Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
من درک نمیکنم چرا تاپیک اید قفل بشه یا هیچی از بازی نگیم..

الحمدالله همه کنسولهاشون کپی هست و به بازی هم دسترسی دارن دیگه چرا تا زمان عرضه بازی صبر کنیم..؟

تنها بدیه لیک شدن بازی اینه که تا روز عرضه دهنمون صاف هستش . از اشخاصی که بازی رو دارن باید کاملا دوری کنیم ترجیحا بندازیمشون توی بلک لیست و اگر خارج ازین انجمن بودن و زنگ هم زدن جواب ندیم و کلا با خیلی ها قطع رابطه کنیم تا 6 نوامبر وعده ی ما پای صندوق های رای :d

مگه کنسولت اورجینال هست..؟
خوب تو هم بازی رو بخر و اینقدر به خودت سخت نگیر..

به نظرم نياز به قفل كردن تاپيك نيست چون فقط كسایی كه جيتگ دارن الان بازی می كنن...شايدم كسایی كه لايو نمی رن و هر دو دسته هم تو اين تاپيك ها زياد نميان.
فوقش پست پاك كنيد ديگه:دی

ما مثل تو دوس نداریم بن شیم برادر امین :d واسه اینکه بن نشیم پس بازی رو زودتر نمیخریم. زودترم نخریم از بازی و داستان بی خبریم. پس اگر یهو کسی چیزی از داستان بازی بگه کلا هم خودش رو نابود میکنه هم ماهارو . قفل شه خیلی خیالمون راحت تره :d گروهشم که هست هرکسی خواست میره اونجا میگه و کسیم نخواست نمیره توش/ ولی تو تاپیک نمیشه نیومد.

ما مثل تو دوس نداریم بن شیم برادر امین :d واسه اینکه بن نشیم پس بازی رو زودتر نمیخریم. زودترم نخریم از بازی و داستان بی خبریم. پس اگر یهو کسی چیزی از داستان بازی بگه کلا هم خودش رو نابود میکنه هم ماهارو . قفل شه خیلی خیالمون راحت تره :d گروهشم که هست هرکسی خواست میره اونجا میگه و کسیم نخواست نمیره توش/ ولی تو تاپیک نمیشه نیومد.

اولا که دوستان آنلاین باز خیلی کم هستن..:d
دوما شما هم مثل باقی دوستان یک پروفایل آفلاین بسازین و بازی رو انجام بدین..

به شخصه خیلی خوشحال شدم ! :d ... عاقا الان بازی بکنیم ولی تا موقع عرضه لایو نریم که مشکلی پیش نمیاد ؟ ضمن اینکه گــُــلد من همین امروز فرداس که تموم بشه ، پس به حالم فرقی نداره ;)):d .

عاقا الان بازی بکنیم ولی تا موقع عرضه لایو نریم که مشکلی پیش نمیاد ؟ ضمن اینکه گــُــلد من همین امروز فرداس که تموم بشه ، پس به حالم فرقی نداره ;)):d .
این سوال منم هست ، اگه لایو نریم بازم نیازه با یه پروفایل دیگه بازی کنیم؟

در راستای لیک شدن بازی منتقدان محترم نیز نمرات درخشان خود را درج نمایند :دی البته ربطی نداره کلا ولی دیگه اومده نمرش هم بدن چه کاریه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or