Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
اینا رو اتفاقی از توی پروفایل یکی از طراح های 343 آوردم که خودش گذاشته بود :d اگه یه زمانی تو بازی دیدین تعجب نداره :d :

79628945020491998281.jpg

75900322370337375436.jpg

بچه ها من فقط HALO : CEA رو رفتم .

لازمه حتما شماره های بعدی رو هم برم تا آماده شم برا این بازی ؟

میگن داستان یه ERA جدید محسوب میشه و ...
اگه می خوای بازی رو درک کنی مثلا این دشمنه کیه و داستان چی به چی شده که به اینجا رسیده ، آره !

بچه ها من فقط HALO : CEA رو رفتم .

لازمه حتما شماره های بعدی رو هم برم تا آماده شم برا این بازی ؟

میگن داستان یه ERA جدید محسوب میشه و ...
نه. خود سازنده ها گفتن هیچ نیازی نیست حتما قبلی ها رو بازی کنید. سه گانه قبلی تموم شد، این یکی یه سه گانه و داستان جدیده.

جالبیش اینه از رو همون ویدئو هم خیلی اطلاعات میشه پیدا کرد :دی

نحوه‌ی کارکرد فوررانر ویژن برای من یکی که کاملا مشخص شد. چند بار هم که ویدئو رو ببینید قشنگ با اون مپ آشنا میشید که یه مپ مدور هستش و طراحیش آدم رو یاد مپ‌های هیلو3 و به ویژه مپ‌‌پک‌هاش میندازه. یه سری پرش‌های خیلی بلند‌تر از حدمعمول هستش که دقیق مشخص نیست که طرف با استفاده از جت‌پک داره اون کارو میکنه یا یه آرمور ابیلیتی چیزی ارتفاع پرش‌هارو بیشتر میکنه. نارنجک‌انداز(متاسفانه امکان تایپ انگلیسی ندارم :دی) هم طراحیش عوض شده و نحوه‌ی شلیکش منو یاد کود‌های اخیر انداخت. اسَسینیت به سبک ریچ هم تو بازی وجود داره و اون یه موردی که من تو ویدئو دیدم انیمیشنش شدیدا به یکی از انمیشن‌های این حرکت تو ریچ شباهت داشت.

سرعت کلی گیم‌پلی با اسپاون لحظه‌ای هم که منو دیوونه کرد! واقعا سریع شده بازی که من یکی شدیدا باهاش حال کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or