Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
نبینم دیگه کسی از گرافیک halo ایراد بگیره :d
29772767364291590772.jpg
21537228559656559429.jpg

شلوغش نکن دیگه حالا :دی ! عکس اول و کلا این ویدئو که الان دانلود کردم و دیدم ، چیز خیلی خاصی جز همون انیمیشن هاش نداشت ... جزئیات گرافیکی معمولی (خوب) بود . محیط هم خیلی خیلی ساده بود با یه نور پردازی مثل همیشه عالی ...
داری شلوغ می کنی :دی !

اختلاف گرافیکی بین سینگل و مالتی‌پلیرشون هیچ کدوم از انحصاری 360 اونقدر محسوس نیست که بتونن Create New Bambool بزنن ولی ماشالله ترول های بازیسنتر اعجوبه‌ن واسه خودشون.
الان گرافیک مالتی‌پلیر هیلو 4 چیز خاصی نداره دیگه !!:laughing:.
این یه GIF خیلی زیبا از کاورآرت بازیه که یه نفر تو Neogaf درستش کرده. چجوری درست کرده خدا عالمه...:دی
یه ویدئوی رسمی منتشر کرده 343 برای کاور. این رو از رو اون (:دی) ساختن.

دیگه مشخصه بازی از نظر گرافیکی یکی از غول های FPS ـه امسال میشه ( نورپردازی و مدلینگ تو حلقم :دی ) ! تنها چیزی که از بازی میخوام یه داستان و جو گیرا مثل 3 گانس ؛ اصلاً نمیشه تا E3 صبر کرد ... :(

پ.ن : تیم طراحی بازی به واقع حرفه ای عمل کرده ؛ این ها مولتی هستن وای به حال Single ...

دیگه مشخصه بازی از نظر گرافیکی یکی از غول های FPS ـه امسال میشه ( نورپردازی و مدلینگ تو حلقم :دی ) ! تنها چیزی که از بازی میخوام یه داستان و جو گیرا مثل 3 گانس ؛ اصلاً نمیشه تا E3 صبر کرد ... :(

پ.ن : تیم طراحی بازی به واقع حرفه ای عمل کرده ؛ این ها مولتی هستن وای به حال Single ...
روی این سخت افزار تاریخ مصرف گذشته; معجزه کردن. نسل بعد دیگه چه میکنن اینها! :دی.

داشتم الان تریلر کاور نگاه میکردیم عجب چیز خوفی بود این آهنگش رسما تو حلقم چرا انثدر هایپ شدم :d خیلی آهنگش قشنگ بود ولی کم بود ایکاش آهنگش کامل تر پخش کنند خیلی دوسش داشتم آخر حماسی بود :|
کلا به موسیقی بازی خیلی امیدوارم شدم احساس شاخی به آدم دست میده>:d<
گرافیک رسما تو حلقم آدم نمیتونه هایپ نکنه دیگه فرانکی و بچه ها خودشون هایپ می کنند لازم نیست دیگه ما هم بکنیم >:d<
پ.ن:اونا کجا هستند میگفتن گرافیک بازی شاخ نیست؟ :-/:d

داشتم الان تریلر کاور نگاه میکردیم عجب چیز خوفی بود این آهنگش رسما تو حلقم چرا انثدر هایپ شدم :d خیلی آهنگش قشنگ بود ولی کم بود ایکاش آهنگش کامل تر پخش کنند خیلی دوسش داشتم آخر حماسی بود :|
کلا به موسیقی بازی خیلی امیدوارم شدم احساس شاخی به آدم دست میده>:d<
گرافیک رسما تو حلقم آدم نمیتونه هایپ نکنه دیگه فرانکی و بچه ها خودشون هایپ می کنند لازم نیست دیگه ما هم بکنیم >:d<
پ.ن:اونا کجا هستند میگفتن گرافیک بازی شاخ نیست؟ :-/:d
شما اول مشخص کن کدوم تریلر رو میگی بعد کامنت رو ادامه بده :دی.
مصاحبه با فرانکی منظورت هست؟

شما اول مشخص کن کدوم تریلر رو میگی بعد کامنت رو ادامه بده :دی.
مصاحبه با فرانکی منظورت هست؟
تریلر معرفی باکس آرت دیگه اولش گفتم :|
مصاحبه اش که صدتا کرده با GI مخصوصا اون تیکه اش که Halo Wars 2 یجوری تایید کرده:d>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or