Dreadlord
کاربر سایت
معلومه که تو گیم پلی نیست، چون بازی اول شخصه و ما نمیتونیم در حین بازی، چیف رو ببینیمولی از یه طرفی هم نگفته یه همچین چیزی تو گیم پلی بازی هست !
معلومه که تو گیم پلی نیست، چون بازی اول شخصه و ما نمیتونیم در حین بازی، چیف رو ببینیمولی از یه طرفی هم نگفته یه همچین چیزی تو گیم پلی بازی هست !
معلومه که تو گیم پلی نیست، چون بازی اول شخصه و ما نمیتونیم در حین بازی، چیف رو ببینیم
از لحاظ تکسچر خیالت راحت سری هیلو همیشه تکسچر های خوب و قابل قبولی داشته :d
از لحاظ تکسچر خیالت راحت سری هیلو همیشه تکسچر های خوب و قابل قبولی داشته :dچه ربطی داره ؟!
ضمنا تو یکی از عکس ها یه تیکه تخته سنگ دیده مشد که تکسچر هاش خیلی خوف بود از اونها هم تو گیم پلی میخوایم
وقتی سلاح سنگین(اسمش الان حضور ذهن ندارم) برداری سوم شخص میشه یا سوار وارتهوگ یا وسیله دیگه ای بشه سوم شخص میشه کلا جز گیم پلی بازی هست ولی خیلی محدودهآو یه چیزی ...
تو Halo 3 زاویه دید دوربین تغییر میکنه ؟ چون اگه خوب یادم باشه اون اوایل که بازی اومده بود دموی اولیش رو دیدم چیف رو از دید سوم شخص هم نشون میداد . خلاصه نمیدونم همچین چیزی تو شماره سوم هست یا نه ؟ و اینکه جایی تایید شده تو شماره چهارم هم باشه ؟!
اشتباه میکنی ، احتمالاً نور اسلحه بوده :dاین عکس دقت کنید روی لوله آسالت ریلف نمیدونم چرا احساس میکنم سرخ شده یعنی داغ کرده ولی تو تصویری که گرفتم نیست ولی تو ویدئو این حس میکنم تو دقیقه 2:27 بود فکر کنم
حالا نمیدونم درست دیدم یا نه
دیگه رسمآ دشمن ها رو معرفی کردن !Forerunner enemies confirmed ؟