Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
درود
یه ویدئو رفته رو Halo Waypoint برای تاریخ عرضه هیلو4 که به شدت باحاله :d. این هم یه تصویر از فرمول نهائی بخاطر سپردن تاریخ ریلیز توسط جناب سرگُرد =))

9999.jpg

این ویدئو رو ببنید از خنده منفجر میشید :دی.

مـ اینو تازه دیدم! :d

اسلحه ی جدید بازی ـه:

David Ellis:
I'll give you all a hint, it's not a grenade launcher. But it is AWEsome.

فکر کنم پلاسمایی باشه. :-/

dbpMsVgQ8y3MTQ.jpg

درود
یه ویدئو رفته رو Halo Waypoint برای تاریخ عرضه هیلو4 که به شدت باحاله :d. این هم یه تصویر از فرمول نهائی بخاطر سپردن تاریخ ریلیز توسط جناب سرگُرد =))

View attachment 27091

این ویدئو رو ببنید از خنده منفجر میشید :دی.

آقا کو ما تریلر نمیبینیم:-o

Red vs. Blue: Remember to Not Forget - Halo 4 Video - GameSpot.com ولی واقعا ته خندس یعنی چه ذهن خرابی داشته یارو که این ساخته

Halo Waypoint :d

خودشون هم از تفسیره کپ میکنن تو ویدیو :lol: ! در هر صورت خریته بزرگیه که روز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، بازی بدی بیرون :|

من که آخر نفهمیدم چرا 6 نوامبر!ولی هرچی هست بازار از الان قبضه کردن توضیحی نداره این خبر Halo film axed due to Microsoft***8217;s ***8220;unwillingness***8221; to understand Hollywood***8217;s ***8220;rules***8221; | VG247

بهترین تفسیر تاریخ تو ویدیو :lol: :

چرا 6 نوامبر ؟! چون هیلو 4 یدونه کمتر از 5 ـه ! 11 (که خودش داستان داره) از 5 کم کنی میشه 6 ! حالا اگه 6 رو در 11 ضرب کنی میشه 66 ! یعنی دو تا 6 که میشه 6x2=12 که اینم میشه 12 ـه موجود در 2012 :lol:

I don't want to live on this planet anymore :lol:

آخرین ویرایش:
Halo Waypoint :d خودشون هم از تفسیره کپ میکنن تو ویدیو :lol: ! در هر صورت خریته بزرگیه که روز انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، بازی بدی بیرون :|
من که آخر نفهمیدم چرا 6 نوامبر!ولی هرچی هست بازار از الان قبضه کردن
توضیحی نداره این خبر Halo film axed due to Microsoft’s “unwillingness” to understand Hollywood’s “rules” | VG247

آخرین ویرایش:
Gruntـها چه قیافه منگلی پیدا کردن:دی Eliteـها هم اون ابهت ریچ رو ندارن:|
منم زیاد از قیافه الیت ها خوشم نیومد، ولی یه جورایی Alien تر شدن:دی گرانت ها هم جزئیاتشون خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم بالا رفته!
--------------------

اینم یه سری دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or