Behnam_Yakuza
کاربر سایت
بابا بازی رو بگیرید یه پروفایل آفلاین هم بسازید بازی کنید حالشو ببرید دیگه چرا الکی فیلم ترسناکش میکنید؟
راست میگه دیگه، من که سفارش دادم بیارن، ببینم کی دستمو میگیره که منم دستشو بگیرمبابا بازی رو بگیرید یه پروفایل آفلاین هم بسازید بازی کنید حالشو ببرید دیگه چرا الکی فیلم ترسناکش میکنید؟
بهترین شرایط رو نسخه LE داره که متاسفانه قیمتش رسید به 270 تومن. کانتنتهای ویژه و انحصاری بسیار خوبی داره. ولی میشه نسخه معمولی رو خرید و 4200 پوینت (100.000 تومن) بابت Season Passش داد و خلاص. کاری که من قراره بکنم :ذی.نه باو عمرا R2 بازی كنم تو PSN هم MW2 بازی می كردم فقط...
گفتم يه بازی چيزی نيست اريج بخريم ولی اونطور كه می گن انگار نيازی نيست
به هر حال خدمت می رسيم...:d
هولی شت یعنی الان میتونم بگیرمش؟؟ناقصه یا با نسخه اصلی فرقی نداره؟؟من که لایو مایو نمیرم
. ولی میشه نسخه معمولی رو خرید و 4200 پوینت (100.000 تومن) بابت Season Passش داد و خلاص. کاری که من قراره بکنم :ذی.
بهترین راه حل برای اینکه داستان براتون اسپویل نشه: هرچه سریعتر بازی رو تهیه کنید و تمومش کنید که از داستان مطلع بشید. بشینی پاش کار دو روزه. بعد با خیال راحت صبح تا شب بیاید تو تاپیکمعلومه از لیک شدن بازی گرمی!!!!
خودت که میگی 20 روز از لایو دوری . بزار یه کم بگذره بعد داستانو اسپویل کنن اونوقت میدونی واسه چی باید بسته شه
خدا کنه مثل forza4یا بتمن پارسال نباشه که باعث مشکلات روحی روانی نشه *