بردنش به اون محیط (که نمیدونم کجا بود :d) نجاتش میده
اونجا Cortana به Master Chief میگه من دیگه نمیتونم با تو بیام (یعنی کارم تمومه :d)، Master Chief هم قبول نمیکنه و میگه هنوز تموم نشده و از این حرفا :d، بعد Master Chief میگه من باید از تو محافظت میکردم که Cortana جواب میده ما باید از همدیگه محافظت میکردیم که کردیم
طبق پایان بازی Cortana از بین رفته
بعد از Credits هم دوباره صدای Didact میاد که یه سری پرت و پلا میگه :d که خلاصش این میشه که هنوز کار Forerunnerها تموم نشده و بر میگردن و از این حرفا :d
درسته ولی هنوز کاملا مشخص نیست کورتانا نابود شده یا نه. همه چیز قسمت بعد معلوم میشه.. رسما گذاشتمون تو کف داستانش

چی بگم من!؟:-/ :دی فقط میتونم بگم اینی که میگی نیست:دی
دقیقا اینه:

دیگه برداشتش با خودت و وجدان (!:دی) خودت.:دی
خیلی جالبه خودت اشتباه معنی میکنی و من درستش را میگم و بعد تو میای همون معنیه منو درسترش میکنی ؟:lol: عجب دوره زمونه ای شده :دی خودم اینکارم عزیزم ;;)
اصلا گیرم که معنیه تو درستر !! ولی حرفه منو نقض نمیکنه ! یعنی اونجا مقایسه بین دو بازی نیست بلکه داره حس نسل بعد بودن بهت را میگه ! یعنی همون سوال را از GOW3 پرسیده ! ولی داره میگه هیلو 4 اون حس نسل بعد بودن را به صورت خیلی خیلی نزدیک بهت میده ! دیگه از این واضح تر ؟!!

خب نتیجه اخلاقی ! :دی به نظرت دیگه از یه بازی چطور میشه تعریف کرد یه چیزی ورای تنها کلمه بهترین بودن هست که تو این نسل قرارش بدی بلکه داره بازی را در مرحله حس نسل بعد بودن مقایسش میکنه !

بعد اینم در نظر بگیر اخرش گفته هیلو 4 این کیفیت یعنی اون حس را در سراسر بازی نگه میداره ! که این تیکش خیلی مهمه ! مورد دیگش شما همون GOW 3را شرایط محیطیش را با شرایط محیطی هیلو 4 مقایسه کن یعنی یه محیط بزرگ و کاملا 3D و کاملا قابل دسترس تر بودن و محیط کاملا sandbox و فیزیک بسیار بهتر و..........
یعنی حتی اگه بخوای این دوتا را در نظر بگیری و به قول تو کدوم یکیش حس نسل بعد بودن داره حالا از لحاظ بصری بزاری کنارش ! این موارد فوق را در نظر بگیری یعنی دیگه منظور df کاملا مشخصه چیه ! که با خوندن دقیق مقاله به تک تک تک این موارد میتونی برسی :دی

خوانندگان این بحث کاملا میدونند که کی حق داره :دی و کی برداشت درست داره ! حالا خودت را زدی به ندانم راحته جانم :دی به من ربطی نداره !

آخرین ویرایش:
برادر عزیز. بکش بیرون از این تایپیک بزار ما به حال خودمون باشیم اخه تورو چه به این بازی که میای نظر میدی بهش halo این halo اون )x مگه ما میایم تو تایپیک gow شما 40 -50 صفحه رو فن بازی در میاریم که شما عین کنه چسبیدید؟
شایدم حس حسادته که نمیتونید بازیش کنید؟ (باز ببخشید باسه لحنه حرفام اخه خودتون مقصرین هر دفه اومدم تو تایپیک یکی از پنکه ها شرو کرده بابا این بازی اصلا چرت ps3 is best in the world بکش بیرون)
بچه ها بازی با دیسک 97 % کسی انلاین تست کرده؟ مشکلی نداره بزنیم؟b-)>:)

تو یا بد برداشت میکنی حرفش رو، یا داری اونجوری که دوست داری برداشت میکنی:دی
خیلی ساده بگم، داره میگه GOWIII یه حس نسل بعدی توی این نسل به آدم میداد، Halo4 اون حس رو کاملا نمیده، ولی خیلی خیلی به اون حس نزدیکه.
تو داری اونجوری که دوست داری نشونش میدی که متاسفانه اون جوری نیست:دی بنده هم حال و حوصله کلاس زبان بر پا کردن ندارم که بیام دونه دونه فعل و فاعل و ضمیرش رو جدا کنم بگم چی به چی اشاره داره:دی تو حالا بیا با این حرفات، اون عده ای که نمیتونن اون جمله رو متوجه بشن، گول بزن:دی :دی اونایی که میتونن، خودشون متوجه میشن تو داری چیکار میکنی:دی

