بله همین 8تاس.دوستان بازی چند مرحله داره ؟ همین 8 نایی که توی نظر سنجی هست؟
این که خیلی کوتاه به نظر میرسه...حدودا چند ساعت gameplay داره؟بله همین 8تاس.
مراحل نسبتا طولانی و بزرگه. بار اول روی Normal تقریبا 6-7 ساعت طول میکشه. روی Legendary هم که دیگه خدا میدونه.این که خیلی کوتاه به نظر میرسه...حدودا چند ساعت gameplay داره؟
من همیشه halo رو روی heroic بازی میکنم...در کل دوست ندارم زود تموم شه.در مورد بخش spartan ops هم متاسفانه به لایو دسترسی ندارم...کاش بشه یه روزی افلاین بازیش کرد.مراحل نسبتا طولانی و بزرگه. بار اول روی Normal تقریبا 6-7 ساعت طول میکشه. روی Legendary هم که دیگه خدا میدونه. بخش Spartan Ops هم هست (تو DVD 2) که با وصل شدن به لایو میتونی اپیزودهای 1 تا 5 رو بازی کنی. بقیه هم دانلودی هستن.علاوه بر اینا، ساعت ها میتونی مولتی پلیرش رو بازی کنی.
اپیزود 6 تا 10 رو باید دانلود کنن از لایو.تمام اپیزودهای spartan ops روی خود دیسک هست
سلام دوستان!
من WarGames Map Pass رو از روی پروفایل یکی از دوستان دانلود کرده بود (تقریبا یک ماه از لایسنسمون مونده) بعد با پروفایل خودم آنلاین شدم و بازی رو اجرا کردم تا Map Pack ها رو دانلود کنم اما در همون اول ورود به منو اخطار داد که شما از Map Pass غیرقانون استفاده میکنید این آیتم رو یا بخرید یا از لایسنس ترنسفر استفاده کنید!
الان دقیقا مشکل چیه؟!
خوش حال میشم کمکم کنید!