Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
به شدت بازی مشکل روایت داستان داره آدم یک حس بیخودی بهش دست میده.. اگر HALO 3 رو با این مقایسه کنی میفهمی چی میگم..

کل گیم پلی هم شده یک عده رو بکشی بعد بری یک دکمه بزنی دوباره یک عده رو بکشی بری یک دکمه بزنی..!

بخش اسپارتان واقعا سخت هستش!
من کلا بازی و داستان رو رویه نرمال رفتم چون ادعای حرفه ایی بودن ندارم(ذوق داشتمو..)
ولی این قسمت اسپارتان واقعا دشمنا یورش میبرن به آدم!نمیدونه از کجا داره میخوره!!!:دی
پیشنهاد میکنم همگی بخش اسپارتان رو با دوستانشون یا بتنهایی برن!
من که متاسفانه تنها میرم

13537069621.jpeg

این لباسهایی که تو آنلاین باز میشه فقط برای زیباییه دیگه . استفاده دیگه ای که نداره ؟
مثلا مقاومت سپر رو که قویتر نمیکنه ؟

آخرین ویرایش:
این تعطیلی این هفته باعث شد وقت کنم تا این شاهکار رو تمومش کنم .

بازی بسیار زیبا و جذاب بود و از همه مهمتر اینکه گرافیک بازی به نسبت نسخه های قبلی خیلی بهتر شده .

یکی از دوستان این سوال منم در مورد پایان بازی میتونه جواب بده :
اینکه مثلا کورتانا کجا رفت ؟

یه چیزه دیگه در مورد پایان بازی :

بازی خیلی خوب تموم شد ولی نمیدونم چرا به نظر من که خیلی حماسی نبود ، یعنی تراژدیک نبود ، مثلا پایان هیلو 3 یا به خصوص ریچ خیلی قشنگ تر بود ولی این نسخه خیلی به قول معروف یهویی تموم شد و دشمن مسترچیف خیلی ساده از بین رفت .

منم بازی رو تا یک جای مرحله اول رفتم گرافیک نه چندانی نداشت فقط امسال بازی فارکرای 3 گوتی میشه لامصب خدای گرافیکه2012است البته کرایسس 3 از همه خداتره

آخرین ویرایش:
تازه شروع به بازی کردن کردم.
واقعا گرافیک عالی داره!!گیم پلی هم سرگرم کننده هست تنها مشکلی که میمونه صدای ماشین ها هست که خیلی رو اعصابه !!

اقا نسخه های قبلیشو جایی ندارن...؟من که الان ال تی 3 دارم میتون مثلا نسخه های قبلی رو بازی کنم؟تا حالا بازی نکردم الان میتونم 4 رو بازی کنم...واسم جذابه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or