بقیه حرفات هم دیگه به انجین و قدرت سخت افزاری و اینا ربط داره که خارج از دایره فعالیت منه!:دی اونا رو باید بری به سونی فنا و اینا بگی و قُپی بیای واسشون:دی

تو یا بد برداشت میکنی حرفش رو، یا داری اونجوری که دوست داری برداشت میکنی:دی
خیلی ساده بگم، داره میگه GOWIII یه حس نسل بعدی توی این نسل به آدم میداد، Halo4 اون حس رو کاملا نمیده، ولی خیلی خیلی به اون حس نزدیکه.
تو داری اونجوری که دوست داری نشونش میدی که متاسفانه اون جوری نیست:دی بنده هم حال و حوصله کلاس زبان بر پا کردن ندارم که بیام دونه دونه فعل و فاعل و ضمیرش رو جدا کنم بگم چی به چی اشاره داره:دی تو حالا بیا با این حرفات، اون عده ای که نمیتونن اون جمله رو متوجه بشن، گول بزن:دی :دی اونایی که میتونن، خودشون متوجه میشن تو داری چیکار میکنی:دی

بقیه حرفات هم دیگه به انجین و قدرت سخت افزاری و اینا ربط داره که خارج از دایره فعالیت منه!:دی اونا رو باید بری به سونی فنا و اینا بگی و قُپی بیای واسشون:دی

اقای لول پسر :دی دیگه من نمیدونم برات چطوری توضیح بدم ! اول اینکه داره زمانی که gow3 اومده بود ایا ؟ حس نسل بعد بودن ؟ داره دوباره این سوال را از هیلو 4 میپرسه میگه بسیار بسیار نزدیک حس نسل بعد بودن داره ! یعنی این حسسش در تو وجود داره دیگه !!بعد میگه مهمتر ( مهمتر (مهمتر ) اینکه این کار بزرگ در سطح کیفی را هیلو 4 در سراسر بازی نگه میداره یعنی منظورش بقیه بازی ها نتونستند ! ( به خاطر اینه که یه کلمه ( مهمتر ) کنارش گذاشته !

یعنی با 20 دقیقه اول GOW3 که تو این حس را داشتی ولی تو halo4 در سراسر بازی این حس را داری !! از این واضح تر ؟!!

------------------------

از طرفی میتونی این حس را که برای هر بازی داری تو زمان خودش بسنجی که gow3 سال 2010 اومده با بازهای اطرافش در قبال هیلو 4 در سال 2012 با بازیهای دوربرش ! یعنی از سال 2010 به بعد این اولین بازی هست که DF از اصطلاح حس نسل بعد بودن به کار میبره ! حالا بماند که بخوایم مواردی و محیطی که هیلو 4 توش قرار داره با محیطی که GOW3 قرار داره را مقایسه کنیم و این حس نسل بعد بودن را ببینیم روی کدوم یک بیشتر ارزش داره ؟!

حالا اینجا هرکی ازاده بتونه درک کلی مطلب را بکنه که کی راست میگه ؟!

آخرین ویرایش:
درسته ولی هنوز کاملا مشخص نیست کورتانا نابود شده یا نه. همه چیز قسمت بعد معلوم میشه.. رسما گذاشتمون تو کف داستانش
اتفاقا دقیقا کورتانا رو الان باید خدا بیامرزه:دی! این جا دو تا بحث داریم، دو تا سوال. سوال اول: آیا کورتانا مرده و تموم شدست؟ - بله.
آیا ممکنه کورتانا رو تو شماره بعدی هم ببینیم؟ - باز هم بله، این امکان هست. مخلوق دست بشر می تونه کپی برداری بشه.

آخرین ویرایش:
اتفاقا دقیقا کورتانا رو الان باید خدا بیامرزه:دی! این جا دو تا بحث داریم، دو تا سوال. سوال اول: آیا کورتانا مورده و تموم شدست؟ - بله.
آیا ممکنه کورتانا رو تو شماره بعدی هم ببینیم؟ - باز هم بله، این امکان هست. مخلوق دست بشر می تونه کپی برداری بشه.
خوب باز برمیگردیم به حرف خودم دیگه. ممکنه مثلا ذهن و افکار کورتانایی که الان از بین رفته رو یه هوش مصنوعی دیگه سوار بشه و شاهد همون کورتانای قبلی با جسم جدید باشیم. باز میرسیم به اینکه هنوز هیچی معلوم نیست و قسمت بعدی معلوم میشه دیگه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or