Fratos
کاربر سایت
ما دونفری حریف 4 نفر شدیم! اونم تو SWAT. افتاد الان؟
ما دونفری حریف 4 نفر شدیم! اونم تو SWAT. افتاد الان؟
باورتون میشه من تازه تونستم حرکت انگشت شصت و مدل خشاب عوض کردنشو راحت ببینم؟یکم دیره واسه این حرکتها ولی 343i کم کم داره انیمیشنهای استفاده شده در اسلحه و کرکترها رو میزاره:
اینم ویدئوی بعدی:
انیمیشن زیبای Scattershot در Halo 4
اولین باری که اسلحه ها رو میگیری اون رو اروم نیشون میده ولی بعدش نه. سرهت گیم پلی رو میاره پایین و این موضوع برای مالتیپلیر سمه.باورتون میشه من تازه تونستم حرکت انگشت شصت و مدل خشاب عوض کردنشو راحت ببینم؟
کاش تو بازی اصلی (مخصوصا در مولتی پلیر) هم همینطور فریم ریت بالایی داشت.
خیلی ها میگن که فریم ریتش عالیه و مشکلی ندارن.ولی من انتظارم خیلی بیشتر بود.
منی که عاشق هیلو هستم؛الان فقط هیلو ریچ رو بازی میکنم و متاسفانه این حقیقته که IP های مایکرو دارن دونه دونه به F میرن.
خاطره:
واقعا شرمنده.فک میکنم قبلا هم اینجور گلایه کردم در مورد این قضیه.اما دیگه . . .یادمه وقتی بازی اومده بود فقط دیسک یکش تو بازار بود و همه خریدیم.بعد من بخاطر این بازی به لایو وصل شدم و(بعد از کلی دردسر) و بازی رو هم خرید پستی کردم و 2 هفته انتظار کشیدم.وقتی بازی رسید دستم و دیسک 2 رو نصب کردم و یه مپ در حالت افلاین اووردم.والهالا(رگناروک).وقتی دوربین رو چرخوندم قیافم اینطوری شدبعد از چند هفته تصمیم گرفتم sensivity رو افزایش بدم و تا max رسوندم.یکمی قابل تحمل تر شده بود ولی دیگه به سختی بازی میشد کرد.همیشه هم ویدیو دانلود میکردم که ببینم واسه خارجی ها هم همینطوره؟بعد با خودم کنار اومدم و با همون .وضع بازی میکردم.کم کم حس کردم طراحی مپ هاش افتضاحه و اصلا بازی توش حال نمیده(رنگبندی و طراحی ).بعد از مدتی هیلو ریچ رو گزاشتم و از همون موقع فهمیدم که 343 چه گندی زده تو مولتی پلیر.
حتی گرافیک هیلو ریچ رو من ترجیح میدم به این بهترین گرافیک سال 2012.
طرز ایستادن یه دختر رو نمیتونی تشخیص بدی؟ . بعد من 300 تومن پول کتونی میدم یعنی؟كفشه خودته؟ :d
طرز ایستادن یه دختر رو نمیتونی تشخیص بدی؟ . بعد من 300 تومن پول کتونی میدم یعنی؟
خوب اومدی یک جفت کفش گذاشتی من فکر کردم.ماله خودت یا ماله قومو خویشی کسیه:dطرز ایستادن یه دختر رو نمیتونی تشخیص بدی؟ . بعد من 300 تومن پول کتونی میدم یعنی؟