6 نوامبر 2012 .منکه میگم halo 4 هم یکی از شاهکار هاست.تاریخ انتشار کی هست؟
6 نوامبر میاد فرمولش هم صفحه پیش گذاشتنمنکه میگم halo 4 هم یکی از شاهکار هاست.تاریخ انتشار کی هست؟
بنظرم الیت ها طراحیشون فوق العاده شده ، گرانت ها هم با با ماسک بهتر به نظر میان :dمن که هم گرانتا را دوست دارم:d (البته تنفر شدیدی نسبت بهشون دارم ازبس که مزاحم هستند ) الیت ها هم خوب شده به حرفای بابی و آرین توجه نکنید هر دفعه اول خوششون نمیاد بعد خوششون میاد نمیدونم چرا :d
گرانت ها که عالی شدن به یکی از دوستام همین عکس نشونش دادم با عکس الیت ها مو بر تنش سیخ شد از جزئیات طراحی و مدلینگ :d الیت ها فوق العاده شدن یعنی خیلی روش کار کردن مشخصه که نقش مهمی تو بازی دارن کلا اربیتر نشون بدن خیال همه را راحت کنند دیگه از جمله منبنظرم الیت ها طراحیشون فوق العاده شده ، گرانت ها هم با با ماسک بهتر به نظر میان :d
در مورد Elite ها اصلا شک نکن :d بقیه حالا شاید زیاد رو دور نباشن ، اما همینجوری خلاصه و چشمی یه نگاهی به Glasslands انداختم، اصلا محاله تو این سه گانه الیت ها نقششون مهم نباشه :dگرانت ها که عالی شدن به یکی از دوستام همین عکس نشونش دادم با عکس الیت ها مو بر تنش سیخ شد از جزئیات طراحی و مدلینگ :d الیت ها فوق العاده شدن یعنی خیلی روش کار کردن مشخصه که نقش مهمی تو بازی دارن کلا اربیتر نشون بدن خیال همه را راحت کنند دیگه از جمله من
پ.ن:الیت ها مثل تیوران ها تو ME خیلی دوسشون دارم نمیدونم چرا :d